-
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.821
Yok canim cok yemekten degil az da yesem cokta yaniyor Alev gibi kulaklarim bile aciyor o dereceYedikleriniz boğazımıza kadar geliyo gibi mi oluyo? Benim de yanıyor ya hem de çok eğer öyleyse ben çok yiyorum diye oluyor sanıyordum
Çok ii canım.yarın demgelı beslenmeye baslıyorum hatta bu saatte yarın ıcın nohut pısırıyorumKızlar sizin için yapay zekaya fazla kilo almayacak şekilde menü oluşturttum
Kendim de şu şekil besleniyorum:
Kahvaltı 9 gibi: yarım avokado, biraz peynir, 1 yumurta, 5-6 zeytin, 1 veya 2 dilim ekşi mayalı siyez ekmeği, 2 ceviz
10 gibi türk kahvesi
Öğlene kadar acıkmıyorum. Öğlen de yemekhane de ne yemek varsa onu yiyorum.
3 gibi türk kahvesi. Yarım saat sonra da 2 meyvem var yanında gene kuru yemiş falan yiyorum yanımda ne varsa.
Akşam da artık balık, et, tavuk, sebze ne yaparsam kafama göre takılıyorum. Yanına mutlaka pilav, makarna, bulgur türü bişi yapıyorum. Salata ya da yoğurtlu bi meze falan. Balıksa kesinlikle sadece balık ve salata. Tabii ki aralarda çikolata falan yiyorummne çok yazasım varmış.
Oluyor tatlım benım ıcımde hep bı yanma bogaza gelme var ıkı gundur,gecer bence zamanla hormonlar yıne atak yaptı sanırım bu aralar,vucut alısınca duzene gırer dıye dusunuyorumYedikleriniz boğazımıza kadar geliyo gibi mi oluyo? Benim de yanıyor ya hem de çok eğer öyleyse ben çok yiyorum diye oluyor sanıyordum
Yaaa afiyet olsunÇok ii canım.yarın demgelı beslenmeye baslıyorum hatta bu saatte yarın ıcın nohut pısırıyorum
Oluyor tatlım benım ıcımde hep bı yanma bogaza gelme var ıkı gundur,gecer bence zamanla hormonlar yıne atak yaptı sanırım bu aralar,vucut alısınca duzene gırer dıye dusunuyorum
Ahhahaha o kadar meyve zararlı değil mi kız günde 2 öğün ideal diye biliyorum onda da şeker var. O kadar meyve yersem çikolataya yer kalmazSabah 1 yumurta peynir bal ekmek domates
Sonrasinda meyve soleni
Oglene acikirsam doner filan yiyorum
Aksam genelde et pilav
Meyve soleni yineo kadar cok meyve yiyorum ki bazen asitten disim asiniyor 5 kilo almisim basladigimizdan beri. Bayadir tartilmamistim tartilinca sasirdim biraz
Benim de en nefret ettiğim şey yaa. Kulaklarım resmen çın çın ediyorCevremdeki insanlar genelde bagirarak konusuyo normalde sıkıntı yoktu ama simdi cocugum duyuyo tum olanları ahshshsj yani kırıcı olmayayım diyorum nasıl kibarca normal konusma sesinin boyle olmadıgını belirtebilirim? kendim de normal sartlarda bagırmayı hic sevmem halkımızda neden yaygın bu kadar
Papatyaaaam evet bu bel agrısı benı eve bagladı ve game over oldumHalbuki sen çok iyi gidiyordun canım benimmmmm
Kuzummm sımdı yeme,yarın ara ögün olarak sütle yersin keki.ondan bişey olmaz ev yapımıYaaa afiyet olsunben de yarın misafirim geldiği için kek yaptım mesela bu saatte ühüğ şaka Maka ne olacak ya gerçekten benim bu halim
