- 13 Temmuz 2023
- 1.671
- 1.625
- 53
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #22.581
Sağlıkla en güzel vakitte gelir umarım. Çok geçmiş olsun tekrardanKizlar ben de şimdi kobtrolden geldim 34+2 2400 Gr 47 cm herşey yolunda benim bel hariçartık bebeğim belimdeki fitiklara baskı yapıyormuş yüksek ihtimalle de doğuma kadar böyle sürecek en erken 5 Mayıs'a cekebilirim dedi ciğer gelişimini tamamlamış olacağı tarih oralar dedi. Eğer belim geçmez ise 5 inde alacak geçerse 12 sinde
Azcık kıpırdama oldu suan yine aynı tık yok zaten nstye girdiğimde doktorum sürekli karnımı baya baya sallıyor hareket etsin diye bana da birsey demiyor hareketlerinde azalma olursa haber ver diyor tek bu sefer söyleyince de çok nazlısın diyor üzülüyorumİki gündür benim de öyleydi ama cikolata, kahve falan yiyince biraz iyiydi. Bence hareket olmamaya devam ederse git bekleme
Bende çok fenayım canım. Soğuk sut içiyorum bazen bi tık iyi geliyor denedin mi sütüAy kizlar bu mide yanmasi nedirr bu zamana kadar yaniyo saniyodum yanmiyomus bu baska bi boyut
Ben pişirip koymustum 1 kere deneme amaçlı hoşuma gitmedi içi hamur gibi kaldı ısıtıncaKızlar ben buzluğa bir seyler koymak istiyorum, doğumdan sonra zor olabilir diye düşünüyorum. Ramazanda yapmıştım ama bitti tabiki hepsi.
Ben daha önce şu instagramda paylaşan sayfalardaki gibi pişmiş poğaça, kurabiye falan koymadım yapan var mı? Tadı nasıl oluyor? Farklı önerileriniz de varsa süper olur. Yardımcı olabilecek kimse yok, gün gün yapıp hazırlayayım diyorum.
Bugün normal çok şükür.Azcık kıpırdama oldu suan yine aynı tık yok zaten nstye girdiğimde doktorum sürekli karnımı baya baya sallıyor hareket etsin diye bana da birsey demiyor hareketlerinde azalma olursa haber ver diyor tek bu sefer söyleyince de çok nazlısın diyor üzülüyorum
En iyisi acile gideyim böyle olmayacak
Sizin bebiş suan düzeldi mi hareketleri
Ay o zaman poğaça yapmayayım ziyan olmasın ya da az yapıp deneyeyim.Ben pişirip koymustum 1 kere deneme amaçlı hoşuma gitmedi içi hamur gibi kaldı ısıtınca
Ama siz deneyin belki sizin hoşunuza gider
Birde buzluk tadi olmuyor mu yapınca ben yapınca buzluk kokusu siniyor neden acaba
MasallahBugün normal çok şükür.
Iki gündür şiddeti çok azalmıştı, gece karnım çok sertlesiyordu. Uyanıyordum sürekli korkuyla belki ondan da olabilir. Dün sabah 5 6 gibi cok ugrastim hic oynamadı. Kalkip direkt çikolata yiyip, süt falan ictim oynasın diye. Biraz bekledim pıt pıt yapınca rahat ettim. O 30 dk boyunca oynadı.
Nazla alakası yok, mecbur takip edip gitmek zorundayız sen telaş yapma diye de öyle söylemiş olabilir. İnsan korkuyor ama
İçin rahat etmezse git direkt
Misafir için mi kendin için mi koyacaksın canım? Ben kendim için bol köfte yapıp koyacağım aklında olsun senindeAy o zaman poğaça yapmayayım ziyan olmasın ya da az yapıp deneyeyim.
