Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

olmadı arka tarafa geçip onu yapıcam
Evet evet, öğle arasında uzanacak bir yer bul ve sırt üstü uzanınca da hissetmiyorsan sağa sola dön yani kaysın. Bende hiçbir şey işe yaramayınca eşimi çağırıyorum, sanki onun sesini tanıyormuş gibi kıpırdamaya başlıyor. Halbuki erkekler anneci olmaz mıydı ya

Gümüş kapak bana çok gerekli gelmiyor ya bilmiyorum. Yeni doğum yapmış biri ile konuştum emzirme danışmanı önermedi onun yerine anne sütü sürün mutlaka demiş. Bilmiyorum almadım henüz
Beni kurtaran bi ürün olmuştu ben tavsiye ederim. Bi göğsüm yara olmuştu krem süt her şeyi yaptım almıcam gümüş kapak dedim en son bebeği emzirirken çığlık atıyordum gitti aldı eşim ve 1 günde acısı dindi iyileşti hemen

Beybim hiç hareket etmedi sanki bugün
Kız eder bazen benim de gün boyu hareket etmediği oluyor. İkinci güne sarkmasigi sürece endişelenme bence
benimle uyanırdı kız kahvaltı edince başlardı oynamaya son kozumu oynıcam çikolata yicem

benim de öylece duruyor karar vermeyi bekliyorum
Türk kahvesi içtikten sonra da aşırı hareketleniyo bu arada dnxnxnxnnd gece beni uyutmadi
Seslere tepki veriyorlar artık bizim icimizde olduğu için babalarin sesi dışardan daha m iiyi aliyolar bilemedim ndnxnx

Ya şey de diyolar eğer meme ucun çıkıntılı ise zaten aşırı gerek olmuyor yara bile olmayabiliyor vs diye bu ne kadar doğru acaba. Benim şuan sanki bebek var da emiyor gibi çıkıntılı gebelikle birlikte oluştu da gümüş kapağı da ihtiyacim olursa alayım dedim o yüzden

Evet özellikle bağırsak seslerine

Sut icerseniz cok iyi gelir

Benim de vardı ama bebeğe verirken içeri geri kaçıyordu gümüş kapağın ben üç çıkarma amaçlı kullanıldığını bilmiyorum tedavi amaçlı biliyorum. Bide uçlarımı tutmaya başladıktan sonra zaten yanlış emmesinden kaynaklı biri yara oldu. Tam alamıyordu bende tuttu diye çıkarmazdım geri vermesi de epey zor oluyordu. Yara olursa alın muhakkak ama şuan bekleyebilirsiniz. Zaten doğuma yakın uçları nemlendirmeye baslıcaz herkesin yara olacak diye bir şeyde yok

Gaviscon rennie veya refcon şurup içebilirsin doktorum verdi canım bana

Kızlar bu arada günaydın, sonunda sağlık ocağı aradı tetanoz için nxnxnxnx dedim yarın gelem doktora da uğradıktan sonra vurulanlarin şunu yap bunu yapma dediği tavsiye varsa bilgilenelim jdbxjdnjddj
Taktik maktik yok, o kol iki gün ağrıyacak üzgünüm şaka bir yana, gece üzerine yatıp uyumak gibi bir hata yapma, ertesi gün felç gibi uyanırsın

Bugün hepsi aynı demek ki Mayoşumm
Sabah sabah bende gerildim
Klasik müzik onlarla konuşma en son dedim çikolata hopladılar çok keyifçiler
ayy başladık tepişmelereee kızlar, uyandı uykucu
Taktik maktik yok, o kol iki gün ağrıyacak üzgünüm şaka bir yana, gece üzerine yatıp uyumak gibi bir hata yapma, ertesi gün felç gibi uyanırsın
ya hangi kola yaptırsam acaba sağ elle çizim yapıyorum ona yaptıramam. Gece sol kolumun üstüne yatıyorum ona da yaptıramam. kol kalmadı ben yaptıramıcam

Kızlar bu arada günaydın, sonunda sağlık ocağı aradı tetanoz için nxnxnxnx dedim yarın gelem doktora da uğradıktan sonra vurulanlarin şunu yap bunu yapma dediği tavsiye varsa bilgilenelim jdbxjdnjddj
Ben dün yaptırdığımdan hiç etkilenmedim ya üstüne yattım gece tüm gün de o kolla çalıştım birşeyler yaptım hiç ağrı olmadı. İlkinde daha fazla ağrı olmuştu hiç hareket ettirmemiştim korkudan. Bence kişiye göre baya değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…