• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
canım kızlar sizi çok merakta bıraktım 🥹 ne olur kusura bakmayın. Ben hala doğurmadım 😅 rahim ağzı da uzunmuş, hazır değilmişim doğuma. Sancım da yok. Bugün doktora gittim, alttan muayene etti, heralde onun etkisi ile 5-6 saat sonra kahverengi akıntım oldu. Nişan böyle olur mu? Sat gününe göre bugün veya yarın doğurmam gerekiyordu. Oğlum çok dakik olacak galiba 😄 balık bekliyordum, boğaya doğru gidiyoruz sanırım 😅
Evett bende de öyle başladi. Yani kahverengi olarak önce lekelemeyin sonra akıntı şeklinde. Aferin son zamanları gibi. Açılma vardı ama sancım başlamamıştı çok fazla. Bir iki saat sonra da sancım başlamıştı 😊

Ay evet sinir oldum. Olamaz mı yani yok ev kiminden girmisler bebege oda izni alamiyondan şirket müdürlük cart curt hepsine saymislar. Valla diyorum ya @Vaveylay a da bdv ye konu hayatta açamam yani linclemeye yer araniyor gibi nsbdhdjdjdj maşallah senin kuzunun yeri rahat belli ki 🤗🤗. Ay bi de o kadar yorumdan sonra kayboldun valla merak ettim

Evet bugün istisna var babasi cikmadan bici bici yaptirdik belki değişiklik olur bakcam. 7 gibi uyaninca daha 10-11-00 artık be kadar sürerse krizi tutuyor gaz peşine emme refleksi hat safhada birden çığlıklar falan uyku 3 dk Max öyle böyle geçiyordu birden bayiliyodu bence en son 😂 bugün olmayabilir banyo yaptığı için 🫠 genel genel ben diyorum ya cadı saati wjdhejdnjdjdjd 40 i çıkana kadar böyle o kesin sanırım kime anlatsam normal diyorlar. Sonrasına da bakacaz yine 3 aya kadar duzen olmayabilir diye normal gözüyle bakıyorum 🤗🤗🤗

Özele mi gidiyordun sen. Doğum hiç gelecek gibi değilse sezeryan falan mi dusunuyorsunuz yoksa suni ile mi denenecek 🫠 o lekelenme normal canim alttan muayene edilince pembemsi kahverengi akıntı normal aşırı fazla gelmeye devam etmediği sürece sıkıntı yok nişanı bilmiyorum benim süreç farkli işledi çünkü hdhdhhsjd boğa ne zaman tarihi başlıyor ki

Yani öyle bir şeydir bence de bu kadar yapiyorsa İnce işleri ben bir tık normal karşıladım ama dedigim gibi tepki yine normal değil asla 😂 sadece huyunu normal karsilayabilirim yani. Valla aşk evlilik Sevgi ne dersen de böyle bir şey 😂 birebir syninizi bulsaydiniz anlasamazdiniz zaten. Ben anlasamam kendimle öyle bir şey bu birbirinizi tamamliyorsunuz işte fena mi🤗
Benimkide 6 gibi başliyor gece 11 12 ye kdr tüketiyor bizi. Evt herkes 40a kdr devam eder dio insallah hakli cikarlar 😀

Ay doldurmuyorum ya sjdbjsjdj yerim kocamı bak sabah saydiriyordum bi kaşık suda biğayim diye şimdi özledim 🥹 vaveylay in konusunu okudun mu bilmiyorum insanı boşatirlar resmen sjshjsjdjsjdben o yüzden dedim psikolojini bozma, sen daha iyi bilirsin kocani diye sjxhjsjdjd herkese potansiyel aldatma etiketini dayiyorlar gerek yok. Ben sadece lohusayiz sonuçta normalde yok diyecekseler de gönlümüz olsun diye bile he demelerini isterim o yüzden süründür dedim yani masum anlamda 🫠🫠🫠🫠 :KK54:
Okudum canım ben de. Adam aldatıyor olsa sevgilisine buhar makinesi mi alır hem? 🙈
Zaten sorunu olan bdv ye yazmasın bence. İşler çığrığından çıkıyor orda. Millet linçlemeye sıra bekliyor gibi 😅

