- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #22.541
Canım ben de öyleyim. Şimdi sizi okuyunca bı dank ettiMerhaba kızlar.34+4 deyim.2 gündür günde 3 defa tuvalete çıkıyorum.Daha önce günde 1 defa çıkıyordum.Bi yazı da denk gelmiştim doğum yaklaşınca bağırsaklar kendini bosaltmak istiyor diye.Bu durumu yaşayan oldu mu
Canım kolaylıkla atlatıp Doğa kuşu kucağına alırsın umarımKızlar duşa girdim, ama azalma yok. Kasılma ara ara geliyor, regl ağrısı gibi sürekli geçmeyen bir ağrı var. bir iki kere sol bacağıma anlık ağrılar girdi çıktı baldırıma doğru. Hâlâ sıklaşmadığı için beklemedeyim
Yarım saat filan hastane , eşim gelecek 2 saate bugün de işe gitmek zorunda kaldı. O gelince olmadı bir gideriz geçmezse. Doktora yazmadım henüzAcaba gidip bi nstye mi girsen doktoruna yazdın mı kuzum hastane yakın mıydı
annem de az kaldı diyor ya bilmiyorum ki o kadar çok bir ağrım yok ama sürekli var işteCanım ben de öyleyim. Şimdi sizi okuyunca bı dank etti
Canım kolaylıkla atlatıp Doğa kuşu kucağına alırsın umarımSenin az kaldı bence
Dediğim gibi kimininki çabuk açılır benim 2. De 9 buçuk gibi hastanedeydim 3 cm dediler tahlil verip yukarı çıktım 5 cm olmuş denildi ondan sonra da suni sancı falan derken 12 buçukta doğum oldu ama kimisi de haftalarca bekliyor açıklık olsun diyebakalım, ben kızıma pek güvenemiyorum ama doğum yaptığın için daha iyi bilirsin tabii canım. Zorlanma hissettiğim an gideceğim aynen şimdilik bel ağrısı devam kahvaltımı hazırlıyabilecek kadar iyiyim ama
Sen yazdıkça ben heyecanlanıyorumYarım saat filan hastane , eşim gelecek 2 saate bugün de işe gitmek zorunda kaldı. O gelince olmadı bir gideriz geçmezse. Doktora yazmadım henüz
Canım duştan sonra sıklaşıyorsa geçmiyorsa büyük tuvaletin gelir gibi baskı oluyorsa, doğum aşamasında bebek hareketlerinde ağırlaşma olmaz aksine o anlarda daha hızlı hareket eder anlık kasılma sayacını indirdiysen o senin doktora gitmen gereken zamanı söylüyor. Zaten kendin de anlıyorsunKızlar duşa girdim, ama azalma yok. Kasılma ara ara geliyor, regl ağrısı gibi sürekli geçmeyen bir ağrı var. bir iki kere sol bacağıma anlık ağrılar girdi çıktı baldırıma doğru. Hâlâ sıklaşmadığı için beklemedeyim
Tok olman daha iyi canım açken sancı çekilmiyor valla insanın gücü kalmıyorAy demekahvaltımı yapayım da öyle gireyim bari boğazdan da vazgeçemiyorum ya
YaaSen yazdıkça ben heyecanlanıyorumhaberdar et bizi
Kasılma uygulamasından takip ediyorum dediğin gibi canım , uyarı veriyor zaten ona göre çıkıcam. Her şeyim hazır zaten. Sancı başlasa bile hemen sıklaşmayabiliyormuş bakalımCanım duştan sonra sıklaşıyorsa geçmiyorsa büyük tuvaletin gelir gibi baskı oluyorsa, doğum aşamasında bebek hareketlerinde ağırlaşma olmaz aksine o anlarda daha hızlı hareket eder anlık kasılma sayacını indirdiysen o senin doktora gitmen gereken zamanı söylüyor. Zaten kendin de anlıyorsundoğuruyorum galiba bu farklı bişe diye
Karnımı doyurdum sıklaşırsa filan yiyemem diyeTok olman daha iyi canım açken sancı çekilmiyor valla insanın gücü kalmıyor
