- Konu Sahibi elektroforez
- #33.741
9.günde canimBen de bazen çok zor uyandırıyorum özellikle gecelerikafayı yicek gibi oluyorum. Ya tekrar yükselirse diye kendime psikolojik baskı yapıyorum
Kaçıncı gün de geldi gaz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9.günde canimBen de bazen çok zor uyandırıyorum özellikle gecelerikafayı yicek gibi oluyorum. Ya tekrar yükselirse diye kendime psikolojik baskı yapıyorum
Kaçıncı gün de geldi gaz![]()
Ben hiç bişey yapmadım ya inanır mısın son doğumda Bana sen hiç hareket etmedin dediler yürüyüş yapmadın doğumun zor olur dediler 102 kiloyla doğuma girdim yaş 38 ikinci doğumda 35 yaşındaydım onda da 96 ile girdim doğuma ikiside epizyosuz kendi sancimla kısa sürede gerceklesen dogumlardi ilkten sonra kolay oluyor doğumlar ama geneldeAynen içtekiler ilk haftadan sonra ağrısı acısı geçmişti zateb epizyo hala sızlıyo ama izi bile kaybolmak üzere. İlk doğum olunca insan bilemiyor eski hâline gelmesi güzelepizyo olmasin diye (şuan düşünmüyorum ama olurda düşünürsem diye sorayım) ne yapmak lazim ya
![]()
Ben de çok hareket etmedim ama hem doğum sayısı hem de insanın bunyesiyle alakalı bu olay biraz sanırım. Bi de ben kendi sancimla tam gittim sayılmaz zaten biliyosunuz gece var gündüz yok sancılar şeklinde gittim açıklık vs olmasa belki ben de 40 ı falan geçerdim. Belki de biraz ondan zorlandımBen hiç bişey yapmadım ya inanır mısın son doğumda Bana sen hiç hareket etmedin dediler yürüyüş yapmadın doğumun zor olur dediler 102 kiloyla doğuma girdim yaş 38 ikinci doğumda 35 yaşındaydım onda da 96 ile girdim doğuma ikiside epizyosuz kendi sancimla kısa sürede gerceklesen dogumlardi ilkten sonra kolay oluyor doğumlar ama genelde
Valla benimki ıkınmaktan perişan oluyor. Doktora söyledim bu dönemlerde normal 8. Haftaya kadar devam eder sonra azalır dedi. Damla vermeyecek misiniz dedim bir etkisi olmuyor en iyi şey gaz masajı dedi. Masaj yapınca çıkarıyor ama yetmiyor yani sürekli ıh ıhlıyor çocuk kıpkırmızı oluyor ıkınırken çok üzülüyprum uyku filan kalmadı zaten.Kizlar gazli bebegi olan var mi ? Gaz damlasi kullaniyor musunuz?
Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin RabbimKızlaaarr yarın hastane yatışşş ben de doğuma gireceğim Allah nasip ederse dualarınızı eksik etmeyin![]()
Çok teşekkür ederim canımYaa gözünaydın canım mübarek günde yavru kuşunu kucağına aldın sağlıcakla büyütmek nasip olsun inşallah![]()
![]()
Amin inşallah teşekkür ederim canımGözün aydın canımAllah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
![]()
Amin çok teşekkür ederimSağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim![]()
İkisi arasında bariz bir fark var biri taşıyor maşallah diğeri damla damla sağımla falan düzeltmeye çalışacağım inşallahMuhtemelen ilk sağdan emzirdin sağlaksan eğer ister istemez ilk sağa alıp sağdan biraz daha fazla emziriyor anneler ilk hangisinden emerse o göğüs ten daha fazla süt gelip göğüs diğerine göre daha büyük olabiliyor
Soldan bendende her zaman daha az süt gelir böyle bir kıyasa göre mi daha az yok sa tamamen kesildimi
Bizim bi arada bir derede anlayamadim valla inşallah huzurlu uykulara dönerler çabukGece mesaınız basladımı kızlaar?bızım mınnosa yenı guncelleme geldı ıkınırdı ama aglama krızı olmazdı memede sakınlerdı,bugun bıde aglıyorişimiz zor bu minişlerle,ben işe falan gerı donemeyecegımı dusunmeye basladım
Ay benim de öyle maalesefİkisi arasında bariz bir fark var biri taşıyor maşallah diğeri damla damla sağımla falan düzeltmeye çalışacağım inşallah
Doktor bana da vermedi ya ama insanin ici tuhaf oluyor cok ikınıyorValla benimki ıkınmaktan perişan oluyor. Doktora söyledim bu dönemlerde normal 8. Haftaya kadar devam eder sonra azalır dedi. Damla vermeyecek misiniz dedim bir etkisi olmuyor en iyi şey gaz masajı dedi. Masaj yapınca çıkarıyor ama yetmiyor yani sürekli ıh ıhlıyor çocuk kıpkırmızı oluyor ıkınırken çok üzülüyprum uyku filan kalmadı zaten.
Ayy az once artık annem ayakta uyudugu ıcın cocugun yüzüne yastık düşürdü.inşallah bısey olmamıstır ucu gozune gırdı resmen.kadın 65yasında gunlerdır uykusuz kızdım sımdı yatırdım inşallah uyur bebekte dınlenır kadıncagız biraz,kendımden gectım artık,üzüntüden sglamak uzereyım yıneBizim bi arada bir derede anlayamadim valla inşallah huzurlu uykulara dönerler çabuk![]()
Bir şey olmamıştır canım sıkma canını yastik yumuşak zatenAyy az once artık annem ayakta uyudugu ıcın cocugun yüzüne yastık düşürdü.inşallah bısey olmamıstır ucu gozune gırdı resmen.kadın 65yasında gunlerdır uykusuz kızdım sımdı yatırdım inşallah uyur bebekte dınlenır kadıncagız biraz,kendımden gectım artık,üzüntüden sglamak uzereyım yıne
Ben de bestlaki aldirdim kardesime, aybasinda getirecek, belki ise yarar. Solgarin brewers yeasti de arttiriyor sutu, herkes cok memnun.Bestlak var kullanmıyordum kullanayım bari. O içecek çok kötü geldi bana ya içemedim
Evdeki cihazla power pumping yapsam olacak. Bizimki de yeterli kg almamış mama takviyesine geçtik bugün doktor tavsiyesiyle de yine de süt artırıcı da tavsiye etti doktorumuz