Benimkide 6 gibi başliyor gece 11 12 ye kdr tüketiyor bizi. Evt herkes 40a kdr devam eder dio insallah hakli cikarlar 😀
Siz yine iyi benim eşim de akşam gidiyor genelde aksam 5 gece 1 arasi gibi ve tekim tek tukeniyorum snbdhdbdjdjdj olsun ya bir şekilde geçecek bu günler de diyorum kendimi salamam pozitif kalalim be happy sjdbshdjsj

Okudum canım ben de. Adam aldatıyor olsa sevgilisine buhar makinesi mi alır hem? 🙈
Zaten sorunu olan bdv ye yazmasın bence. İşler çığrığından çıkıyor orda. Millet linçlemeye sıra bekliyor gibi 😅
Ay evet evet 😂 yani tamam bazı konulara şok oluyoruz tamam ama herkesi de linclemeye gerek yok boş boşuna 🫠 kaç kişiyi kusturuyorlar böyle haberleri yoktur....

Döndü şimdi. Doğuma hazırlık akıntısıymış. Ciddi ciddi yarın doğum başlayabilir diyor 😂
Görmemişim bak hayırlı olsun 🥰🥰 bence doktorun o doğum başlasın diye işlemin adini unuttum sivazlama miydi öyle bir şeyler yaptı 🥹 hastahaneye gidecek olursan haber ver 🙏 sağlıkla gelsin kuzucugun

Benim de perşembeye kadar zaman verdi doktor. Bizim burada özel hastanede doğum yapılmıyor dolayısı ile doktorum vajinal olsun diye çok diretiyor. Bugün sanki nişan geldi, sancılarım başlarsa kilosuna bakacağım tabi duruma ve sürece göre kilosuna bakarak sezeryana dönebşlirim
Kilosu kaç şu an benimki de beklemek istedi perşembeye ama ben istemiyorum artık o da bana bıraktı

Kaç saatte doğurdun? 😃
Vajinal doğum muydu?
Vajinal olacaktı. Süreç 10 saat sürebilir dedi doktor suyum gelmemişti. Sonra kendi patlattı suyu sancılarım artttı bence 10 saati bulmazdı ama bebişim kafası yukarıdaydı nst bebek kalp atışı yavaşlar gibiydi. İstersen sezaryene geçelim çünkü beklesekte yine mecburen geçebiliriz sqncı çektiğinle kalırsın dedi ve kabul ettim 😊 ama sqncı çekmenin iyi tarafı sütüm hemen geldi 😃

Görmemişim bak hayırlı olsun 🥰🥰 bence doktorun o doğum başlasın diye işlemin adini unuttum sivazlama miydi öyle bir şeyler yaptı 🥹 hastahaneye gidecek olursan haber ver 🙏 sağlıkla gelsin kuzucugun
heralde onun için yapmış olabilir. Bakalım belki bu gece sancım falan başlar. Ben yediklerime dikkat edeyim de her iki sancıyı da bir anda yaşamıyım 😂 dün iftara gittik bir şey mi dokundu artık yoksa doğum başlangıcı mı ne hafiften tuvaletim sıkılaştı 😂 yani anladınız. Oh be diyorum vücudum hazırlık görüyor sanırım. Hamileliğim boyunca kabızlıkla uğraştım çünkü

Vajinal olacaktı. Süreç 10 saat sürebilir dedi doktor suyum gelmemişti. Sonra kendi patlattı suyu sancılarım artttı bence 10 saati bulmazdı ama bebişim kafası yukarıdaydı nst bebek kalp atışı yavaşlar gibiydi. İstersen sezaryene geçelim çünkü beklesekte yine mecburen geçebiliriz sqncı çektiğinle kalırsın dedi ve kabul ettim 😊 ama sqncı çekmenin iyi tarafı sütüm hemen geldi 😃
İyi ki de beklememişsin 🤗 iki kuşu tek taşla vurmuşsun, sancıyı da boşuna çekmemişsin o zaman 🤩

Back
X