- 20 Temmuz 2024
- 111
- 207
- 30
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #1.681
Ben de böyleydim zaten koku konusunda normalde de çok hassasım hamilelikte ekstra hassaslaştımMide bulantısı beni benden aldı. Yemeklerin adını bile duymak istemiyorum bazen ne yazık kiBirde kokular varya nasıl bişey ben anlamadım koku hassasiyetim çok fazla. Sizde de öyle mi? Bulantı için tuzlu kraker naneli sakız bana iyi geliyor.
Bir de ruhsal olarak çok gel git yaşıyorum bir çok mutluyum bir gergin ve inanılmaz alınganım kendimden nefret edecek hale geldim yaKızlar bende hiç belirti yok 8+2 deyim ama söylemesi ayıp gaz var gibi tuvalete zor yetiştim bir ishal bir kabız oluyorumböyle olan var mı aranızda elim ayağım kesiliyor öyle olunca da
Bende bari doktora söyleyeyim canım çok bulanıyor midem . Kusma olmuyor sende oluyor mu. Ama bulantı koku her kokuya midem kalkıyorBen de böyleydim zaten koku konusunda normalde de çok hassasım hamilelikte ekstra hassaslaştımben prilam kullanıyorum doktorumun tavsiyesiyle gece uyumadan 1 tane atıyorum sabah bulantılarım geçti en azından. Öğleden sonra hafif bi rahatsızlık hissedersem naneli sakız alıyorum iyi geliyor
Bugün biraz sağ tarafımda bel ve karın ağrısı vardıBilgilerimiz o kadar uyuşuyor ki benimde aynı böyle
Ben direkt önlemi aldım ama devam etseydi kusmaya kadar giderdi. Bu yaşıma kadar toplasam bir eli geçmez kusmak en çok korktuğum şeyBende bari doktora söyleyeyim canım çok bulanıyor midem . Kusma olmuyor sende oluyor mu. Ama bulantı koku her kokuya midem kalkıyorkoku için mide bulantısı olduğun da bu ilaç iyi geliyor mu?
Çok teşekkür ediyorum bakalım bizde duyarız inşallahBenim 5+2 de kese göründü 6+2 de karından ultrasonla çook minikte olsa kalp atışını duyduk. 6+6 da daha iyi duyduk zaten duyulmasa bile ultrasonda kalp atışınının olup olmadığını çok net görüp kalp atışı var diye söylüyorlar, duyulması biraz da embriyonun büyüklüğüne bağlıumarım duyarsınız
Ben keseyi görmeye 5+4 de gitmiştim :)Ben daha erken keseyi gördüm ve kalp atışını 6+2de duydum. Bu kese ve embriyo boyutuna bağlı bence iyi bir mm’ye ulaşılmışsa görülür ve duyulur bence
Bende de bugün hep öğürme oluyor ama kusmuyorum midem bulanıyor. Sizin de öyle miBende bari doktora söyleyeyim canım çok bulanıyor midem . Kusma olmuyor sende oluyor mu. Ama bulantı koku her kokuya midem kalkıyorkoku için mide bulantısı olduğun da bu ilaç iyi geliyor mu?
Aaa doktorun bana verdiği folik asitte b6 vitamini var ve içince midem çok daha iyi:)Ben direkt önlemi aldım ama devam etseydi kusmaya kadar giderdi. Bu yaşıma kadar toplasam bir eli geçmez kusmak en çok korktuğum şeyzaten bulantı olduğundan en sevdiğimiz şeyden tiksinir olduk koku hassasiyetimiz oldu. Bunların tedavisi var en azından B6 vitamini direkt kesiyor verilen ilaçta B6 vitamini bana çok iyi geldi. Sen de doktoruna mutlaka danış
Teşekkürler Fetal dna testi ne zaman yapılıyor acabaAyda bir çağırıyor genelde ama kesin gitmemiz gereken haftalar 12. Hafta burun ense ölçümü ve ikili test için. 16. Haftada 3lü veya 4lü içindi sanırım onu hiç yaptırmadm emin değilim 20. Hafta detaylı ultrason için 36 dan sonra da kontroller sıklaşıyor zaten duruma göre 2 haftada birde olabiliyo bazen haftada bir de çağırabiliyorlar.
Hiç yaptırmadm ama 10. Haftadan sonra diye okudum hep varsa yaptıran yardımcı olur.Teşekkürler Fetal dna testi ne zaman yapılıyor acaba
12.haftada yaptıracağım ben. Bebeğin kanı annenin kanıyla tamamen karışmış oluyormuş o hafta.Teşekkürler Fetal dna testi ne zaman yapılıyor acaba
Danisacagim canım çok teşekkür ederimBen direkt önlemi aldım ama devam etseydi kusmaya kadar giderdi. Bu yaşıma kadar toplasam bir eli geçmez kusmak en çok korktuğum şeyzaten bulantı olduğundan en sevdiğimiz şeyden tiksinir olduk koku hassasiyetimiz oldu. Bunların tedavisi var en azından B6 vitamini direkt kesiyor verilen ilaçta B6 vitamini bana çok iyi geldi. Sen de doktoruna mutlaka danış
Evet bende o şekilde oluyor. Kusmuyorum sadece bulantı oluyorBende de bugün hep öğürme oluyor ama kusmuyorum midem bulanıyor. Sizin de öyle mi
Ben 4+4te gittimBen keseyi görmeye 5+4 de gitmiştim :)
Fetal dna ne oluyor? Ay ben çok cahilim bu konulardaaa12.haftada yaptıracağım ben. Bebeğin kanı annenin kanıyla tamamen karışmış oluyormuş o hafta.
Canımm sabret gecicek. Doktorun prilam falan verdi mi?ay kızlar böyle bir mide bulantısı olamazzzz ölüyorummmmmm resmen
kuzum bisey diyim mi daha hic doktora gitmedimCanımm sabret gecicek. Doktorun prilam falan verdi mi?