- 9 Ağustos 2016
- 6.400
- 20.943
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.501
gümüş kapak allmıcak mısınGöğüs kalkanı da aldım ikili, 135 TL ye geldi.
Gümüş kapak bana çok gerekli gelmiyor ya bilmiyorum. Yeni doğum yapmış biri ile konuştum emzirme danışmanı önermedi onun yerine anne sütü sürün mutlaka demiş. Bilmiyorum almadım henüzgümüş kapak allmıcak mısın
Dr günde iki kez almamı istedi, kabızlık yaptığı için 16 saatte bir alıyorumYa ben gece 2 bucuk gibi uyanıyorum o zaman içsem çok mu erken olur. Normal de uyanınca 8 gibi içiyorum
Kapanmıştır. Sadece güzel haberlerle çıkarsın İnşallahGünaydın hanımlar
Yarın akşam tekrar detaylı ultrasonum var. Bebişimin kalbindeki açıklık kapandı mı diye bakılacak. Dualarınızı esirgemeyin lütfen
ya ben de suya limon sıkıp içiyorumDr günde iki kez almamı istedi, kabızlık yaptığı için 16 saatte bir alıyorumdolayısı ile gece 2-3 demeden alarm kurup içiyorum. Gözüm kapalı mandalina yiyorum gece gece. Bebek bile şaşırıyordur
Kapanmıştır kuzum içini ferah tutGünaydın hanımlar
Yarın akşam tekrar detaylı ultrasonum var. Bebişimin kalbindeki açıklık kapandı mı diye bakılacak. Dualarınızı esirgemeyin lütfen
Aaa mantıklıymışya ben de suya limon sıkıp içiyorum
ya ben uykudan kalkar kalmaz bişi yiyemem ama su içebilirimAaa mantıklıymışsonuçta orada da C vitamini var. Benim illa abartmam gerekiyor ya
Siz aldiniz migümüş kapak allmıcak mısın
ben almadım daha yaa annemin nosuyla yeni hesap açtım kargo vermemek için . Hala düşünüyorum gümüş kapak mı silikon kalkan mıSiz aldiniz mi
Uyanmamıştır daha dur kuzumBeybim hiç hareket etmedi sanki bugün
O konuştuğum kişi kalkann elim ayağım oldu dedii ama kapak siparişini iptal etmiş bende çok kararsızım sepetimde duruyorben almadım daha yaa annemin nosuyla yeni hesap açtım kargo vermemek için . Hala düşünüyorum gümüş kapak mı silikon kalkan mı
Ben de öyleydim ta ki demir değerlerimi yerlerde görünceye kadarya ben uykudan kalkar kalmaz bişi yiyemem ama su içebilirimkivi de yenebilir aslında c vitamini daha yüksek
Ayaktayken mi yoksa uzandığında da mı?Beybim hiç hareket etmedi sanki bugün
benimle uyanırdı kız kahvaltı edince başlardı oynamaya son kozumu oynıcam çikolata yicemUyanmamıştır daha dur kuzum
benim de öylece duruyor karar vermeyi bekliyorumO konuştuğum kişi kalkann elim ayağım oldu dedii ama kapak siparişini iptal etmiş bende çok kararsızım sepetimde duruyor
şu an ofiste oturuyorum da çikolata yicem bakim . Hissetmeyince iyi mi diye korkardık. Şimdi hissettiğimiz haftalara geçtik hareket olmayınca korkuyoruzAyaktayken mi yoksa uzandığında da mı?
Ye kuzum bakalım iyidir ama merak etmebenimle uyanırdı kız kahvaltı edince başlardı oynamaya son kozumu oynıcam çikolata yicem
Bende öyle bakalım.benim de öylece duruyor karar vermeyi bekliyorum
hiç bişey fayda etmiyor yaa beni süründürdüüKızlar 5 gündür eklem, kas ağrısı ve boğazımda hafif kaşıntı var. Ne yapsam işe yaramıyor. Hayvan yağı bile sürüyorum. Nane, limon, bal, gargara, dinlenme. Hepsini yapıyorum. Sanki bu Halim hiç geçmeyecekmiş gibi artık vücudum da savaşmaktan yorulmuş gibi ya (iyi ağladım). Şaka bir yana ne yapsam?