Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kontrollerimin yapıldığı özel hastanede ama perinatolog yaptı. İlk 20 dk içeri almadı, iyice inceledi notlarını aldı. son 10 dk eşimi de aldı sohbet şeklinde ilerledi kontrol.
Ben de doğum paketi almasaydım devlette devam edecektim ve üç defa eşimle özele gitmeyi planlamıştım.

Canm kendıne ilikli bir kemik kaynatıp çorba yap,zencefıl bal lımon çayı yap ıc,birde tursu suyu yarına bıseyın kalmaz,bizzat denendı onaylandıhepsını aralıklarla yap tabıkı mıden bulanmasın sonra

Benimde üstte tüylenme çıktı ya gebelikten mi sinir bozucu ama düzelir heralde
eveeet canımm doğurunca geçicekmiiş
Aylardırrrr buraya bakmıyordum nasılsınız kızlar 20+5 den hepinize tekrar merhaba bebek arabası arayışı nasıl gidiyor ? Chicco düşünen var mı ?
ben chicco aldıım canımm

Birde biberon markası olarak avent düşünüyordum şimdi mamajoo markası e bebekte indirimde bilen var mı nasıl bir marka

Bende de hormon bozukluğu var biraz sanırım göbek çevremde tüylenme var ben ağda yapamıyorum aciyo djdjkdkd kullan at jiletlerim var kontrole giderken onu kullanıyorum

Kizlar kanz D Go travel sistem bebek arabasi nasil sizce duyan ya da bilen varmi?
Güzel duruyor ama ben travel düşünmüyorum fazla yer kaplıyor. Tek başıma arabayla vs çok dışarı çıkıyorum şıp dediğinde katlanması lazım biraz da olsa işimi görür komple kabin boy değil de tek tıkla küçülen farklı modeller var sağlam yine büyük tekerlekli onlara bakıyorum önerisi olan varsa açığım

chicco one4ever a bi bak istersen

Ve kızlar bebek arabasında şuna çok dikkat edin. Çift yönlü bişey alcaksanız her iki yönde de katlanabilir olması çok önemliii. Satıcılar genelde katlamayı tek yönde gösteriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…