- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #22.821
Biz geceleri neredeyse doğuruyoruz sabahları normale dönüyoruzKızlar günaydın
Geceleri sizde 5-6 defa uyanıyor musunuz her bir en geç iki saatte bir idrara çıkıyorum o bitiyor gece kramp giriyor o bitiyor tekmelenmekten uyuyamıyorumbu ara uyku kalitem sıfır
Bir kaç hafta ileridesiniz ya siz öncesinde de böyle miydiBiz geceleri neredeyse doğuruyoruz sabahları normale dönüyoruzhepimiz aynıyız şuan neredeyse geceler zor geçiyor yaklaştık sona artık
Gece hormonlar daha çok çalışıyormuş o yüzden kızlar süt bile geceki gelen sabahkinden faydalıymışGerçekten de normal doğum yapanlar kim görsem hep gece büyük ihtimalle doğrudur
Benim oğlan 28. Haftadan beri doğum pozisyonundaydı dün hıçkırıkları makatta hissediyordum şimdi resmen göbeğimin üstünde hissediyorum dönmüş olabilir mi kibu hafta da bu gölü bana atmaz inşallah normal doğumdan kor ama sezeryandan daha çok korkuyorum
Son 1 aydır gece çok uyanıyorum ben . Ağrım olmasa bile tuvalete kalkıyorum mutlakaBir kaç hafta ileridesiniz ya siz öncesinde de böyle miydi
Gece hormonlar daha çok çalışıyormuş o yüzden kızlar süt bile geceki gelen sabahkinden faydalıymış
Resmen bizi doğum sonrasına hazırlıyorlarSon 1 aydır gece çok uyanıyorum ben . Ağrım olmasa bile tuvalete kalkıyorum mutlaka
Evet maraton daha doğurmadan başladıResmen bizi doğum sonrasına hazırlıyorlar
Doğum yaklaştıkça nabız düşüyor ama zaten.Nst baglıyım suan nabız 117acaba doktorum ne diyecek
Benim bu sabah iki kere kramp girdi ayagima canım ilkinde kendim hallettim ikincisinde eşimi uyandirmak zorunda kaldımKızlar günaydın
Geceleri sizde 5-6 defa uyanıyor musunuz her bir en geç iki saatte bir idrara çıkıyorum o bitiyor gece kramp giriyor o bitiyor tekmelenmekten uyuyamıyorumbu ara uyku kalitem sıfır
İnş sizinki dönmüştür normal doğum istiyorsanız da benimki dönmemiştir ya şok olurum kaç haftadır aynı pozisyondaydı sadece kafası ya sağda ya solda olması değişiyorduBenimde 28. Haftadan beri doğum pozisyonundaydı 32 de dönmüştü şuan yine doğum pozisyonunda sanırım hareketlerinden öyle anlıyorum
Magnezyum kullanıyorsun değil miBenim bu sabah iki kere kramp girdi ayagima canım ilkinde kendim hallettim ikincisinde eşimi uyandirmak zorunda kaldım
Ne istediğimi hiç bilmiyorumİnş sizinki dönmüştür normal doğum istiyorsanız da benimki dönmemiştir ya şok olurum kaç haftadır aynı pozisyondaydı sadece kafası ya sağda ya solda olması değişiyordu
Geceleri fix iki kere tuvalete kalkıyorum ben de. Son trimester başından beri. Sonra dayak yiye yiye uyuyakalıyorum bi şekilde.Kızlar günaydın
Bugün saydım ben 6 kere kalktım o değil akşamda bilerek içmiyorum hiç birşey ki kalkmayayımGeceleri fix iki kere tuvalete kalkıyorum ben de. Son trimester başından beri. Sonra dayak yiye yiye uyuyakalıyorum bi şekilde.
Herkesin doğumu farklı oluyor canım korkma evet normal istiyorum ne kadar zor olsada öncesinden 2 normal doğumum var çünküNe istediğimi hiç bilmiyorumnormal doğumdan çok korkuyorum arkadaşımın yanında olmuştum onun çektikleri travma gibi kalmış bende şimdi şimdi hatırlıyorum
Çok kararsızım o yüzden
Normal mi düşünüyorsunuz , Dr genelde dönmez ama dönebilir endişelenmeyin demişti bana
Yok ya yatışta yapmamak iyi olmuş, evinde çekersin sancını daha rahat olur.. Ama bilgilendirmeliydi o açıklık kapanmayacak sonuçta :) Benim okuduğum yorum böyleydi, yengemde 4 cm açıklıkla ertesi gün doğurmuş değişiyor demekki sen kendini 10 güne hazırla :) Sağlıkla en kolay şekilde gelsin bebişlerimizTeşekkür ederimdikkat edicem
Açıklık için hiç önlem de almadı doktor çok rahat
Kafam o kadar karışık ki suan
Devlet hastanesi yatış dedi bende kendi doktoruma gittim hiç bilgi de vermedi önlem de almadı
Acilde nst istemişti doktorum açılmam olduğu için yatıs istediler ama kabul etmedim tüm riskleri kabul edip doktoruma gidiyorum diye imza attırdılar bende doktorum ile görüştüm yemek yiyip içme dedi doğuma alabiliriz suan yoldayım gidiyorum bakalım inşallah dunkı gibi olmazYok ya yatışta yapmamak iyi olmuş, evinde çekersin sancını daha rahat olur.. Ama bilgilendirmeliydi o açıklık kapanmayacak sonuçta :) Benim okuduğum yorum böyleydi, yengemde 4 cm açıklıkla ertesi gün doğurmuş değişiyor demekki sen kendini 10 güne hazırla :) Sağlıkla en kolay şekilde gelsin bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?