- 8 Ağustos 2023
- 5.347
- 5.306
- Konu Sahibi elektroforez
- #1.661
Merhaba 5+3 te betanız kaçtı acabaBenim de 5+3 de kese göründü 2 hafta sonra için çağırdı kalp atışı için canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba 5+3 te betanız kaçtı acabaBenim de 5+3 de kese göründü 2 hafta sonra için çağırdı kalp atışı için canımm
Yok muayene olmadigi icin ilac da vermediler simdilik. Benim akintim 3 haftadir devam ediyor, kahverengi icin olabilir diyor herkes bakalim. Sizinki de gecer hemen insallahKesinlikle öyle size ilaç vermedi mi doktor? Olumsuz bir şey duyacağınızı sanmıyorum benim doktorum da kanamaların ilk 3 ay içerisinde sıkça olabileceğini söyledi. İlk üç ay çok görüşürüz ondan sonra rutine döner kontrollerimizi dedi. Kahverengi kanamada korkmayın diyorlar
Bana kahve akıntı için işte progestan verdiYok muayene olmadigi icin ilac da vermediler simdilik. Benim akintim 3 haftadir devam ediyor, kahverengi icin olabilir diyor herkes bakalim. Sizinki de gecer hemen insallah
Aaa evet deneyeyim bende naneli seker. Mantikli geldiBenim de bu ara öyle bişey yemek istemiyorum bulantım geçince de iştahım artıyor yiyorum böyle bı tiksinti hali var yemeklerden naneli şeker iyi geliyor bana
Evet benim tr deki doktorum da bakabilmis olsak progesteron baslayabilirdik duruma gore dedi. Iyice tutunmasina yardimci olur insallah sizin minnagin, bir daha da tekrarlamaz akintinizBana kahve akıntı için işte progestan verdi
Benımde oyle canım hamılelıkte normal dıyor eczacı ,maden suyu ıc,tuzlu cubuk ye ınan yapcak hıcbısey yok baska,ben hıc bu kadar hamılelıgın semptomlu bısey olduggunu bılmıyodum şaşkınımtotolarını ıssırrız dogsunlardaKızlar benim tansiyon düşük 9a 6. Bu durumlarda napıyorsunuz?
Kendini nasıl hissediyorsun?Kızlar benim tansiyon düşük 9a 6. Bu durumlarda napıyorsunuz?
Bebiden bebiye değişir heraldeArkadaşlar 6+5 de sizce yolk sac görünür ve kalp atışı duyulur mu? Aslında 7+4 de gidecektim ama sabırsızım
Evet soda içicem bi de kahve içicem onlar biraz yükseltir. Eşim seviyor oğlum oğlum diye karnımı. Diyorum o çocuğun doğsun totosunu dövcem onun hahaBenımde oyle canım hamılelıkte normal dıyor eczacı ,maden suyu ıc,tuzlu cubuk ye ınan yapcak hıcbısey yok baska,ben hıc bu kadar hamılelıgın semptomlu bısey olduggunu bılmıyodum şaşkınımtotolarını ıssırrız dogsunlarda
Beynim bi zonkluyor kalkınca yerimden. Nar suyu falan iyi gelir di mi ? File de organik vardıKendini nasıl hissediyorsun?
Genellikle hamilelikte düşük çıkar bu normal seyri olabilir iyiysen
Sürekli baş dönmen varsa ben nar da çözüm bulmuştum sadece nar iyi gelmişti bana yürüyemiyordum tansiyon en iyi halimde 8 4-5 çıkıyordu kötü halimde ölçmedik hiç
Kız olcak belkiiEvet soda içicem bi de kahve içicem onlar biraz yükseltir. Eşim seviyor oğlum oğlum diye karnımı. Diyorum o çocuğun doğsun totosunu dövcem onun haha
Yok o takmış erkekmiş hahaKız olcak belkii
Bence geliiir nar candır çok faydasını gördümdiEvet soda içicem bi de kahve içicem onlar biraz yükseltir. Eşim seviyor oğlum oğlum diye karnımı. Diyorum o çocuğun doğsun totosunu dövcem onun haha
Beynim bi zonkluyor kalkınca yerimden. Nar suyu falan iyi gelir di mi ? File de organik vardı
Benim 5+2 de kese göründü 6+2 de karından ultrasonla çook minikte olsa kalp atışını duyduk. 6+6 da daha iyi duyduk zaten duyulmasa bile ultrasonda kalp atışınının olup olmadığını çok net görüp kalp atışı var diye söylüyorlar, duyulması biraz da embriyonun büyüklüğüne bağlı umarım duyarsınızKızlar ben de 5+3 te gittim kese göründü hafta gel kalp atışı bakalım dedi yani 6+2 de girmiş olcam kalp atışı duyulur mu ki o zaman
Hiç bir şey yapmıyorum maalesef, her baktırdığımda hamilelerde normal diyorlar düşük demiyorlarKızlar benim tansiyon düşük 9a 6. Bu durumlarda napıyorsunuz?
Mide bulantısı beni benden aldı. Yemeklerin adını bile duymak istemiyorum bazen ne yazık ki Birde kokular varya nasıl bişey ben anlamadım koku hassasiyetim çok fazla. Sizde de öyle mi? Bulantı için tuzlu kraker naneli sakız bana iyi geliyor.Benim de bu ara öyle bişey yemek istemiyorum bulantım geçince de iştahım artıyor yiyorum böyle bı tiksinti hali var yemeklerden naneli şeker iyi geliyor bana
Ben daha erken keseyi gördüm ve kalp atışını 6+2de duydum. Bu kese ve embriyo boyutuna bağlı bence iyi bir mm’ye ulaşılmışsa görülür ve duyulur benceArkadaşlar 6+5 de sizce yolk sac görünür ve kalp atışı duyulur mu? Aslında 7+4 de gidecektim ama sabırsızım