Ay evet sinir oldum. Olamaz mı yani yok ev kiminden girmisler bebege oda izni alamiyondan şirket müdürlük cart curt hepsine saymislar. Valla diyorum ya
@Vaveylay a da bdv ye konu hayatta açamam yani linclemeye yer araniyor gibi nsbdhdjdjdj maşallah senin kuzunun yeri rahat belli ki

. Ay bi de o kadar yorumdan sonra kayboldun valla merak ettim
Evet bugün istisna var babasi cikmadan bici bici yaptirdik belki değişiklik olur bakcam. 7 gibi uyaninca daha 10-11-00 artık be kadar sürerse krizi tutuyor gaz peşine emme refleksi hat safhada birden çığlıklar falan uyku 3 dk Max öyle böyle geçiyordu birden bayiliyodu bence en son

bugün olmayabilir banyo yaptığı için

genel genel ben diyorum ya cadı saati wjdhejdnjdjdjd 40 i çıkana kadar böyle o kesin sanırım kime anlatsam normal diyorlar. Sonrasına da bakacaz yine 3 aya kadar duzen olmayabilir diye normal gözüyle bakıyorum

Özele mi gidiyordun sen. Doğum hiç gelecek gibi değilse sezeryan falan mi dusunuyorsunuz yoksa suni ile mi denenecek

o lekelenme normal canim alttan muayene edilince pembemsi kahverengi akıntı normal aşırı fazla gelmeye devam etmediği sürece sıkıntı yok nişanı bilmiyorum benim süreç farkli işledi çünkü hdhdhhsjd boğa ne zaman tarihi başlıyor ki
Yani öyle bir şeydir bence de bu kadar yapiyorsa İnce işleri ben bir tık normal karşıladım ama dedigim gibi tepki yine normal değil asla

sadece huyunu normal karsilayabilirim yani. Valla aşk evlilik Sevgi ne dersen de böyle bir şey

birebir syninizi bulsaydiniz anlasamazdiniz zaten. Ben anlasamam kendimle öyle bir şey bu birbirinizi tamamliyorsunuz işte fena mi