Saklama kaplarında ya da buzdolabı poşetine koyuyorum hiç koku olmadı. Pizza, çiğ kurabiye hamuru, taze fasulye, yaprak sarması, et tavuk suyu, kuru fasulye, nohut, brokoli, ıspanak, köz biber, yeşil ve kapya biberleri çiğ olarak dograyip koymuştum daha önce çok kolay oluyor lazım aslında
Ben et suyu ve tavuk suyu yapıyorum güzel oluyor elin altında hemenAy o zaman poğaça yapmayayım ziyan olmasın ya da az yapıp deneyeyim.
Saklama kaplarında ya da buzdolabı poşetine koyuyorum hiç koku olmadı. Pizza, çiğ kurabiye hamuru, taze fasulye, yaprak sarması, et tavuk suyu, kuru fasulye, nohut, brokoli, ıspanak, köz biber, yeşil ve kapya biberleri çiğ olarak dograyip koymuştum daha önce çok kolay oluyor lazım aslında
Çok sevindim, inşallah normale döner bir daha korkutmazMasallah
şükür suan yavaş yavaş hareketlendi
İster istemez insan korkuyor
Sağ Salim kucaklarımıza alalım inşallahiçimiz azda olsa rahatlar o zaman
İnşallah amiiinnÇok sevindim, inşallah normale döner bir daha korkutmaz
Amiin, sağlıkla gelsinler inşallah
Ay kendime kolaylik olsun diye aslında, ilk zamanlar misafir ağırlamak çok yorucu olur ya umarım gelmezler 40 ı çıktıktan sonra gelsinlerMisafir için mi kendin için mi koyacaksın canım? Ben kendim için bol köfte yapıp koyacağım aklında olsun seninde
Valla misafire yapma zaten onların sana getirmesi lazım öyle bir şeyde. Sen kendine bol bol yap ama yemek yapmaya fırsatımız olmayacak bazenAy kendime kolaylik olsun diye aslında, ilk zamanlar misafir ağırlamak çok yorucu olur ya umarım gelmezler 40 ı çıktıktan sonra gelsinlerevet köfte iyi fikir
Fasulyeyi çok az hasliyorum ardindan soğuk suya atıyorum sonra iyice süzüp buzdolabı poşetine koymuştum. Soteleyerek de oluyor, kayinvalidem biber ekleyerek öyle yapıyor.Ben et suyu ve tavuk suyu yapıyorum güzel oluyor elin altında hemen
Taze fasulye çiğden mi koyuyorsunuz yoksa az soteliyormusunuz
Ben çiğden koydum pişirince de değişik oluyor tadı
Bu sefer buzdolabı saklama kabında deneyeyim hava almadan
Aynen aynen 2 dk göz-kulak olma sularla oynamalar su puskurtme savaşları iğrençççEv işi nankör gerçekten hiç bitmiyo bide çocuk olunca daha beter büyüdüler ama yine peşlerine biri lazım bide bebek olunca düşünemiyorum
Evet en azindan hız kazanmış oluruz, şu an bile yapmak istemiyorum ama mecburiyetten yapıyorumValla misafire yapma zaten onların sana getirmesi lazım öyle bir şeyde. Sen kendine bol bol yap ama yemek yapmaya fırsatımız olmayacak bazen
Teşekkür ederim bende tarif ettiğiniz gibi deneyeceğim bu seferFasulyeyi çok az hasliyorum ardindan soğuk suya atıyorum sonra iyice süzüp buzdolabı poşetine koymuştum. Soteleyerek de oluyor, kayinvalidem biber ekleyerek öyle yapıyor.
Çoğu seyi çiğ koyuyorum, sadece pizza hamurunu biraz pişirip üstüne malzemeleri çiğ koyup atiyorum buzluga, buzu çözülmeden kullanıyorum ıspanakları, biberleri falan zaten yemek içine attığım için sorun olmuyor öyle.
Nerde o düşünceEvet en azindan hız kazanmış oluruz, şu an bile yapmak istemiyorum ama mecburiyetten yapıyorum
Keşke her gelen yanında getirse ne kolay olur her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?