Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kadın doğumcum benim de alerji ama yine de cildiyeye görün demişti cildiye egzama dedi işte o ilaçları yazdı umarım iyi olur

3 kan mi veriliyor peki hiç birinde tok olmicazmi aaay ben açken midem bulaniyo nasıl olcak bakalım gazlı içecek karnımı doyurur umarım özelde mi devlettemi oluyon özelde fiyat nedir içecek onlarmi verdi senmi aldın devletse içecek eczaneden mi aliyon kafamda deli sorular

Şimdi çıktım ben de bütün kanlarımı verdim. Ben özel muayenehanesi var doktorumun orada yaptırdım testi. 1000 TL ödedim. İçeceği onlar verdi ılık mı istersin yoksa buzdolabından mı diye bile sordu hatta sekreter Ben buzdolabından aldım bir büyük kutu kola büyüklüğünde koladan az daha şekerli daha az asitli çilekli bir gazoz tadındaydı. Ben de çok açlığa dayanamam ama gayet dayandım gece 12'de yatmadan bir şeyler yiyip içiçtimüt içtim falan oturttu biraz beni aslında. Gittiğimde bir açlık kanı ölçtü kan aldı tam kan sayımını falan da yaptırdım Ben birkaç tutkal verdim sonra içeceği içtim içeceği 5 dakika içinde içiyorsun. İçilemeyecek bir şey değil kesinlikle mide bulantısı falan yapmadı bende. Sonra tam bir saat sonra bir tüp kan alıyor bir saat sonra bir tut daha kan alıyor ben o arada su falan içmedim bir şey de yemedim saat 12.00'de bitti işim yaklaşık 12 saatlik bir açlık oldu. Yanıma tost da almıştım evde yapıp oradan çıkar çıkmaz hemen bir küçük tost dedim ama dayanılmayacak gibi değil bence umarım sizin de sonuçlarınız benim de sonucum iyi çıkar kızlar.

Bende sandivic hazirlicam canım aay inşallah kolaylıkla atlatırız bizde gece 12 de biseyler yicem inşallah belki tutar beni

Her gun mide mi yanar yaa nasil bir bogaz acisi asiri yaniyor ne yesem yaniyor bir de mecburen yine mide koruyucu aldim

Hava Nemlendirici olarak bunu aldım kızlar. Boyutu çok büyük değil ama iş görür bugün geldi beğendim. #reklam degil

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-21-16-37-38-343_trendyol.com.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 3
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…