- 31 Temmuz 2024
- 226
- 589
- 34
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.121
Şimdi yazılanları okuyunca bende şüphe duydum. Benim doktorum da demir, d vitamini vs vermedi. Sadece multivitamin kullanıyorum. Regenesis max o kadar.Arkadaşlar bir şey soracağım, benim kan tahlillerimde demirim çok iyi çıkıyor. Ve doktor hala demir ilacına başlatmadı beni. Ama bakıyorum ki herkes demir hapı kullanıyor. Demir ilacı içen arkadaşlar sizin kanda demiriniz referans aralığı dışı çıktığı için mi doktor verdi? Yoksa sizinde referans aralığındaydı, kan sayımlarınız tamdı ona rağmen yinede demir mi içiyosunuz? Benim kanlarım iyi geldiği için başlamadı acaba yanlış mı yapıyorum
Benim de 6. Haftadaki tahlillerimde hepsi iyiydi demirim de 155 ti referans üstüydü. Doktorum artık 18. Haftada demire başlayalım dedi. 22. Haftada tahlil yaptırdım demirim 55 hgb referans altındaArkadaşlar bir şey soracağım, benim kan tahlillerimde demirim çok iyi çıkıyor. Ve doktor hala demir ilacına başlatmadı beni. Ama bakıyorum ki herkes demir hapı kullanıyor. Demir ilacı içen arkadaşlar sizin kanda demiriniz referans aralığı dışı çıktığı için mi doktor verdi? Yoksa sizinde referans aralığındaydı, kan sayımlarınız tamdı ona rağmen yinede demir mi içiyosunuz? Benim kanlarım iyi geldiği için başlamadı acaba yanlış mı yapıyorum
Yani onu ben de çözemedim her doktorun uygulaması farklı oluyor demek ki.Ya sizce neden bazı doktorlar sadece elenatal 2 veriyor ve bazı doktorlar tek tek vitamin veriyorben sorgulamadan uyguluyorum tabii ama ne mg ne demir ne kalsiyum verildi bunu kullan gec dedi sadece sjdjdj
Demekki bu demir içen arkadaşların kan sonuçları düşüktü o yüzden. Zorlamayalım bence dkdkfŞimdi yazılanları okuyunca bende şüphe duydum. Benim doktorum da demir, d vitamini vs vermedi. Sadece multivitamin kullanıyorum. Regenesis max o kadar.
Ben 16 da yaptırdım iyiydi demire başlamadıBenim de 6. Haftadaki tahlillerimde hepsi iyiydi demirim de 155 ti referans üstüydü. Doktorum artık 18. Haftada demire başlayalım dedi. 22. Haftada tahlil yaptırdım demirim 55 hgb referans altında
Bende 16 da yaptırmıstım en son. 20+4 üm kontrolüme 3 hafta var daha ama kontrole gitmeden 1 hafta önce sağlık ocağında yaptırıp giderim belki ilaç verirBen 16 da yaptırdım iyiydi demire başlamadıbir daha ne zaman yaptırsam ki acaba düşmüş müdür 20. Haftadayım şuan
Benim demir iyi ama kan 6.5 çıktığı için kullanıyorumArkadaşlar bir şey soracağım, benim kan tahlillerimde demirim çok iyi çıkıyor. Ve doktor hala demir ilacına başlatmadı beni. Ama bakıyorum ki herkes demir hapı kullanıyor. Demir ilacı içen arkadaşlar sizin kanda demiriniz referans aralığı dışı çıktığı için mi doktor verdi? Yoksa sizinde referans aralığındaydı, kan sayımlarınız tamdı ona rağmen yinede demir mi içiyosunuz? Benim kanlarım iyi geldiği için başlamadı acaba yanlış mı yapıyorum
Yaaa gaviscon şurup varsa içebilirsin dedi doktorumay benim de şu an midem yanıyor duruyor gene yanıyor
Pregnancy diye bir uygulama dili İngilizce ama bazı kısımları anladığım kadarıyla hoşuma gitmişti Bazen çeviriden yararlanıyorum kullanırkenBu hangi uygulama canım
Hiç morelini bozma canım Benim de baba tarafım full şeker hastasıdır Elim ayağım açlıkta hemen titrer Peki süreçte ne yaptım normalde hiç beyaz ekmek tüketmezken hamilelikte malesef mide bulantıma iyi geliyor diye bir bahaneyle ekmeğe düştüm Yürüyüşlerim azaldı Evet tatlı son zamanlara kadar çok yememeyi başardım ama son zamanlarda ona da düşmeye başladım Testte olumsuz bir sonuç çıkarsa sıkı diyete dikkat edicem diye kendime söz vermiştim Sonuç iyi çıktı ve yine de daha da dikkatli olmaya karar verdim O yaşadığım stresi olumluya çevirmeye karar verdim hemen tam buğday ekmeğimi aldımÇokk geçmiş olsun için rahatlamıştır. Ben yaklaşık bir saattir hamilelik şekeriyle ilgili yazılar falan oluyorum çok moralim bozulduinanılmaz tatlı ve karbonhidrat istiyor benim canım. Annemde şeker hastalığı var obezite ile birlikte. Ben doğduğumda 4.5 kiloymuşum. Bunların hepsi gebelik şekeri için etken diye biliyorum çok korkuyorum. Haftaya perşembe şeker yüklemesi yapılacak. Canım çok tatlı istedi benim her istediğinde de yedim hiç bunu düşünmemiştim daha önce. Bebek için çok riskliymiş gebelik şekeri. Gerçi öyle elim ayağım kesilmiyor hiç kolay acıkmıyorum ben sadece tatlıyı çok istiyor canım. Mesela sabahları tahin pekmez yiyorum sadece bir dilim. Ekmeklerimiz hep tam buğday. Akşam da kahvemin yanına kurabiye çikolata falan arada sırada ama hamur işi börek falan yedim hep şimdiye kadar vicdanım hiç rahat değil ya. Bebeğime birşey olur mu ben hiç bu kadar tedirgin olmamıştım hamileliğim boyunca.
bu oyshoysa eğer ben de dolaptan etiketi üstünde bir tane buldum çok rahat gerçekten İşim bitince ben de satabilirim umarımBunu alinca berbat oldugunu dusunmustum ama gobegim ciktiktan sonra cok yakisti ustelik sicacik. Tavsiye
Evet modeli yaz bu sıcak olanııPregnancy diye bir uygulama dili İngilizce ama bazı kısımları anladığım kadarıyla hoşuma gitmişti Bazen çeviriden yararlanıyorum kullanırken
Hiç morelini bozma canım Benim de baba tarafım full şeker hastasıdır Elim ayağım açlıkta hemen titrer Peki süreçte ne yaptım normalde hiç beyaz ekmek tüketmezken hamilelikte malesef mide bulantıma iyi geliyor diye bir bahaneyle ekmeğe düştüm Yürüyüşlerim azaldı Evet tatlı son zamanlara kadar çok yememeyi başardım ama son zamanlarda ona da düşmeye başladım Testte olumsuz bir sonuç çıkarsa sıkı diyete dikkat edicem diye kendime söz vermiştim Sonuç iyi çıktı ve yine de daha da dikkatli olmaya karar verdim O yaşadığım stresi olumluya çevirmeye karar verdim hemen tam buğday ekmeğimi aldımKendimi üzmek bir şeye yramıycak eğer bir şey stres yaratıyorsa yapılması gerekenlere olabildiğince dikkat edersin bundan sonra olur biter
bu oyshoysa eğer ben de dolaptan etiketi üstünde bir tane buldum çok rahat gerçekten İşim bitince ben de satabilirim umarım