- 10 Temmuz 2024
- 627
- 1.124
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #18.561
Aaaa oluyorsa süper ama işte stok YokOluyor kız bak anne yanı diyor yoksa park yatak der
Benim ki bu canım. Ebebekten aldım valla orada ki satıcı hiç bir fark yok,en fazla satılan 925dedi ben onun bunu aldım. Geçen gün buraya da attım kızlar iyi dedi canım. Sende bir bak istersen.Hayırlı olsun, 999 gümüş ve 995 arasında iyileştirme farkı olur mu acabasiz hangisini tercih ettiniz? Belki indirimlerde yakalarım ben de
Ya gerçekten hiç o kadar kilo almış gibi değilsin sadece karın maşallahSen bensinsporun çok faydası olduğuna inanıyorum sıklaşan vücut kendini çok salmıyor. Ben çok sağlam ağırlık antrenmanı yaptım 3 -4 yıldır. Doğumdan sonra yine sağlam bir sporla eski halimize döneriz bu da benden. 9-10 kilo kadar aldım ama hakikaten dediğim gibi sadece karnım var gibi geliyor. Yandan daha belli oluyor aynı seninki kadar karnım
Yaa sağlıkla gelsin dolabı dolsun taşsın inşallah çok güzel olmuşBebişimin dolabını kurdum :3 Beşiğini de odama kurdum tüm itemleri tamamlandı şükür.
Yatağı da şundan aldım bence çok güzel ve sağlam tavsiye ediyorum:
Bebo şu an karnımda tepinip duruyo
Teşekkür ederim 925i kastetmiştim ben de yanlış yazmışımBenim ki bu canım. Ebebekten aldım valla orada ki satıcı hiç bir fark yok,en fazla satılan 925dedi ben onun bunu aldım. Geçen gün buraya da attım kızlar iyi dedi canım. Sende bir bak istersen.
Bir de ben anlamıyorum reklam değil yazmak gerekiyor mu ya böyle ürün gösterdiğimizde
Ben de seni görünce aşırı iyi hissettimYa gerçekten hiç o kadar kilo almış gibi değilsin sadece karın maşallahkendimi aşırı iyi hissettim şuan ya doğumdan sonra pilatese devam o zaman ben de çabucak veririz
Allah razı olsun valla bilgiler için. Hangi yerdeki mağazasına gittin acaba. Bizde o yataklardan almayı düşünüyoruzda.Kızlar ben haftasonu elelenin mağazasına gittim madre olan park yatağı aldım en çok satan oydu eve geldik kurduk çokta beğendim epeyce büyük yatağı zamanla çökme yapıyor dedi satıcı orada satılan bi yatak vardı onuda aldık 750 TL ye 4750 ye falan geldi 3 model vardı anne yanı olmayan 3500 dü madreyle tek farkı anne yanı olmaması dedi satıcı bi tanede ekstra puset takılı gibi vardı 5.500 falan onun özelliğini sormadım
magazaya gitmek hic aklima gelmemisti hem deneyerek almis oluruzAllah razı olsun valla bilgiler için. Hangi yerdeki mağazasına gittin acaba. Bizde o yataklardan almayı düşünüyoruzda.
He valla sen daha yeni geldin dünyaya bu ne değişik huylar, ne ara öğrendin jdndjdjdjBugün ciddi olarak battım bebeğe oda yapmak istemiyorum derken gittim kendime gardrop aldımbir taneye sığamıyorduk eşimle .Dolap için alan oluşturdum bebişin eşyalarını da bir bir bölümüne koyarım diye bir mantık kurdum Sonumuz hayırlı olsun
Bu arada diğer bir konu arkadaşlarım bebekler kulaktan ısı ölçtürmüyor diyorlar Ancak uyurken falan diyorlar Minicik bebeğe bak sen
Ben de bugün aştım kendimi yarın umarım yürüyüş falan dengelerimÇok arsizim, acıktığım için uyuyamıyorum... Kalktım bi dolu yedim şimdi midem ağzımda yatabilirim jdndjejdjjd aklımda kalacağına midemde kalsiniyi geceleeeer
Hangi markayı önerirsiniz?
Ay teşekkürler efenimKimsenin önerisi yok ben önereyimAralık annelerinde Orangegreysky nin aldığı seti almaya karar verdim. Kendisine güveniyorum ürün konusunda nedense
Chicco Kış Paketi - Physio Clean Burun Aspiratörü + Serum Fizyolojik + Dijital Beden Termometresi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Chicco Kış Paketi - Physio Clean Burun Aspiratörü + Serum Fizyolojik + Dijital Beden Termometresi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl