- 26 Aralık 2015
- 11.576
- 18.583
- 34
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.761
Kadın doğumcum benim de alerji ama yine de cildiyeye görün demişti cildiye egzama dedi işte o ilaçları yazdı umarım iyi olurCanım benim kollarımın iç kısmında çıkmıştı kasiniyordu zaman zaman minik kabarcık gibi ama ben güneşten alarjik diye düşündüm kadın dogumcuma söyledim alerji hapı verdi bir hafta kullandım geçti bend sonrs
3 kan mi veriliyor peki hiç birinde tok olmicazmiKızlar şeker yükleme işleminin birinci saatinden bildiriyorum içecek gazlı çilekli soda tadında içemeyeceğimiz birşey değil gibi. Hala aç hissetmiyorum şimdilik herşey yolunda gibi umarım sonuçlar da iyi gelirikinci kanımı verdim şimdi üçüncü kan için bir saat daha bekleyeceğim. Sonuçlar yarın çıkacakmış
Çok tatlı
Şimdi çıktım ben de bütün kanlarımı verdim. Ben özel muayenehanesi var doktorumun orada yaptırdım testi. 1000 TL ödedim. İçeceği onlar verdi ılık mı istersin yoksa buzdolabından mı diye bile sordu hatta sekreter Ben buzdolabından aldım bir büyük kutu kola büyüklüğünde koladan az daha şekerli daha az asitli çilekli bir gazoz tadındaydı. Ben de çok açlığa dayanamam ama gayet dayandım gece 12'de yatmadan bir şeyler yiyip içiçtimüt içtim falan oturttu biraz beni aslında. Gittiğimde bir açlık kanı ölçtü kan aldı tam kan sayımını falan da yaptırdım Ben birkaç tutkal verdim sonra içeceği içtim içeceği 5 dakika içinde içiyorsun. İçilemeyecek bir şey değil kesinlikle mide bulantısı falan yapmadı bende. Sonra tam bir saat sonra bir tüp kan alıyor bir saat sonra bir tut daha kan alıyor ben o arada su falan içmedim bir şey de yemedim saat 12.00'de bitti işim yaklaşık 12 saatlik bir açlık oldu. Yanıma tost da almıştım evde yapıp oradan çıkar çıkmaz hemen bir küçük tost dedim ama dayanılmayacak gibi değil bence umarım sizin de sonuçlarınız benim de sonucum iyi çıkar kızlar.3 kan mi veriliyor peki hiç birinde tok olmicazmiaaay ben açken midem bulaniyo nasıl olcak bakalım gazlı içecek karnımı doyurur umarım özelde mi devlettemi oluyon özelde fiyat nedir içecek onlarmi verdi senmi aldın devletse içecek eczaneden mi aliyon kafamda deli sorular
Aynen cnm sen onlari kullan gecer insallahGerçekten çok sıkıntı inşallah benimki de geçer. Okuldaki sabunu kullanmıyorum artık sanki o daha çok artırdı gibi geldi bana da bıraktım kremleri kullanayım dimi o zaman bir sıkıntı olmaz
Bende sandivic hazirlicam canım aay inşallah kolaylıkla atlatırız bizde gece 12 de biseyler yicem inşallah belki tutar beniŞimdi çıktım ben de bütün kanlarımı verdim. Ben özel muayenehanesi var doktorumun orada yaptırdım testi. 1000 TL ödedim. İçeceği onlar verdi ılık mı istersin yoksa buzdolabından mı diye bile sordu hatta sekreter Ben buzdolabından aldım bir büyük kutu kola büyüklüğünde koladan az daha şekerli daha az asitli çilekli bir gazoz tadındaydı. Ben de çok açlığa dayanamam ama gayet dayandım gece 12'de yatmadan bir şeyler yiyip içiçtimüt içtim falan oturttu biraz beni aslında. Gittiğimde bir açlık kanı ölçtü kan aldı tam kan sayımını falan da yaptırdım Ben birkaç tutkal verdim sonra içeceği içtim içeceği 5 dakika içinde içiyorsun. İçilemeyecek bir şey değil kesinlikle mide bulantısı falan yapmadı bende. Sonra tam bir saat sonra bir tüp kan alıyor bir saat sonra bir tut daha kan alıyor ben o arada su falan içmedim bir şey de yemedim saat 12.00'de bitti işim yaklaşık 12 saatlik bir açlık oldu. Yanıma tost da almıştım evde yapıp oradan çıkar çıkmaz hemen bir küçük tost dedim ama dayanılmayacak gibi değil bence umarım sizin de sonuçlarınız benim de sonucum iyi çıkar kızlar.
Becerikli hatunBen ördüm
Ay bu nerdeeenOğluşumun kombiniiçinde görmek için çıldırıyorum
Evet evet mutlaka ye birşeyler ben süt de içtim baya faydası oldu yoksa çok acıkırsınBende sandivic hazirlicam canım aay inşallah kolaylıkla atlatırız bizde gece 12 de biseyler yicem inşallah belki tutar beni
GarDolap tan buldum satıcı canım ismini yazım asma61 dolaptada var bu kadın çok güzel örgüleri varAy bu nerdeeen
hadi bakalım sonuç çıkınca yazarsııın inşallah hiç bişeycik çıkmaazEvet evet mutlaka ye birşeyler ben süt de içtim baya faydası oldu yoksa çok acıkırsın
Ay amin canım inşallahhadi bakalım sonuç çıkınca yazarsııın inşallah hiç bişeycik çıkmaaz
Cnm uygulamadan yazdim kadina ama cvp yazmadi. Fiyati nasil merk ettkGarDolap tan buldum satıcı canım ismini yazım asma61 dolaptada var bu kadın çok güzel örgüleri var
1 ay sonra kontrole gel demiştii canım o zaman şekere de bakarız dediiAy amin canım inşallahsen ne zaman yaptıracaktın
Ben 1 yaş yaptırdım 400 ödedik gardrop da kargo yok aka 89 TL de alıcı koruma ödemesi diye bise var maalesefCnm uygulamadan yazdim kadina ama cvp yazmadi. Fiyati nasil merk ettk