Evet evet sıklaşacak diye bi zorunluluk yok tabiki hadi hayırlısı bizi habersiz bırakmaYaahaber veririm mutlaka
Kasılma uygulamasından takip ediyorum dediğin gibi canım , uyarı veriyor zaten ona göre çıkıcam. Her şeyim hazır zaten. Sancı başlasa bile hemen sıklaşmayabiliyormuş bakalım
Karnımı doyurdum sıklaşırsa filan yiyemem diye
Ay bende öyle oluyorum.Sanki sanciyi çeken benmişim gibi heyecan geliyorSen yazdıkça ben heyecanlanıyorumhaberdar et bizi mutlaka
Doğru vallaAy bende öyle oluyorum.Sanki sanciyi çeken benmişim gibi heyecan geliyor
Bana hala geçecek gibi geliyorEvet evet sıklaşacak diye bi zorunluluk yok tabiki hadi hayırlısı bizi habersiz bırakmailkinde bende sancıyla gitmiştim gözümün önüne geldi herşey suan
Yaaaaa ahhahahahaBana hala geçecek gibi geliyordoğuracağıma hala inanamıyorum
Evet evet benimde kol bacak sırt fena kaşınıyordu,karnimin göğsümün haricindeNemlendireyim bende bir. Her yerimi yapmakta o kadar yoruyor ki. Karnımı yaparken bile yoruluyorum. Tüm bacak kol göğüs kalça yapmam lazım Benım her yerim kaşınıyor çünkü
Valla ne bulursan ye ben sabah erkendi yiyemedim yolda da aklıma gelmemişti su bile yoktu sancı odasında getirsinler bisküvi falan dedim ebe şimdi mi aklına geldi dedi su istedim tahlil kabıyla verdilerYaahaber veririm mutlaka
Kasılma uygulamasından takip ediyorum dediğin gibi canım , uyarı veriyor zaten ona göre çıkıcam. Her şeyim hazır zaten. Sancı başlasa bile hemen sıklaşmayabiliyormuş bakalım
Karnımı doyurdum sıklaşırsa filan yiyemem diye
2 saatte bir bel ağrısıyla uyanıyorum yayine uyku haram oldu
Suni sanci ile ilgili kötü tecrübeleri dinlemeseydiniz keşke2 saatte 1 geliyor şuan tam olarak. Sıklaşırsa gidicem. Açılmam yoksa suni filan verirler bir de Suni sancı da istemiyorum kötü tecrübeleri olanlar var bakalım takip edicem gün içinde de olacak mı .
İptal ettim randevumu takip edicem biraz canım. Gerçek mi değil mi anlayayım ona göre gideyim
Regl sancisi gibi ağrıya doktorum yalancı sancı demiştiKızlar günaydın, sabah regl öncesi hafif ağrı olur ya öyle bir ağrım vardı. Kahvaltı yaptım ve kalktım geçti . Şuan duam 38. Haftaya ulaşmak
Kızlar duşa girdim, ama azalma yok. Kasılma ara ara geliyor, regl ağrısı gibi sürekli geçmeyen bir ağrı var. bir iki kere sol bacağıma anlık ağrılar girdi çıktı baldırıma doğru. Hâlâ sıklaşmadığı için beklemedeyim
Canım annede ve bebekde riskli bir durum yoksa 37 gerçekten erken. Benim 2. Hamileliğim. İlk doğumum sezeryandı, buda öyle olacak doktor 39. Haftada doğuma almayı planlıyor. Doktorunla bence konuş, veya başka Bir doktorada gidip bir fikir alabilirsinMerhaba kızlarDoğum tarihi planlananlara bir şey sormak istiyorum. Benim planlı sezeryan olacak. Doktorum 37+1 de almayı düşünüyor. Bebek uzun zamandır kilo olarak 1 hafta önden gidiyor. Doğumu normal haftama göre değil de kilosuna göre kendi hesapladigi haftaya göre planladi kafam karıştı o yüzden biraz 1 hafta erken mi doğurmuş olucam şimdi son adet tarihine bakması gerekmez ki haftasına göre karar vermek için kafama takildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?