- 6 Şubat 2021
- 5.861
- 5.311
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.441
Bugün bende detayliya girdim özelde doktorum perinatalog 20 25 dk sürdü zaten her gitmemde detaylı gibi bakiyo devlete gidenler 15 dk sürdü diyodu ama yer yer değişebilirKızlar bugün detaylı randevum vardi(devlette). Girdim 5 dakika bile sürmedi, bana bir şey de demedi, bir şeyleri ölçü sanırım onları girdiler. Bi de cinsiyeti garanti etmek adına bilmiyo gibi sordum jsnsjsj kesinlikle kız dedibu normal mi sizde de öyle mi oldu. Ben özele gittiğimde doktor kalp odaciklari, böbrekler,kaburga,ciger vs ne varsa ona bakiyodu zaten detaylida bundan daha fazlasi olması lazım değil miydi ya, devlete gidenler help
Bu arada e nabiza bakıyorum henüz düşmemiş, Çarşamba günü doktoruma gidicem randevu almıştım zaten belki o baktıktan sonra e Nabiza düşüyordur bilmiyorum. Ne girdiler onu da son ramadim birden oldu her şey
Yaaa büyümüşsünüz amaaGöbişko güncellemesiiiiii
Canım hiç korkma ben ikinci dozu oldum bugün hiçbir şey hisssetmedim ilkinde de şimdi de. Biraz kol ağrısı oldu sadece ama daha ağır şeyler hissetmiştim hayatımdaBen tetanoz aşısı olmaktan korkuyorum ama öğretmen olduğum için olmam gerektiğini düşünüyorum okul riske çok açık bir ortam
Fetal dopler aldım sonundaBende 21+0 aynı durumdayımheyecanla bekliyorum
Cuma tetanoz oldum bı sikinti olmadı sadece ilk gece kolum ağrıdı yatarken sola yatamadım şuan hafifledi rahatladı ağrısı bebek içinde hiç bı sıkıntısı yok dedi doktorumBen tetanoz aşısı olmaktan korkuyorum ama öğretmen olduğum için olmam gerektiğini düşünüyorum okul riske çok açık bir ortam
Ben de yemekten hemen sonra alırdım ve değerlerimi hiç yükseltmedi ta ki burada canım kızlar iyi ki varsınızkızlar bu arada demir ilacını çoğu kişi yemeği 2 saat önceden kesip o şekilde içtiğini yazmıştı. ben ferrum kullanıyorum üzerinde yemeklerle birlikte veya yemeklerden hemen sonra diyor. şimdi google dan baktım orada da aynı şekilde yazıyor. bilgisi olan var mı?
Madem bebiş ses vermiyor ben bir şekilde duyarım dedin yaniFetal dopler aldım sonunda
Çok üzücü. Çok geçmiş olsun. İnşallah yeğenine bir an önce kavuşur ve bu zor günleri geride bırakmış olursunuzKızlr selamlar bayadır yoktum girmedim Umarım iyisinizdir bebişler de iyidir.
Tatildeydim o süreçte cuma günü ablam doğum yaptı. Daha önce söylemiştim haTırlayanlar olur aramızda 4 ay var. Hamilelik boyunca hiçbir sorun olmadı. Testler ultrasonlr her şey çok güzeldi. Cuma öğlen Doğdu bebişimiz çok sağlıklı dedi doktor ilk kontroller harikaydı. Cuma akşam enfeksiyon var diyip yoğun bakıma aldılar. Söylenene göre doğum esnasında anneden geçiyormuş enfeksiyon . Hamilelik sırasında genelde hafif enfeksiyonları önemsemiyor kadın doğumculr. Ben buna inandım. Benim de ilk başlarda idrar tahlilim tertemiz çıkıyordu. Son tahlilde mesela hep yüksek değerler vardı ama doktor önemsemedi. Madem sorun yok diğer testlermde neden kırmızı sonuç yoktu mesela? Demek ki az da olsa var. Ablamın da hamilelikde az da olsa hep olmus idrar yolu enfeksiyonu ama az diye önemsememiş doktor. Sonuç olarak bebeğimizi orada bıraktık eve boş pusetle döndük. Çok üzücü kızlar. Anlatmam. Gidip göremiyoruz bile haftada 3 gün 1 saat görebilecek sadece annesi. Lütfen dua eder misiniz hepiniz en kısa zamanda değerleri düzelsin ve sağlıkla annesine babasına kavuşsun.
Benim boynumda fıtık olduğu için almayı düşünmüyorumKızlar kanguru almayı düşünüyor musunuz? Ya da aldınız mı?
