- 6 Şubat 2021
- 5.881
- 5.395
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.721
Aynı karka canım yine düşer takip et eğer kargo bedava çıkmazsa eşinin adına hesap aç ilk üyeliğe kargo bedava bide bana 100tl kupon gelmişti hatta gecendede geldi ama kullanmadım iptal olmuş verirdim sanaAynı marka di mi canım şansıma kaçırdım
Evet şimdi öyle yapıcam teşekkür ederimYaa bundan mi başka model mi iade edip yeniden sipariş ver eğer buysa canım
Madre nedirMadre stogu kendi sitesinde ve diger yerlere gelmis ben kaptim :) haber ver diyen arkadaslar vardi
Park yatak modeli eleleninMadre nedir
Teşekkür ederimPark yatak modeli elelenin
Sağol canım mağazada da aynıdır herhalde değil mi bize yakın gidip alayım kargo beklemeyeyimAynı karka canım yine düşer takip et eğer kargo bedava çıkmazsa eşinin adına hesap aç ilk üyeliğe kargo bedava bide bana 100tl kupon gelmişti hatta gecendede geldi ama kullanmadım iptal olmuş verirdim sana
Kuzum ben normalde erken gidecektim ama geciktim 10da yaptım 12de son kanı verip çıktımBen dolaptan almıştım canım 2. El 180 tl gibi bişeydi dolaba baksana #reklamdeğil
Sen saat kaçta yaptırdın canımm
Benim burnumda sürekli kan var ama şarıl şarıl akmaz yani sildikçe hep kırmızı
Aaa o ne ki öyleeee. Akşamları bacaklarını dikip dinleniyor musunBu görseli internetten buldum. Sol bacağımda damar üzerinde böyle iki üç yuvarlak oluşmuş. Varis mi bu sadece üç tane falan
Ben en erken saate almayı planlıyorum kötü olmamak için. Ama devlette hemen işleme başlanır mı acaba yoksa özel de yaptırcamKuzum ben normalde erken gidecektim ama geciktim 10da yaptım 12de son kanı verip çıktım
Ben de ben de istiyorum o yastıktan. Link atar mısınızGerçekten öyle ya yıkamıştım ıslak diye kullanmadım. Eşim belimin nasıl ağrıdığını görünce yastığı erken kurusun diye kalorifer peteklerine koyup kombiyi yakmış cayır cayır
GünaydınBu gece midesi yanan arkadaşlarımın ne hissettiğini bizzat anladımmgercekten fena bişeymiş
Ben tuvalet iletisiminden yanayım umarım basarirsinizArkadaşlar bu yıkanabilir kumaş bebek bezlerinden kullanmayı düşünenler var mı? Çok hoşuma gittiler evde baya kar ettirir ve sağlıklı da. Hem de çıtçıtlı olduğundan bi yaşına kadar aynı bezi kullanabilirsin falan çok mantıklı. Bir de tuvalet iletişimi yaptırmayı planlayan var mı? Ben o ters sihirbaz şapkasına benzeyen lazımlıklardan bulamadım ikea lilla lazımlık aldım ufak olduğundan çok heyecanlıyım bakalım başarabilecek miyiz :-3 En azından gaz sorunu olmaz ve huzurlu olur bebiş
Canim dik uyuyunca da gecmiyo benim kavruluyo asiri olmaya basladi ne yesem yaniyor diyorum sanirim bogazim delinecek asittenGünaydın
Çok kötü değil mi benim de gece bildiğin soluk boruma kadar çıktı alev alev yandım yine kalktım iki yastık koyup yaslandım sadece yatamadım bende reflü yapıyor dik bir şekilde uyumaya çalıştım
akşam yandı alev alev vallah ama saçma beslendim ondan olmuş olabilirrr. Şurup içtim hemen 1 kaşık rahatlattıBu gece midesi yanan arkadaşlarımın ne hissettiğini bizzat anladımmgercekten fena bişeymiş
ben dolaptan aldıım
Evet tatlım baya kötü bende hiç uyuyamadım bugün.gavıscon bıle ıse yaramadı,bısey kesfettım sebze yemegı ve salcalı yemekler yapıyor,bugun kuru baharatsız yemekler tercıh edelım bugun olmaz ınsGünaydın
Çok kötü değil mi benim de gece bildiğin soluk boruma kadar çıktı alev alev yandım yine kalktım iki yastık koyup yaslandım sadece yatamadım bende reflü yapıyor dik bir şekilde uyumaya çalıştım
içinde değil de böyle sadece yemek borunda göğsünde yangın var gibiEvet tatlım baya kötü bende hiç uyuyamadım bugün.gavıscon bıle ıse yaramadı,bısey kesfettım sebze yemegı ve salcalı yemekler yapıyor,bugun kuru baharatsız yemekler tercıh edelım bugun olmaz ıns
maya91 yemekler cok etkılıyor evet mayoş ama fenaa bişeymişş yaa ıcımde sankı alev topu vardı
Yok canım cumartesı yenılenecek bakalım nasıl cıkacak beklemedeyımiçinde değil de böyle sadece yemek borunda göğsünde yangın var gibine yiceğimizi şaşırdık zaten
Senin tahliller yenilendi mi naptın o işi?
Dinleniyorum kuzum hep fırsat buldukça altına yastık koyupAaa o ne ki öyleeee. Akşamları bacaklarını dikip dinleniyor musun
Ben en erken saate almayı planlıyorum kötü olmamak için. Ama devlette hemen işleme başlanır mı acaba yoksa özel de yaptırcam