Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Kızlar günaydın
Geceleri sizde 5-6 defa uyanıyor musunuz her bir en geç iki saatte bir idrara çıkıyorum o bitiyor gece kramp giriyor o bitiyor tekmelenmekten uyuyamıyorum bu ara uyku kalitem sıfır
Biz geceleri neredeyse doğuruyoruz sabahları normale dönüyoruz hepimiz aynıyız şuan neredeyse geceler zor geçiyor yaklaştık sona artık

Benim oğlan 28. Haftadan beri doğum pozisyonundaydı dün hıçkırıkları makatta hissediyordum şimdi resmen göbeğimin üstünde hissediyorum dönmüş olabilir mi ki bu hafta da bu gölü bana atmaz inşallah normal doğumdan kor ama sezeryandan daha çok korkuyorum

Gerçekten de normal doğum yapanlar kim görsem hep gece büyük ihtimalle doğrudur
Gece hormonlar daha çok çalışıyormuş o yüzden kızlar süt bile geceki gelen sabahkinden faydalıymış

Benimde 28. Haftadan beri doğum pozisyonundaydı 32 de dönmüştü şuan yine doğum pozisyonunda sanırım hareketlerinden öyle anlıyorum

Nst baglıyım suan nabız 117 acaba doktorum ne diyecek
Doğum yaklaştıkça nabız düşüyor ama zaten.
Acil bi şe olsa hemen müdahale ederler zaten.
Chatgpt’ye de sordum, bakın o da böyle diyor:
Son trimesterde, özellikle doğuma yakın zamanlarda, bebeklerin kalp atış hızı genellikle dakikada 110-160 arasında olur.

Kızlar günaydın
Geceleri sizde 5-6 defa uyanıyor musunuz her bir en geç iki saatte bir idrara çıkıyorum o bitiyor gece kramp giriyor o bitiyor tekmelenmekten uyuyamıyorum bu ara uyku kalitem sıfır
Benim bu sabah iki kere kramp girdi ayagima canım ilkinde kendim hallettim ikincisinde eşimi uyandirmak zorunda kaldım

Benimde 28. Haftadan beri doğum pozisyonundaydı 32 de dönmüştü şuan yine doğum pozisyonunda sanırım hareketlerinden öyle anlıyorum
İnş sizinki dönmüştür normal doğum istiyorsanız da benimki dönmemiştir ya şok olurum kaç haftadır aynı pozisyondaydı sadece kafası ya sağda ya solda olması değişiyordu

İnş sizinki dönmüştür normal doğum istiyorsanız da benimki dönmemiştir ya şok olurum kaç haftadır aynı pozisyondaydı sadece kafası ya sağda ya solda olması değişiyordu
Ne istediğimi hiç bilmiyorum normal doğumdan çok korkuyorum arkadaşımın yanında olmuştum onun çektikleri travma gibi kalmış bende şimdi şimdi hatırlıyorum
Çok kararsızım o yüzden
Normal mi düşünüyorsunuz , Dr genelde dönmez ama dönebilir endişelenmeyin demişti bana

Kızlar günaydın
Geceleri fix iki kere tuvalete kalkıyorum ben de. Son trimester başından beri. Sonra dayak yiye yiye uyuyakalıyorum bi şekilde.

Geceleri fix iki kere tuvalete kalkıyorum ben de. Son trimester başından beri. Sonra dayak yiye yiye uyuyakalıyorum bi şekilde.
Bugün saydım ben 6 kere kalktım o değil akşamda bilerek içmiyorum hiç birşey ki kalkmayayım
Uyanmak bir şey değil bebeğin pozisyonu gereği ayağa kalktığımda canım çok acıyor kaburgalarımda bacakları sanırım batma hissi oluyor

Herkesin doğumu farklı oluyor canım korkma evet normal istiyorum ne kadar zor olsada öncesinden 2 normal doğumum var çünkü

Yok ya yatışta yapmamak iyi olmuş, evinde çekersin sancını daha rahat olur.. Ama bilgilendirmeliydi o açıklık kapanmayacak sonuçta :) Benim okuduğum yorum böyleydi, yengemde 4 cm açıklıkla ertesi gün doğurmuş değişiyor demekki sen kendini 10 güne hazırla :) Sağlıkla en kolay şekilde gelsin bebişlerimiz

Acilde nst istemişti doktorum açılmam olduğu için yatıs istediler ama kabul etmedim tüm riskleri kabul edip doktoruma gidiyorum diye imza attırdılar bende doktorum ile görüştüm yemek yiyip içme dedi doğuma alabiliriz suan yoldayım gidiyorum bakalım inşallah dunkı gibi olmaz
Evet açıklık kapanmaz zamanla açılma hızlanabilir de
Ben sanmıyorum bugün de doğuracağımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…