- 29 Mart 2024
- 183
- 364
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.841
Kontrollerimin yapıldığı özel hastanede ama perinatolog yaptı. İlk 20 dk içeri almadı, iyice inceledi notlarını aldı. son 10 dk eşimi de aldı sohbet şeklinde ilerledi kontrol.Ben gebelik takibimi devlette yaptiriyorum, cok sukur doktorum o kadar iyi ve ilgili ki ozelden bi farki yok. Detayli ultrason icin 3bin fiyat aldim ozelden. Devlette yaptirmak istiyorum ama devlet hastanelerinde esimi iceri almiyorlar o da bir kere olsa bile bebegimizi gormek istiyor ultrasondandetayli usgde esinizi iceri aldilar mi acaba
Kız sen hayriye değil miydin gençleşmişsinElleri kolları yatakta uyuşanlar, sağdan sola, soldan sağa dönerken karnını tuta tuta dönenler derneğinden günaaaaaydınlar
Canm kendıne ilikli bir kemik kaynatıp çorba yap,zencefıl bal lımon çayı yap ıc,birde tursu suyu yarına bıseyın kalmaz,bizzat denendı onaylandıHasta oldum olacağım gibi hissediyorum. Burnum akıyor, gözlerim yanıyor, sürekli üşüyorum, arada diz kapaklarım zonkluyor. Limonlu su tavsiyesi görmüştüm elma kabuğu limon kaynatıp içerim. Başka neler yapıyorsunuz kendinizi korumak için
Mayosla ben chıcco aldık canm.Aylardırrrr buraya bakmıyordum nasılsınız kızlar 20+5 den hepinize tekrar merhababebek arabası arayışı nasıl gidiyor ? Chicco düşünen var mı ?
eveeet canımm doğurunca geçicekmiişBenimde üstte tüylenme çıktı ya gebelikten mi sinir bozucu ama düzelir heralde
ben chicco aldıım canımmAylardırrrr buraya bakmıyordum nasılsınız kızlar 20+5 den hepinize tekrar merhababebek arabası arayışı nasıl gidiyor ? Chicco düşünen var mı ?
sağlık ocağındaki hemşire mi?benim hemşirem 22. Haftada gelin dedi tetanoz aşısı için.
Cybex eezy s e karar verdim ama henüz elimde deneyemedim denedikten sonra alacağımAylardırrrr buraya bakmıyordum nasılsınız kızlar 20+5 den hepinize tekrar merhababebek arabası arayışı nasıl gidiyor ? Chicco düşünen var mı ?
Hangi modelini aldınız canımMayosla ben chıcco aldık canm.maya91
Hangi modelini aldınız canımMayosla ben chıcco aldık canm.maya91
Bende de hormon bozukluğu var biraz sanırım göbek çevremde tüylenme var ben ağda yapamıyorum aciyo djdjkdkd kullan at jiletlerim var kontrole giderken onu kullanıyorumAy dayanamadım göbeğimdeki kıllar saçtan hallice olunca ağdalattım yanıyorum shdjdn ama en azından doktordan artık utanmicam… çok çok iyi hissediyorum herkese açasım var göbeği ama işte böyle bi acı olamaz üstelik hayatımda ilk defa aldırdıgım icin yayılır mı korkusuağdacı da daha ne kadar yayılıcak diye zorbaladı zaten
Güzel duruyor ama ben travel düşünmüyorum fazla yer kaplıyor. Tek başıma arabayla vs çok dışarı çıkıyorum şıp dediğinde katlanması lazım biraz da olsa işimi görür komple kabin boy değil de tek tıkla küçülen farklı modeller var sağlam yine büyük tekerlekli onlara bakıyorumKizlar kanz D Go travel sistem bebek arabasi nasil sizce duyan ya da bilen varmi?
Evet canımsağlık ocağındaki hemşire mi?
ben one4ever aldım canımm ama evde hala kutusunda küçük parçaları çıkardım ama büyük parça için eşimi göreve davet ediyorum ama bi türlü gelmiyor. dsfs mağazada denedim satıcıdan dinlediim hoşuma gitti.Hangi modelini aldınız canım
chicco one4ever a bi bak istersenGüzel duruyor ama ben travel düşünmüyorum fazla yer kaplıyor. Tek başıma arabayla vs çok dışarı çıkıyorum şıp dediğinde katlanması lazım biraz da olsa işimi görür komple kabin boy değil de tek tıkla küçülen farklı modeller var sağlam yine büyük tekerlekli onlara bakıyorumönerisi olan varsa açığım