- 22 Mayıs 2024
- 475
- 840
- 30
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.521
hareketler rutin olmuyor, ben hissetmeyince uzanıp uyandırıyorumşu an ofiste oturuyorum da çikolata yicem bakim . Hissetmeyince iyi mi diye korkardık. Şimdi hissettiğimiz haftalara geçtik hareket olmayınca korkuyoruzhareketler hep rutin olmuyor herhalde
olmadı arka tarafa geçip onu yapıcamhareketler rutin olmuyor, ben hissetmeyince uzanıp uyandırıyorum
Ya bir de doktorum en son hasta olmamaya çalış kafasında kist var demişti, haliyle endişelerim de artıyorhiç bişey fayda etmiyor yaa beni süründürdüü
Evet evet, öğle arasında uzanacak bir yer bul ve sırt üstü uzanınca da hissetmiyorsan sağa sola dönolmadı arka tarafa geçip onu yapıcam
Beni kurtaran bi ürün olmuştu ben tavsiye ederim. Bi göğsüm yara olmuştu krem süt her şeyi yaptım almıcam gümüş kapak dedim en son bebeği emzirirken çığlık atıyordum gitti aldı eşim ve 1 günde acısı dindi iyileşti hemenGümüş kapak bana çok gerekli gelmiyor ya bilmiyorum. Yeni doğum yapmış biri ile konuştum emzirme danışmanı önermedi onun yerine anne sütü sürün mutlaka demiş. Bilmiyorum almadım henüz
Kız eder bazen benim de gün boyu hareket etmediği oluyor. İkinci güne sarkmasigi sürece endişelenme benceBeybim hiç hareket etmedi sanki bugün
Türk kahvesi içtikten sonra da aşırı hareketleniyo bu arada dnxnxnxnnd gece beni uyutmadibenimle uyanırdı kız kahvaltı edince başlardı oynamaya son kozumu oynıcam çikolata yicem
benim de öylece duruyor karar vermeyi bekliyorum
Seslere tepki veriyorlar artık bizim icimizde olduğu için babalarin sesi dışardan daha m iiyi aliyolar bilemedim ndnxnxEvet evet, öğle arasında uzanacak bir yer bul ve sırt üstü uzanınca da hissetmiyorsan sağa sola dönyani kaysın. Bende hiçbir şey işe yaramayınca eşimi çağırıyorum, sanki onun sesini tanıyormuş gibi kıpırdamaya başlıyor. Halbuki erkekler anneci olmaz mıydı ya
Ya şey de diyolar eğer meme ucun çıkıntılı ise zaten aşırı gerek olmuyor yara bile olmayabiliyor vs diye bu ne kadar doğru acaba. Benim şuan sanki bebek var da emiyor gibi çıkıntılı gebelikle birlikte oluştu daBeni kurtaran bi ürün olmuştu ben tavsiye ederim. Bi göğsüm yara olmuştu krem süt her şeyi yaptım almıcam gümüş kapak dedim en son bebeği emzirirken çığlık atıyordum gitti aldı eşim ve 1 günde acısı dindi iyileşti hemen
Bugün hepsi aynı demek ki MayoşummBeybim hiç hareket etmedi sanki bugün
Evet özellikle bağırsak seslerineKız eder bazen benim de gün boyu hareket etmediği oluyor. İkinci güne sarkmasigi sürece endişelenme bence
Türk kahvesi içtikten sonra da aşırı hareketleniyo bu arada dnxnxnxnnd gece beni uyutmadi
Seslere tepki veriyorlar artık bizim icimizde olduğu için babalarin sesi dışardan daha m iiyi aliyolar bilemedim ndnxnx
Sut icerseniz cok iyi gelirKızlar aranizda mide yanması yaşayanlar vardi. Ben hic yaşamadım nasil bse oldugunuda bilmiyordum. Dun aksam yemek borumdan agzima dogru alev cikiyor gibiydi. Sanki sıcak hava üfleniyor gibi degisik ve cok rahatsiz ediciydi. Bu mide yanmasımı oluyor ? Eger oyleyse bidaha olursa ne yapsam rahatlatir ?