Vala Randevularimda ayda bire düştü evde dinlerim her akşamMadem bebiş ses vermiyor ben bir şekilde duyarım dedin yani
Ya aman sağlık ocaklarını boşverin yavrular nefret ettim ben. Sonuçları çok beklettikleri için mi bilmiyorum hep yanlış çıkıyor. Kaç kere enfeksiyonum olmamasına rağmen enfeksiyon gösterdi. İdrarda protein kaçakları gösterdi. Ablamda hamile aynı şekilde onunda TSH’ını yanlış gösterdi doktorda dediki sağlık ocaklarında TSH 1.5 fazla çıkıyormuş. Sağlık ocağına tövbe güvenmem bir daha . En iyisi sen hastanede yaptır canım9-10 arası diyolar ya kan alımı, belki ben de hiç uğraşmam direkt doktorda yaptırırım
Teşekkürler inşallah öyledirCanım duyduğum kadarıyla bağırsaktaki parlaklık zamanla geçen birşey demek ki doktorun bu yüzden önemsemedi
Fetal dopler sürekli kullanılması sakıncalı diyorlar her akşam kullanılır mı ki? Bende alacaktım lakin önermediler bebeğe ısı verdiğinden ötürü. Araştırdınız mı siz?Vala Randevularimda ayda bire düştü evde dinlerim her akşam
Çok teşekkürler bir de bu şekilde deneyeyim yaaBen de yemekten hemen sonra alırdım ve değerlerimi hiç yükseltmedi ta ki burada canım kızlar iyi ki varsınızyemekten 2 saat sonra mandalina ( herhangi bir C vitamini bol olan yiyecek olur diye düşünüyorum ) ile alındığını okudum ve sonrasında 1 saatin devamında hiç bir şey yenmemesi gerektiğini okudum. Çok büyük fark etti . Doktorum bile bilmiyormuş, şaşırdı sonuçları görünce
Zaten kırmızı ile işaretli oluyor sıkıntılı bir durum olsa. Lökosit + ya da lökosit ++ yazıyor mesela. Sonucu atın isterseniz bakalım buradan. Artık tahlil vere vere uzman olma yolunda gidiyoruzLökosit ve bakteri kısmında ne yazması gerekiyor acaba ben iki seferdir idrar veriyorum ama hiç bi şey demedi doktorum
Su çok önemli gerçekten ihmal etmemeniz öneririm bebekte sıkıntı olmaması içinBu ara icmiyorum galiba pek kendime su için bir şey ayarlayayim sürekli içmek için en iyisi
Vajinal enfeksiyon dediği mantar yada başka bişey mi canım. Vajinal siğil vs bundan bahsetti mi canım. Normal doğuma engelmis ve yakılması gerekiyormuş böyle bir durumda.Devlette öyle mi oluyor bilmiyorum ama bizimki yarım saat sürdü resmen her yerini ölçtü bitti 5 dk normal ultrason randevusu için bile kısa değil mi
Ah ya çok üzüldüm ve korktum acaba normal yolla olunca vajianl enfeksiyon mu bulaştı dedim demek seseryanda da oluyor benim doktorumda ilaç veriyor sürekli geçmiyor ayrıntılı ultrasona gittiğim idrar yolu değil de vajinal enfeksiyonudur dendi temizlenmesi lazım dendi artık elle mi müdahale olacak ne olacak bilmiyorum ama kendi doktorum hiç yeltenmemişti başka bir yer emi gitsem napsam artık bilemedim alttan müdahale de hiç istemiyorum
Alma dedik sana kızzzzFetal dopler aldım sonunda
Ya benim sling çok hoşuma gidiyor ama bilemiyorum becerebilir miyim? Bi de bebeği düşürürsüm anaamKızlar kanguru almayı düşünüyor musunuz? Ya da aldınız mı?
Yaaaaa öyleee mi bi arkadas daha demişti ama beklettikleri için yanlış cıkıyor diyeee uf haklısın vallah en iyisi gidip yaptırıyım rahat rahat napimYa aman sağlık ocaklarını boşverin yavrular nefret ettim ben. Sonuçları çok beklettikleri için mi bilmiyorum hep yanlış çıkıyor. Kaç kere enfeksiyonum olmamasına rağmen enfeksiyon gösterdi. İdrarda protein kaçakları gösterdi. Ablamda hamile aynı şekilde onunda TSH’ını yanlış gösterdi doktorda dediki sağlık ocaklarında TSH 1.5 fazla çıkıyormuş. Sağlık ocağına tövbe güvenmem bir daha . En iyisi sen hastanede yaptır canım