Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende aynı endişedeydim ama bak yukarda indirime 19gun gibi bişey yazıyor. Bu ayın sonuna kadar geçerli diyor. Bende buna karar verdim madreyi hiç goremedim ki
Bu arada şimdi kontrol edebildim alısveris sitelerinde madre stogu yok hala, bu kadar tutulduysa cok iyidir diye kafayı ona taktım galiba ama olamzsa alternatif model de var işte hayırlısı olsun ya acayip bi fark yoktur inş. Dedigim modeli stok olmadıgından görememişsiniz ss attım size bakınn

Baktım çok teşekkür ederim. Haber ederim bende görürsem mutlaka. Ama diğer modeli alacağım ben. 19 günümüz var. Karar veririz inşallah

Sen bensin sporun çok faydası olduğuna inanıyorum sıklaşan vücut kendini çok salmıyor. Ben çok sağlam ağırlık antrenmanı yaptım 3 -4 yıldır. Doğumdan sonra yine sağlam bir sporla eski halimize döneriz bu da benden. 9-10 kilo kadar aldım ama hakikaten dediğim gibi sadece karnım var gibi geliyor. Yandan daha belli oluyor aynı seninki kadar karnım

Eklentiler

• IMG_4796.jpeg
    50,3 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…