Benim de vardı ama bebeğe verirken içeri geri kaçıyorduYa şey de diyolar eğer meme ucun çıkıntılı ise zaten aşırı gerek olmuyor yara bile olmayabiliyor vs diye bu ne kadar doğru acaba. Benim şuan sanki bebek var da emiyor gibi çıkıntılı gebelikle birlikte oluştu dagümüş kapağı da ihtiyacim olursa alayım dedim o yüzden
Gaviscon rennie veya refcon şurup içebilirsin doktorum verdi canım banaKızlar aranizda mide yanması yaşayanlar vardi. Ben hic yaşamadım nasil bse oldugunuda bilmiyordum. Dun aksam yemek borumdan agzima dogru alev cikiyor gibiydi. Sanki sıcak hava üfleniyor gibi degisik ve cok rahatsiz ediciydi. Bu mide yanmasımı oluyor ? Eger oyleyse bidaha olursa ne yapsam rahatlatir ?
Taktik maktik yok, o kol iki gün ağrıyacak üzgünümKızlar bu arada günaydın, sonunda sağlık ocağı aradı tetanoz için nxnxnxnx dedim yarın gelem doktora da uğradıktan sonra vurulanlarin şunu yap bunu yapma dediği tavsiye varsa bilgilenelim jdbxjdnjddj
Ben bugün evi bi adam edeyim bi kaç gün yapamayacaksam madem jsnjsndjxjcjckTaktik maktik yok, o kol iki gün ağrıyacak üzgünümşaka bir yana, gece üzerine yatıp uyumak gibi bir hata yapma, ertesi gün felç gibi uyanırsın
Kendine yapabileceğin en güzel iyilik olurBen bugün evi bi adam edeyim bi kaç gün yapamayacaksam madem jsnjsndjxjcjck
Evet evet, öğle arasında uzanacak bir yer bul ve sırt üstü uzanınca da hissetmiyorsan sağa sola dönyani kaysın. Bende hiçbir şey işe yaramayınca eşimi çağırıyorum, sanki onun sesini tanıyormuş gibi kıpırdamaya başlıyor. Halbuki erkekler anneci olmaz mıydı ya
Kız eder bazen benim de gün boyu hareket etmediği oluyor. İkinci güne sarkmasigi sürece endişelenme bence
Türk kahvesi içtikten sonra da aşırı hareketleniyo bu arada dnxnxnxnnd gece beni uyutmadi
Seslere tepki veriyorlar artık bizim icimizde olduğu için babalarin sesi dışardan daha m iiyi aliyolar bilemedim ndnxnx
ayy başladık tepişmelereee kızlar, uyandı uykucuBugün hepsi aynı demek ki Mayoşumm
Sabah sabah bende gerildim
Klasik müzik onlarla konuşma en son dedim çikolata hopladılar çok keyifçiler
ya hangi kola yaptırsam acabaTaktik maktik yok, o kol iki gün ağrıyacak üzgünümşaka bir yana, gece üzerine yatıp uyumak gibi bir hata yapma, ertesi gün felç gibi uyanırsın
Ben dün yaptırdığımdan hiç etkilenmedim ya üstüne yattım gece tüm gün de o kolla çalıştım birşeyler yaptım hiç ağrı olmadı. İlkinde daha fazla ağrı olmuştu hiç hareket ettirmemiştim korkudan. Bence kişiye göre baya değişiyor.Kızlar bu arada günaydın, sonunda sağlık ocağı aradı tetanoz için nxnxnxnx dedim yarın gelem doktora da uğradıktan sonra vurulanlarin şunu yap bunu yapma dediği tavsiye varsa bilgilenelim jdbxjdnjddj