Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Muhtemelen 20 de ararlar dolduralım diye beklerler bende 18+4 üm şuan benim daha var shsshh ama doktorum dediğin gibi 21. Haftada tahliller isteyecekmiş o zaman giderim muhtemelen aramazlarsa shshshd
Ben baska bi sey icin aile hekimine gitmistim o zaman ben gebeyim niye aramıyorsunuz beni demistim (5 haftalıktım galiba) hemen not alıyoruz dediler ozelhastane boyle giris yapmamıs ondan bilmiyoruz dediler. Bi iki hafta sonra arandım hemsire nosunu kaydettirdi. 20. Haftada bize yaz dedi ve bilgilerimi aldı (sat,boy kilo vs) yani bence ugrayıp kendinizi hatırlatın

20. Haftadayım beni de arayan soran olmadı, şimdi kendim ASMdeki hemşireyi aradım da ellerinde aşı olmadığını söylediler ve yarın tekrar iletişime geçeceklermiş benimle. Bence de kendinizi hatırlatmakta fayda var

Beni geçen ay kontrole çağırmıştı kan tahlili vs yaptılar görüştük. Tetanoz aşı vaktin geliyor ama elimizde yok tedarik edince arayacağım demişti hemşire

Ay dayanamadım göbeğimdeki kıllar saçtan hallice olunca ağdalattım yanıyorum shdjdn ama en azından doktordan artık utanmicam… çok çok iyi hissediyorum herkese açasım var göbeği ama işte böyle bi acı olamaz üstelik hayatımda ilk defa aldırdıgım icin yayılır mı korkusu ağdacı da daha ne kadar yayılıcak diye zorbaladı zaten

benim de altta yok üstte var sinir bozucuuu

Muhtemelen 20 de ararlar dolduralım diye beklerler bende 18+4 üm şuan benim daha var shsshh ama doktorum dediğin gibi 21. Haftada tahliller isteyecekmiş o zaman giderim muhtemelen aramazlarsa shshshd
21 haftada tahlilmi isteniyo ben bugün gittim genel kan verdim asi randevusunu 21 haftaya çektim detaylidan önce gider vurulurum

Benim Doktor ışıkları kapatiyo kıl olsada gözükmez

Bize açabilirsin canım Hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…