Benim kv annemden yaşlı annem daha genç o yüzden annemin elinden daha çok iş geliyor. Bi de gelince benden de cekinmedigi için şıp şıp yapıyor her şeyi geldi bir gün kaldı dip köşe yapmış ben uyurken... Kv burda iki gece kaldı ama refakatcim de oydu aşırı uykusuz kaldik o da ben de o yüzden ondan beklemedim bir şey, mutfağı toparlayıp yemek yaptı o kadar. Gerisine de düzeni degistirmemek için ellemedigini fark ediyorum sorarak yapıyor çünkü. O yüzden alınmadım ona, annem hep geldiğinde girişiyor zaten zorla

ben de üzüldüm geldi çalıştı öyle gitti diye hakları yine ödenmez gerçekten

senin kv kötü değildir ama belli ki düşüncesizmiş. Öğrenmiş oldun ona göre hareket edersin artık canım
Bence nedeni şu olabilir, ikisinde de doğumdan sonra bi iyilesme süreci var evet ama vajinalde genel olarak dikişler geçtikten sonra geçip gidiyor herhalde, sezeryanda hep orda içerde o kesilen yer soğuk havalarda vs sızlıyormuş herkeste oluyo mu bilmiyorum. Komşumun öyleymiş mesela soğuk alınca vs ufak da olsa hep sızlıyor demişti. Bilemiyorum tamamen iki türlü acı veya zorluk var ikisinin de eksi artısı var, kendin hangisini çekmek istiyorsan ona yönelmek lazim herhalde

ben yine olsa vajinal yapardım demiyorum ama sezeryan da korkutuyor dnbdjdndjd bebeğimin kilosu 3200 falan olursa vajinala yine okey olabilirim sanırım

. Gerçi ikinciyi düşünür müyüm her şeyi unutup bilmiyorum

Aynen bak değişmez belli

maşallah ikisine de böyle pasparlak gelecekleri olsun inşallah