Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok ii canım.yarın demgelı beslenmeye baslıyorum hatta bu saatte yarın ıcın nohut pısırıyorum
Yedikleriniz boğazımıza kadar geliyo gibi mi oluyo? Benim de yanıyor ya hem de çok eğer öyleyse ben çok yiyorum diye oluyor sanıyordum
Oluyor tatlım benım ıcımde hep bı yanma bogaza gelme var ıkı gundur,gecer bence zamanla hormonlar yıne atak yaptı sanırım bu aralar,vucut alısınca duzene gırer dıye dusunuyorum

Yaaa afiyet olsun ben de yarın misafirim geldiği için kek yaptım mesela bu saatte ühüğ şaka Maka ne olacak ya gerçekten benim bu halim

Ahhahaha o kadar meyve zararlı değil mi kız günde 2 öğün ideal diye biliyorum onda da şeker var. O kadar meyve yersem çikolataya yer kalmaz
Benim de en nefret ettiğim şey yaa. Kulaklarım resmen çın çın ediyor

İnsanların öğünü 18:00 de bitiyor benim iştahım ise o saatlerde açılıyor

Ben de yazayım yediklerimi.
Sabah: 2 köy yumurtası, bazen omlet bazen rafadan.
2 siyah 2 yeşil zeytin
Biraz peynir.
2 ceviz
Bir dilim tost ekmeği.
Bazen avokado da ekliyorum.

Ara öğün: kahve, ufak bir parça bitter çikolata

Öğlen: yoğurt, kuru kayısı, hurma

Ara öğün: 2 mandalina

Akşam 6,5 gibi: ne yemek yaptıysam yiyorum. bazen tavuk, balık marul salata. bazen de sebze yemeği yanında yoğurt. Maalesef hemen hemen her gün pilav ya da makarna da oluyor. Ekmek yemem akşam yemeğinde. Ve maalesef asla nohut k. fasulye pişmiyor evde çünkü eşim yemiyor, ayrı uğraşmamak için yapmıyorum. Çocuk olunca yapıcam ama kusura bakmasın

Ara öğün: çay ya da ayva, mandalina. bazen dayanamayıp tatlı ya da cips, mısır aldığım oluyor ama nadir bu.

Sonuç: 11 kilo aldım doğumhaneye yuvarlanarak gitmeyi düşünüyorum.

Dün vurulduysan bugün gir canım ama ilk dozunmu onda baya ağrı oluyor
İlk doz, ayaktayken vs sorun yok üstüne yaslanmazsam. Ama uzandigim an başlıyor mesai girmedim valla yarın artık
Geç gördüm ama ben sağlık ocağında hemşireye sormuştum Sıkıntı olmaz demişti Banyo da yaptım hatta o gün bir sıkıntı yaşamadım Hatta 2.dozdu çok rahat geçirmiştim
Melesaf benim duşa girme enerjim geçtiği için yarına erteledim onu jdjxjjdjdjd
İnsanların öğünü 18:00 de bitiyor benim iştahım ise o saatlerde açılıyor
Bende de şov gece başlıyor
Benim de tam bu saatlerde jsbxjskdkdk

Ben de cikolata yemiyorum meyve zaten bana seker bombasi oldugu icin ona yer kalmiyo gercekten ama aralarda hurma filan da yiyorum quarka dogruyorum falan acayip bi istah geldi bana hayirlisi

Çalıştırdım canım. Sürekli püskürtme var, aralıklı püskürtme var. baya iyi buhar verişi ben beğendim. Gece için beyaz ya da renkli ışık modları da var. Yani fiyat performans bence
İyiymiş canım benimde ihtiyacım var ve uygunmuş fiyatıda görüntüsü de iyi çokta minik değil. Çok sağol valla

Papatyaaaam evet bu bel agrısı benı eve bagladı ve game over oldumyarından itibaren agrısada sızlasada yürüyecegım hareketlı olacagım ınsallah
Sen yaparsın kuzum benim hiç bozma moralini bol bol su iç ödem falanda gitsin bide yürüyüş yapıver bak nasıl iyi hissedeceksin kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…