- 25 Haziran 2024
- 637
- 1.938
- 35
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.481
İçinde nasıl bağlanacağı görsellerle yazıyor canım onunla ilgili çok da video var yaparız benceYa ben de bunu favlamışımmm becerebilir miyiz
doktor bana rennie ilaç verdi hamileliğin sonuna kadar günde 3-4 taneye kadar kullanabilirsin demişti. Ama zaten bir tane içince bile kesiyor. Birde demir ilacı da yanma yapıyor feramat kullanıyordum ben şimdi başka ilaca geçtim mide yanması yapmadıBurda süt diye okumustum aklimda kalmis aksam bikac yudum ictim ise yaramadi bendebaska ise yarayan bise varmi acaba
uzun zamandir kullaniyorum demiri. Ama ilk defa boyle bisey yasadim. Insallah bidaha olmaz zaten birsuru ilac iciyorm.bide rennie kullanmak zorunda kalmiyimdoktor bana rennie ilaç verdi hamileliğin sonuna kadar günde 3-4 taneye kadar kullanabilirsin demişti. Ama zaten bir tane içince bile kesiyor. Birde demir ilacı da yanma yapıyor feramat kullanıyordum ben şimdi başka ilaca geçtim mide yanması yapmadı
Tamamdir sagol cnm bidaha olursa denicem bunlariEn az yarm bardak soğuk içmeyi dene. Sakız yarıyor. Sonra 1 tk tahin geçen ben de işe yaradı. Hiç biri yoksa anti asit şurup 1 tk iç işe yarıyor
yaa süper o zaman herkes yaptığına göre biz de yaparız ben de alayım bundan dibimden ayrılmasın bebemmİçinde nasıl bağlanacağı görsellerle yazıyor canım onunla ilgili çok da video var yaparız bence
ben de en son ilaca başvuruyoruumTamamdir sagol cnm bidaha olursa denicem bunlari
İçini karartma kapanmıştır Allah'ın izniyleGünaydın hanımlar
Yarın akşam tekrar detaylı ultrasonum var. Bebişimin kalbindeki açıklık kapandı mı diye bakılacak. Dualarınızı esirgemeyin lütfen
Satıcı bana da onu önerdiEvet tek göğüs elektrikli babymom aldım gayet iş görür dediler banada. Zaten ihtiyaç olup olmadığını bilemiyorsun ben her ihtimale karşı bulunsun diye aldım çok pahalı bişeye gerek yok diye düşünüyorum. Önce masaj yapıyormus masaj özelliği var ve 5kademeliymis bilgin olsun canım.
Bu markadan alırsan kendi kesesinde geliyor bir de şapkası oluyor pakette çok tatlıyaa süper o zaman herkes yaptığına göre biz de yaparız ben de alayım bundan dibimden ayrılmasın bebemm
İnşallah kapanmıştır canım dualarım seninle iyi haberlerini bekliyorumGünaydın hanımlar
Yarın akşam tekrar detaylı ultrasonum var. Bebişimin kalbindeki açıklık kapandı mı diye bakılacak. Dualarınızı esirgemeyin lütfen
İnşallah kapanmıştır canım tabii kiGünaydın hanımlar
Ben çok sık mide yanması yaşıyorum gaviscon yazdı doktor.Gece uyutmuyor mide yanması,kalkıp bir kaşık içiyorum ve çok işe yarıyor çok şükürBurda süt diye okumustum aklimda kalmis aksam bikac yudum ictim ise yaramadi bendebaska ise yarayan bise varmi acaba
Al gitsin o zaman canımSatıcı bana da onu önerdi
Mide yanmasına soğuk süt laktozsuz varsa özellikle bir de gaviskonBurda süt diye okumustum aklimda kalmis aksam bikac yudum ictim ise yaramadi bendebaska ise yarayan bise varmi acaba
Ben ilk mamajoo yu denicem. E bebekte aynı ürünün yorumlarını çok memnuniyet vardı. Eğer yapamazsam başka alırımAl gitsin o zaman canım
kaşar ye canım muz ceviz proteinden de kısma sakın karbonu kıs yeterKızlar günaydınn ben hastaneye bebisi görmeye geldim 24. Haftadayım aslında ama 23 le uyumlu çıktı ölçümleri. Çok kilo almayayım diye dikkat ediyorum yediklerime doktor da biraz protein ağırlıklı beslenmemi söyledi umarım toparlarız
aaa kapak çok ucuzzzKızlar e bebek online de indirim var. Sepette düşüyor bilginiz olsun #reklamdegil
kaşar ye canım muz ceviz proteinden de kısma sakın karbonu kıs yeter
aaa kapak çok ucuzzz