Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün bende detayliya girdim özelde doktorum perinatalog 20 25 dk sürdü zaten her gitmemde detaylı gibi bakiyo devlete gidenler 15 dk sürdü diyodu ama yer yer değişebilir

Göbişko güncellemesiiiiii
Yaaa büyümüşsünüz amaa
Ben tetanoz aşısı olmaktan korkuyorum ama öğretmen olduğum için olmam gerektiğini düşünüyorum okul riske çok açık bir ortam
Canım hiç korkma ben ikinci dozu oldum bugün hiçbir şey hisssetmedim ilkinde de şimdi de. Biraz kol ağrısı oldu sadece ama daha ağır şeyler hissetmiştim hayatımda neden korkuyorsun bilmiyorum ama her vücudun tepkisi farklı oluyor hiç tepki vermeyebilir bile vücudun.

Ben tetanoz aşısı olmaktan korkuyorum ama öğretmen olduğum için olmam gerektiğini düşünüyorum okul riske çok açık bir ortam
Cuma tetanoz oldum bı sikinti olmadı sadece ilk gece kolum ağrıdı yatarken sola yatamadım şuan hafifledi rahatladı ağrısı bebek içinde hiç bı sıkıntısı yok dedi doktorum

Ben de yemekten hemen sonra alırdım ve değerlerimi hiç yükseltmedi ta ki burada canım kızlar iyi ki varsınız yemekten 2 saat sonra mandalina ( herhangi bir C vitamini bol olan yiyecek olur diye düşünüyorum ) ile alındığını okudum ve sonrasında 1 saatin devamında hiç bir şey yenmemesi gerektiğini okudum. Çok büyük fark etti . Doktorum bile bilmiyormuş, şaşırdı sonuçları görünce

Çok üzücü. Çok geçmiş olsun. İnşallah yeğenine bir an önce kavuşur ve bu zor günleri geride bırakmış olursunuz . Kendine dikkat et, enfeksiyon herkeste farklı etki yaratır, bünyeler farklı sonuçta. Sende de aynı şey olacakmış gibi kodlama lütfen kendini .

9-10 arası diyolar ya kan alımı, belki ben de hiç uğraşmam direkt doktorda yaptırırım
Ya aman sağlık ocaklarını boşverin yavrular nefret ettim ben. Sonuçları çok beklettikleri için mi bilmiyorum hep yanlış çıkıyor. Kaç kere enfeksiyonum olmamasına rağmen enfeksiyon gösterdi. İdrarda protein kaçakları gösterdi. Ablamda hamile aynı şekilde onunda TSH’ını yanlış gösterdi doktorda dediki sağlık ocaklarında TSH 1.5 fazla çıkıyormuş. Sağlık ocağına tövbe güvenmem bir daha . En iyisi sen hastanede yaptır canım

Kizlar merhaba bugun ayrıntili ultrasonum vardı. Her sey normal çikti ama raporda bağırsak ansları belirgin görünümde olup bağırsak ekojineteleri hafif artmıstır yazıyor.ekojinete de parlaklık demekmis. Ama doktor bir daha gel sıkıntıli gibi felan bisey demedj. Başina boyle bisey gelen veya duyan varmi
Canım duyduğum kadarıyla bağırsaktaki parlaklık zamanla geçen birşey demek ki doktorun bu yüzden önemsemedi
Teşekkürler inşallah öyledir

Çok teşekkürler bir de bu şekilde deneyeyim yaa

Lökosit ve bakteri kısmında ne yazması gerekiyor acaba ben iki seferdir idrar veriyorum ama hiç bi şey demedi doktorum
Zaten kırmızı ile işaretli oluyor sıkıntılı bir durum olsa. Lökosit + ya da lökosit ++ yazıyor mesela. Sonucu atın isterseniz bakalım buradan. Artık tahlil vere vere uzman olma yolunda gidiyoruz

Vajinal enfeksiyon dediği mantar yada başka bişey mi canım. Vajinal siğil vs bundan bahsetti mi canım. Normal doğuma engelmis ve yakılması gerekiyormuş böyle bir durumda.

Fetal dopler aldım sonunda
Alma dedik sana kızzzz jelin geldi mi bari
Kızlar kanguru almayı düşünüyor musunuz? Ya da aldınız mı?
Ya benim sling çok hoşuma gidiyor ama bilemiyorum becerebilir miyim? Bi de bebeği düşürürsüm anaam
Yaaaaa öyleee mi bi arkadas daha demişti ama beklettikleri için yanlış cıkıyor diyeee uf haklısın vallah en iyisi gidip yaptırıyım rahat rahat napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…