Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun, 999 gümüş ve 995 arasında iyileştirme farkı olur mu acaba siz hangisini tercih ettiniz? Belki indirimlerde yakalarım ben de
Benim ki bu canım. Ebebekten aldım valla orada ki satıcı hiç bir fark yok,en fazla satılan 925dedi ben onun bunu aldım. Geçen gün buraya da attım kızlar iyi dedi canım. Sende bir bak istersen.
Bir de ben anlamıyorum reklam değil yazmak gerekiyor mu ya böyle ürün gösterdiğimizde

Eklentiler

• IMG20241110120745.jpg
    112,8 KB · Görüntüleme: 63
Ya gerçekten hiç o kadar kilo almış gibi değilsin sadece karın maşallah kendimi aşırı iyi hissettim şuan ya doğumdan sonra pilatese devam o zaman ben de çabucak veririz

Eklentiler

• WhatsApp Görsel 2024-11-11 saat 18.19.42_3d9d40dd.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 65
  • WhatsApp Görsel 2024-11-11 saat 18.20.14_9536a10e.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 65
Teşekkür ederim 925i kastetmiştim ben de yanlış yazmışım aynından alıcam. Önceden kreme başlayın göğüsler alışsın diyorlardı haberiniz olsun, son aylarda krem+ kapak takılırm ben de shdjdj

Kızlar ben haftasonu elelenin mağazasına gittim madre olan park yatağı aldım en çok satan oydu eve geldik kurduk çokta beğendim epeyce büyük yatağı zamanla çökme yapıyor dedi satıcı orada satılan bi yatak vardı onuda aldık 750 TL ye 4750 ye falan geldi 3 model vardı anne yanı olmayan 3500 dü madreyle tek farkı anne yanı olmaması dedi satıcı bi tanede ekstra puset takılı gibi vardı 5.500 falan onun özelliğini sormadım

Allah razı olsun valla bilgiler için. Hangi yerdeki mağazasına gittin acaba. Bizde o yataklardan almayı düşünüyoruzda.

Ayy bugün o kadar yoruldum ki yeni oturdum Ağrımayan tek bir noktam yok dkjd
Yarın detaylı ultrason var delircem heyecandan yaa, bakalım napıyo benim yakışıklı
Bu arada kilo güncellemesi 21+1 de 4,8-5 kg arası oynuyor. Haftalık kilo alımı üst sınırında gidiyorum ama bu kadar sağlıklı beslenip spor yaparken nasıl oluyo bu anlamadım tipime bakınca misket yutmuş solucana benziyorum şuan sadece göbeğim çıktı

Park yatak içi için bu alez ve yastığı aldım fiyatı çok uygun zaten #reklam değil
Yatak soranlara bende elele madre almıştım

Vionel Home %100 Pamuklu Full Kenar Fitted Sıvı Geçirmez Bebek, Kreş Anaokulu Alezi ve Çocuk Yatak Koruyucu Alez 70x110
Vionel Home Sıvı Geçirmez Bebek Yastığı, Antialerjik, %100 Pamuklu, Boncuk Silikon, 250GR

Bugün ciddi olarak battım bebeğe oda yapmak istemiyorum derken gittim kendime gardrop aldım bir taneye sığamıyorduk eşimle .Dolap için alan oluşturdum bebişin eşyalarını da bir bir bölümüne koyarım diye bir mantık kurdum Sonumuz hayırlı olsun

Bu arada diğer bir konu arkadaşlarım bebekler kulaktan ısı ölçtürmüyor diyorlar Ancak uyurken falan diyorlar Minicik bebeğe bak sen

He valla sen daha yeni geldin dünyaya bu ne değişik huylar, ne ara öğrendin jdndjdjdj

Kimsenin önerisi yok ben önereyim Aralık annelerinde Orangegreysky nin aldığı seti almaya karar verdim. Kendisine güveniyorum ürün konusunda nedense

Hangi markayı önerirsiniz?

Ay teşekkürler efenim gayet sağlam geldi araştırdığım kadarıyla da Chicco öneriliyordu baya, memnun kalırız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…