Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
merak etme inş sorunsuz kucağına alırsın. Ciğer gelişirse dışarda da olsa anne sütü tamamlıyor gelişimlerini sen yine de kaygını dile getir küveze girmesinden korkuyorum nst em temiz ise sık kontrole gelerek 1 hafta daha bekleyemez misiniz diye sorarsın belki.

Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına

Kızlar merhaba bebek hareketlerinde sıkıntı yaşayan var mı?
Sabahtır 2 defa hissettim dürtüyorum hareket yok suan kahve ve çikolata deniyorum yine hareket etmezse acile gideceğim yaşayan var mı aramızda
Çok yorulduğum veya ayakta kaldığım zaman hareketlerde azalma oluyor canım dinlenme moduna geçince hareket artıyor. Bazen pozisyonu gereği de hareketler az hissediliyormuş

Dört gözle beklıyorum
Kızlar makata baskı doğum sancısı mı . Büyük tuvaletim var sanıyorum gidiyorum bısey yok ama otururken aşırı baskı oluyor bide bugün yürürken vajınada baskı olıyor ve bıçak batması gibi ağrı eşlik ediyor

Pek bilgim yok açıkçası ama kanala yerleşmiş miydi bebiş?

Canım o tuvalet gelme istegi çocugun doğmasına beş dakika kala olan bir durum ama baskı olması kanala yerleşiyor olabilir

Canın merhaba kaçıncı haftadasın bende serklajlıyım 37de alacaktı erteledi pazartesi gel dedi dikişler için pazartesi 38. Haftanın ilk günü oluyor benim.
Ayrıca sen sezeryan olacaksan sezeryan sırasında alıyorlar dikişleri. Ve sancın olursa gitsen zaten direk sezeryane alırlar ve o dikişler öyle hemen açılmıyor ki anlamadım . Benım bebegım de önden gidiyor 1,5 hafta ama doktor hiç erken almak istemedi

Normalde 38-39 hafta aralığında alırlar 37 de alması için bir neden var mı ki? Nst de herşey yolundaysa bence beklenmeli ya. Bebisler miyadini doldurmali

Çok yorulduğum veya ayakta kaldığım zaman hareketlerde azalma oluyor canım dinlenme moduna geçince hareket artıyor. Bazen pozisyonu gereği de hareketler az hissediliyormuş
Kendimi de yormadım oysa keyfine göre hareket ediyor babası gibi baş aşağı sürekli benimki canı ne zaman isterse hareket ediyor çok yavaş tembel
Bu süreci de sağ Salim atlatalım da hayırlısıyla

Kontrolün ne zaman canım istersen bir doktoruna sor belki sende de enfeksiyon vardır

Kızlar bacaklarınızda ödem var mı acaba?ben simdi farkettim sanki hafif şişlik var bende
Bu zamanlarda ödem olması normal hafif şişlikse endişelenme. Benim içe göçüyor basınca ödemden dr proteinden şüphelenip her seferinde tahlil istiyor şükür temiz çıkıyor

Bu tuvalete çıkma olayı bugün bende de oldu ya hormonal mi acaba bu hafta da midem de bulandı bugün bayağı

Bu tuvalete çıkma olayı bugün bende de oldu ya hormonal mi acaba bu hafta da midem de bulandı bugün bayağı
Şöyle bir bilgi gördüm;

“Relaksin hormonu gebelerde bebeğin daha kolay çıkışını sağlamak için pelvik eklemlerin gevşemesini sağlarken, aynı zamanda barsak hareketini de artırıp doğum öncesi ishale yol açabilir.”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…