- 25 Ekim 2022
- 699
- 523
- 33
- 29
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #22.561
Bende şimdiden başladım her gün bir odaninn kapi pencere perdesi falan halledecem3 odanın camını sildim pilim bitti yarın da kalan 2 odayı sileceğim. Hafta içi halıları yıkamaya vereceğim eşim de perdeleri yıkayıp asacak. Onun dışında kalan temizlik zaten kolay
Ben bişey yapamıyorum valla şimdi annemlere yarın yapsanız diyorum da daha vakit var diyor karar veremedik3 odanın camını sildim pilim bitti yarın da kalan 2 odayı sileceğim. Hafta içi halıları yıkamaya vereceğim eşim de perdeleri yıkayıp asacak. Onun dışında kalan temizlik zaten kolay
Bendede var acaba en son toz kullanmıştım aslında enfeksiyon için 2 haftadan beri sürekli adet ağrısı gibi sancılarım oluyor ama nst'de hiçbir şey yok ishal olmuştum sanki makat bölgemi aşırı derecede baskı oluyordu o da kesildiKızlar ben de dr dan çıktım şimdi oğluşum gayet iyi nst de iyi ama sancım var dedim idrar istedi. Sonuçlarda enfeksiyon çıktı ve muayenede yoğun akıntım vardı bunlar regl sancısına benzer sancı yapabilir dedi sizinde haberiniz olsun.
3 odanın camını sildim pilim bitti yarın da kalan 2 odayı sileceğim. Hafta içi halıları yıkamaya vereceğim eşim de perdeleri yıkayıp asacak. Onun dışında kalan temizlik zaten kolay
Kız bu ne enerji ben günlük işleri bile zor görüyorum valla bir dahaki ay yardımcı alınca ona yaptıracağım3 odanın camını sildim pilim bitti yarın da kalan 2 odayı sileceğim. Hafta içi halıları yıkamaya vereceğim eşim de perdeleri yıkayıp asacak. Onun dışında kalan temizlik zaten kolay
Ay ne enerjisi 3 cam sildim bittimKız bu ne enerji ben günlük işleri bile zor görüyorum valla bir dahaki ay yardımcı alınca ona yaptıracağım
Var canım bacaklarım ayaklarım şiş benimKızlar bacaklarınızda ödem var mı acaba?ben simdi farkettim sanki hafif şişlik var bende
Benimde 2 çocuk ev çok kötüydü dip bucak yapıyorum yapıyorum bitmiyor ne çok birikmiş ptesi nasip olursa yardımcı gelecek camlara duvarlara. Koltuklari yatakları hali yıkamayla yıkamıştım hiç oturmuyorum hiçte bitmiyor dip bucak yamuk yumuk yürüyorum yorgunluktanBenim ev çok kötü bir halde elimi kolumu kıpırdatacak halim yok eşim cumartesi pazar mesaide evde iki çocuk daha var ne kadar büyük de olsalar nasıl çıkacağım işin içinden bilmiyorum ama iyi bir temizlik yapmam gerekiyor bebek gelmeden
Bizim apartman gökdelen tarzı camlar boydan boya hiç silemiyorum dışardan siliyorlar 6 ayda birAy ne enerjisi 3 cam sildim bittim
3 gün sonra doğuracaksın nerdeyse 3 cam yeter de artarAy ne enerjisi 3 cam sildim bittim
Evet o tarz camlar zor oluyor ciddenBizim apartman gökdelen tarzı camlar boydan boya hiç silemiyorum dışardan siliyorlar 6 ayda birsilene kadar da leş gibi oluyor tc anası ruhum daralıyor kendi silen makinelerden almak istiyorum
Hahaha doğru3 gün sonra doğuracaksın nerdeyse 3 cam yeter de artar
Erken gelmesinden değil de dikişim olduğu için planlanan sezeryandan önce doğum sancılarının başlamasına karşı bekletmek istemiyor 35. Haftada 3 kg üstünde bebek. Ciğer geliştirici de oldum 4 doz ama yine de endişeliyim bu konuda çünkü önemli olan kilosu değil orman gelişimlerini tamamlaması. İnşallah bir sorun yaşamam.Bende öyle düşünüyorum. Helede ilk bebekte erken almıyorlar. Ama belkide erken geleceğini sezmiştir mutlaka sor cunku sezeryan olacaksin bebegin iri olmasi senin icin olumsuzluk degil sadece 1 hafta önde sonucta
Rahim ağzı yetmezliğinden dolayı serklaj oldum 18. Haftada. Yaşadığım yerde 1 tane perinatolog var sadece malesef normal kadın doğumcular takip etmek istemiyor özelde takibimi yapan doktor da dikisim olduğu için doğumu yaptırmak istemiyor mecbur devam etmek zorundayım bu doktor ile. 35. Haftada 3 kg üstünde ,dikişin varken doğum sancılarının başlamasi riskini alamayız dedi salı günü pazartesi günü kan istedi anestezi için ama yatış ne zaman olur hiç bilmiyorum.Canım annede ve bebekde riskli bir durum yoksa 37 gerçekten erken. Benim 2. Hamileliğim. İlk doğumum sezeryandı, buda öyle olacak doktor 39. Haftada doğuma almayı planlıyor. Doktorunla bence konuş, veya başka Bir doktorada gidip bir fikir alabilirsin
Benim normalde çok sıkıntılıdır haftada en fazla 2 kere çıkabiliyordum şuan ben de günde 3 4 kere çıkıyorum biri mutlaka gece uyanıp çıkıyorum o dereceMerhaba kızlar.34+4 deyim.2 gündür günde 3 defa tuvalete çıkıyorum.Daha önce günde 1 defa çıkıyordum.Bi yazı da denk gelmiştim doğum yaklaşınca bağırsaklar kendini bosaltmak istiyor diye.Bu durumu yaşayan oldu mu
Ev işi nankör gerçekten hiç bitmiyo bide çocuk olunca daha beter büyüdüler ama yine peşlerine biri lazım bide bebek olunca düşünemiyorumBenimde 2 çocuk ev çok kötüydü dip bucak yapıyorum yapıyorum bitmiyor ne çok birikmiş ptesi nasip olursa yardımcı gelecek camlara duvarlara. Koltuklari yatakları hali yıkamayla yıkamıştım hiç oturmuyorum hiçte bitmiyor dip bucak yamuk yumuk yürüyorum yorgunluktan
Valla benim evde yüksek çok korkuyorum dışarıyı silmeye dışını çok silmiyorum açıkçasıBizim apartman gökdelen tarzı camlar boydan boya hiç silemiyorum dışardan siliyorlar 6 ayda birsilene kadar da leş gibi oluyor tc anası ruhum daralıyor kendi silen makinelerden almak istiyorum
İki gündür benim de öyleydi ama cikolata, kahve falan yiyince biraz iyiydi. Bence hareket olmamaya devam ederse git beklemeKızlar merhaba bebek hareketlerinde sıkıntı yaşayan var mı?
Sabahtır 2 defa hissettim dürtüyorum hareket yok suan kahve ve çikolata deniyorum yine hareket etmezse acile gideceğim yaşayan var mı aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?