Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa o ne ki öyleeee. Akşamları bacaklarını dikip dinleniyor musun

Ben en erken saate almayı planlıyorum kötü olmamak için. Ama devlette hemen işleme başlanır mı acaba yoksa özel de yaptırcam
280 tl gibi bi ücret ödedim ben memorialde #reklamdegil devlette hemen alınmıyorsa özelde yaptır bence

Kızlar şeker yükleme işleminin birinci saatinden bildiriyorum içecek gazlı çilekli soda tadında içemeyeceğimiz birşey değil gibi. Hala aç hissetmiyorum şimdilik herşey yolunda gibi umarım sonuçlar da iyi gelir ikinci kanımı verdim şimdi üçüncü kan için bir saat daha bekleyeceğim. Sonuçlar yarın çıkacakmış

Hadi hayirli olsun güzel sonuçlar al :) ben 24 yasındayım ailemde seker hastaligi yok acaba yaptirmasam mi diyorum

280 tl gibi bi ücret ödedim ben memorialde #reklamdegil devlette hemen alınmıyorsa özelde yaptır bence
aa ucuzmuş burada arkadaşlar 1000 gibi bişi demişti. bana da 50 mg lık yapılcakmış
belli bi dksı var mı? mesela şu kadar dakika da bitirmelisin diye. 2 saat sürüyor di miii

Hamilelikte egzama yaşayan var mı? Kaç haftadır bu bela ile uğraşıyorum ya dahiliye doktoru ürtiker demişti ama cildiyeye gittim dün egzama dedi. Şu iki ilacı verdiler kadın doğum doktorum kullanabilirsin dedi. Önce ayak üstünde başladı sonra ellerimin üstünde. Minik küçük sivilce gibi kabarıklıklar oluyor kaşınıyor falan. Hamilelikte bunu yaşayan var mı nasıl geçirdiniz
#reklamdeğil

Eklentiler

• IMG_5495.jpeg
    91,7 KB · Görüntüleme: 17
geçmiş olsun canım

Bende iki defa ayvadan sonra oldu bu mesela ama mide yanması mı bilmiyorum sen reflü diyince dedim oke bendeki buymuş. Midem yanıyor uyumadan ama uyuyunca gece midem ağzıma şekilde uyaniyorum uyanamasam tahtalı köy herhalde

Günaydın bacikolar

Hamilelikte degil ama onceden yasamistim urederm hemen gecirmisti cok iyi gelmisti sizin de hemen gececektir. Bazi antibakteriyel sabunlar da egzema tetikliyormus yararli bakteriyi de oldurdugu icin kullaniyorsaniz onu kesin normal sabuna gecin

Hadi hayirli olsun güzel sonuçlar al :) ben 24 yasındayım ailemde seker hastaligi yok acaba yaptirmasam mi diyorum
Bence doktorun ne derse onu yap canım ya şeker genetik dışında da faktörlere bağlı sanıyorum. Çok zararlı veya zor bir test değil.
aa ucuzmuş burada arkadaşlar 1000 gibi bişi demişti. bana da 50 mg lık yapılcakmış

belli bi dksı var mı? mesela şu kadar dakika da bitirmelisin diye. 2 saat sürüyor di miii
Beş dk gibi bir sürede solüsyonu içmeni istiyor ama ben soğuk ve gazlı olunca zorlanmadım çok kolay içtim canım. Ben de bin tl ye yaptırıyorum. Bir büyük kutu kola gibi düşün daha az asitli sadece

Canım benim kollarımın iç kısmında çıkmıştı kasiniyordu zaman zaman minik kabarcık gibi ama ben güneşten alarjik diye düşündüm kadın dogumcuma söyledim alerji hapı verdi bir hafta kullandım geçti bend sonrs

Ben diğer kızımda yaptırmıştım bunda yaptırmıcam 5 dk içinde için demişlerdi

50 mg mıydı seninki de
Ben diğer kızımda yaptırmıştım bunda yaptırmıcam 5 dk içinde için demişlerdi
midem bulanırsa hızlı içemem ay herhalde 5 dk da da içebilirim

Cnm bende benzer bisey yasadim. Sag elimin ustunde egzamaya benzer bisey oluşmuştu. Sabun yada deterjan degdiginde kipkirmizi oluyor ve kaşiniyordu. Nemlendirici suruyordum ama pek ise yaramiyordu hatta daha cok yanıyordu. 1 ay falan bu sekilde devam etti suan gecti gibi. Ürederm guzel bir krem. Ablam surekli evinde bulundurur kullanir bende ara sira surerim gittigimde. Cok guzel onarici bir krem

Gerçekten çok sıkıntı inşallah benimki de geçer. Okuldaki sabunu kullanmıyorum artık sanki o daha çok artırdı gibi geldi bana da bıraktım kremleri kullanayım dimi o zaman bir sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…