Midemize baskı yapmaya başladı galiba bebişlerimiz.Midem de baskı var gibi ya bugün böyle sanki ne yedim de taş gibi oluyor. İnşallah yarına geçeeerr
İnsanların öğünü 18:00 de bitiyor benim iştahım ise o saatlerde açılıyorKızlar bende yazayım beslenme rutinimi belki faydası olur
Sabah 07.00 kaşarlı tost veya yumurta haşlaması veya yağda yumurta + Zeytin(canım kaç tane isterse) + 2 ceviz + 1 yada 1.5 dilim ekmek dönüşümlü olarak her ekmeği yiyorum
Ara 10.00 1 meyve + çiğ badem veya fındık
Öğle 12.30 yine kahvaltı yapıyorum sabah yediğim dışında bişey yiyorum
Ara 15.00 kefir +meyve
Akşam 18.00 haftada 1 gün balık ve çorba. Haftada 1 gün tavuk. Haftada 1 gün et. Haftada 2 gün kuru baklagil. Haftada 2 gün sebze
Kızlar ek olarak ben gebe kaldığımdan beri günlük olarak yediğim öğünleri not alıyorum. Kendi takibimi o şekilde yapıyorum. Neyi yemediysem o hafta onu yemeye çalışıyorum. Hemde abartmış mıyım diye kontrol etme şansım oluyor
Bende de şov gece başlıyorİnsanların öğünü 18:00 de bitiyor benim iştahım ise o saatlerde açılıyor
Bende de öyle ya ne yesem şişiyorum tal gibi oluyor karnımMidem de baskı var gibi ya bugün böyle sanki ne yedim de taş gibi oluyor. İnşallah yarına geçeeerr
Ben de çok yiyorum da oluyor sanıyordum pişman oluyordum olmayım bariBende de öyle ya ne yesem şişiyorum tal gibi oluyor karnımyediklerimden mi diyordum ama değil demek ki
Yok canım misafire yaptım yemedim hiç süt içtim keki koklayarakKuzummm sımdı yeme,yarın ara ögün olarak sütle yersin keki.ondan bişey olmaz ev yapımı
İlk doz, ayaktayken vs sorun yok üstüne yaslanmazsam. Ama uzandigim an başlıyor mesaiDün vurulduysan bugün gir canımama ilk dozunmu onda baya ağrı oluyor
Melesaf benim duşa girme enerjim geçtiği için yarına erteledim onu jdjxjjdjdjdGeç gördüm ama ben sağlık ocağında hemşireye sormuştum Sıkıntı olmaz demişti Banyo da yaptım hatta o gün bir sıkıntı yaşamadım Hatta 2.dozdu çok rahat geçirmiştim
İnsanların öğünü 18:00 de bitiyor benim iştahım ise o saatlerde açılıyor
Benim de tam bu saatlerde jsbxjskdkdkBende de şov gece başlıyor
Ben de cikolata yemiyorum meyve zaten bana seker bombasi oldugu icin ona yer kalmiyo gercekten ama aralarda hurma filan da yiyorum quarka dogruyorum falan acayip bi istah geldi bana hayirlisiAhhahaha o kadar meyve zararlı değil mi kız günde 2 öğün ideal diye biliyorum onda da şeker var. O kadar meyve yersem çikolataya yer kalmaz
Benim de en nefret ettiğim şey yaa. Kulaklarım resmen çın çın ediyor
İyiymiş canım benimde ihtiyacım var ve uygunmuş fiyatıda görüntüsü de iyi çokta minik değil. Çok sağol vallaÇalıştırdım canım. Sürekli püskürtme var, aralıklı püskürtme var. baya iyi buhar verişi ben beğendim. Gece için beyaz ya da renkli ışık modları da var. Yani fiyat performans bence
Sen yaparsın kuzum benimPapatyaaaam evet bu bel agrısı benı eve bagladı ve game over oldumyarından itibaren agrısada sızlasada yürüyecegım hareketlı olacagım ınsallah