- 8 Ağustos 2023
- 5.337
- 5.291
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #18.381
Linki varsa paylaşabilir misiniz acabaBenim için kol altı en önemli ölçüm ama hem kol altı hem kulak içi ateş ölçer aldım ve bu şekilde takip ederim çünkü ilk 6 ay kol altından ölçüm biraz zor olur
Tabiii aldıklarımı paylaşayımmLinki varsa paylaşabilir misiniz acaba
Teşekkür ederimTabiii aldıklarımı paylaşayımm
Braun Irt-3030 Thermoscan Kulaktan Ateş Ölçer Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Braun Prt 2000 Dijital Koltuk Altı Ateş Ölçer Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bu ikisini aldım ben ay #reklamdeğil of
hoffie aldım ben gayet güzel ve sağlamKizlar anne yani park yatak tavsiyesi olan var mi ? Elele alcaktim stok yok
En iyisi koltuk altındanmış canım. Ama ilk zamanlar özellikle biraz zorlar diye kulak içi tercih ettim ben de hiç ateş ölçer gibi yok çünküYa ben ateş ölçere karar veremedim. Çok fazla çeşit var sen araştırmışsındır mayaaaevde bir koltuk altından ölçen var ama temassızlar sağlıklı sonuç veriyor mu
Ben de aynı şekilde soğuk meyve suyu istiyorum sürekli ne olursa ve deli gibi kırmızı elma yiyorum
Braun evet bütçeyi zorlar o yüzden nexus aldım sadece kulaktan özelliğini kullanıcam.Muhtemelen ben de onu alıcam Braun çok pahalı
bende tatlı isteği açıldı Hayırlısı olsun
Bu ne kadar ucuzmuş yaBahsettiğin bu mu?
Bende yarın Nexus alıcam
Canım hava nemlendiricisi çok bakmadım daha yeni araştırıyorum ama maya önermişti bugün o da bir grupta duymuş sanırım linki atayım sana daHava nemlendirici hangisini alacaksın. Ateş ölçer Nexus yorumları baya güzeldi hem temassız hem kulaktan olması da güzel
Nexus daha uygun geldi bana da zaten bu ay o kadar çok masraf oldu ki. Artık bunu da sonra alırım ya battık çünküEn iyisi koltuk altındanmış canım. Ama ilk zamanlar özellikle biraz zorlar diye kulak içi tercih ettim ben de hiç ateş ölçer gibi yok çünkü
Braun evet bütçeyi zorlar o yüzden nexus aldım sadece kulaktan özelliğini kullanıcam.
Tattlı isteği bende de açıldıı
Bu ne kadar ucuzmuş ya
Bende arayıştaydım favorilerime ekledim teşekkür ederimCanım hava nemlendiricisi çok bakmadım daha yeni araştırıyorum ama maya önermişti bugün o da bir grupta duymuş sanırım linki atayım sana da
ROBEVE 2.5 Lt Hava Nemlendirici Buhar Makinesi Ultrasonik Difüzör Oda Nemlendirici Hava Nemlendiricisi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ben diğer anne gruplarına bakıyorum hep, bi tanesinde önerilmişti xioami muadili diyeee #reklamdeğilCanım hava nemlendiricisi çok bakmadım daha yeni araştırıyorum ama maya önermişti bugün o da bir grupta duymuş sanırım linki atayım sana da
ROBEVE 2.5 Lt Hava Nemlendirici Buhar Makinesi Ultrasonik Difüzör Oda Nemlendirici Hava Nemlendiricisi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ayy güle güle kullaan, ben de bu markadan favoriye ekledimmMiss Dünya Lissa Önden Bağlamalı Geniş Şerit Yakalı Hamile ve Lohusa Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Miss Dünya Lissa Önden Bağlamalı Geniş Şerit Yakalı Hamile ve Lohusa Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İlk lohusa pijamamı kuzenim aldıbi tane de elbise tarzı alıcam da o istediğim stoklarda yok onu da annem alcak #reklamdeğil
Sağol canımcımAyy güle güle kullaan, ben de bu markadan favoriye ekledimm
Elbise tarzı nasıl bişey beğendin mayaa, yine bu markadan favoriledim onu da ama bilemedim
Çok teşekkür ederim canım Ben de baktım yorumlar bayağı güzel fiyatı da gayet uygun muhtemelen bundan alacağım ben de.Ben diğer anne gruplarına bakıyorum hep, bi tanesinde önerilmişti xioami muadili diyeee #reklamdeğil
Ya çok güzel inşallah sağlıkla giy ve sarıl bebişineMiss Dünya Lissa Önden Bağlamalı Geniş Şerit Yakalı Hamile ve Lohusa Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Miss Dünya Lissa Önden Bağlamalı Geniş Şerit Yakalı Hamile ve Lohusa Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İlk lohusa pijamamı kuzenim aldıbi tane de elbise tarzı alıcam da o istediğim stoklarda yok onu da annem alcak #reklamdeğil
Canım benim hiç aklımda yoktu ama bir haftadır boğaz kuruluğu mahvetti beni sabahları sesim hiç çıkmıyor kısılıyor. Her şeyi denedim fayda etmedi daha çok kendim için lazım aslında bebek olunca onda da yaşamayız bu sıkıntıyı en azından dedim.Direct Nexus Humadifier/Buhar Makinesi - ebebek
Direct Nexus Humadifier/Buhar Makinesi uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Nexusun da buhar makinesi varmış kızlaar kesin almamız gereken bişey mi bilmiyorum #reklamdeğil