Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Benim de bugün öyle 36+4 üm . Hala kasılmalar sıklaşmadı o yüzden gitmedim henüz. Muhtemelen yerleşiyor kafası

Hepimizde gözüktüğüne göre doğum belirtisi olduğu kesin zaten

Bu zamanlarda ödem olması normal hafif şişlikse endişelenme. Benim içe göçüyor basınca ödemden dr proteinden şüphelenip her seferinde tahlil istiyor şükür temiz çıkıyor
Evet canim hafif sol bacagim sadecetelaslandim biraz ama sen boyle deyince rahatladim yarin daha fazla olursa doktorumu ararim bikere

Kızlar bugün hastane cantasini hazırladım. Özellikle bebiş için olan kısmı. 3 takım koydum 1 penye 1 pazen 1 de örgü battaniye koydum, bez alt açma bezi alt temizleme pamuğu, biberon emzik. Yenidoğan ıslak mendil alicam, eklerim onu da. Başka bişeye gerek yoktu gibi hatırlıyorum ilkimden. Sizler farklı bişey koydunuz mu?

Ağız mendili koydum ben ayrıca bol bol.

Bende tam tersi oldu ya mide bulantısı artı kabızlık

Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Evet marka araştırması yapıyorum ne olur ne olmaz diye. Hipp, golden goat, similac içerik olarak daha temiz sanırım.
Kızımda hipp kullandım ben, kuzenim hiç emziremedi mesela o da doktor önerisiyle golden goat kullandı. Ben 1 yaş 4 aya kadar emzirmistim. Ama işe başlayınca sadece sagdigim sütlerle doymayinca 1,2 öğün de mama veriyorlardi birlikte götürdük.

İnşallah bol bol sütümüz olur da hiç gerek kalmaz hastaneye dut kurusu kompostosu falan götüreceğim işe yarıyor diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…