- 26 Ocak 2018
- 626
- 589
- 28
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.821
Biontech oldunuz mu? Onu da ilk gun yaptirdigimizda gece kolda bir agirligi oluyordu ya ayni oyle oluyormusTam 20+0 bugün ve olmaya gidiyorum çok da korkuyorum
Ben baska bi sey icin aile hekimine gitmistim o zaman ben gebeyim niye aramıyorsunuz beni demistim (5 haftalıktım galiba) hemen not alıyoruz dediler ozelhastane boyle giris yapmamıs ondan bilmiyoruz dediler. Bi iki hafta sonra arandım hemsire nosunu kaydettirdi. 20. Haftada bize yaz dedi ve bilgilerimi aldı (sat,boy kilo vs) yani bence ugrayıp kendinizi hatırlatınMuhtemelen 20 de ararlar dolduralım diye beklerler bende 18+4 üm şuan benim daha var shsshh ama doktorum dediğin gibi 21. Haftada tahliller isteyecekmiş o zaman giderim muhtemelen aramazlarsa shshshd
20. Haftadayım beni de arayan soran olmadı, şimdi kendim ASMdeki hemşireyi aradım da ellerinde aşı olmadığını söylediler ve yarın tekrar iletişime geçeceklermiş benimle. Bence de kendinizi hatırlatmakta fayda varBen baska bi sey icin aile hekimine gitmistim o zaman ben gebeyim niye aramıyorsunuz beni demistim (5 haftalıktım galiba) hemen not alıyoruz dediler ozelhastane boyle giris yapmamıs ondan bilmiyoruz dediler. Bi iki hafta sonra arandım hemsire nosunu kaydettirdi. 20. Haftada bize yaz dedi ve bilgilerimi aldı (sat,boy kilo vs) yani bence ugrayıp kendinizi hatırlatın
Hangisini olduğumu hatırlamıyorum tek doz olmuştum ama bir ağrı vs olmamıştı. Şimdi de ara ara sızlıyor yanıyor ya bakalım mecbur katlanacağızBiontech oldunuz mu? Onu da ilk gun yaptirdigimizda gece kolda bir agirligi oluyordu ya ayni oyle oluyormus
tok git canımmGünaydın kızlar
Detaylı USG ye gideceğim bugün, aç veya tok olmak mı gerekiyor acaba? Bebişin hareketli olması sıkıntı yaratır mı ki
Beni geçen ay kontrole çağırmıştı kan tahlili vs yaptılar görüştük. Tetanoz aşı vaktin geliyor ama elimizde yok tedarik edince arayacağım demişti hemşire20. Haftadayım beni de arayan soran olmadı, şimdi kendim ASMdeki hemşireyi aradım da ellerinde aşı olmadığını söylediler ve yarın tekrar iletişime geçeceklermiş benimle. Bence de kendinizi hatırlatmakta fayda var
Benim adete göre 19 USG göre 20 oluyodu 8 Kasım bende 15 kaşıma erteledim doktoruma sordum 20 hafta itibarı ile ol dedi korkmayın bende korkuyodum ama iğne olan çok anne varTam 20+0 bugün ve olmaya gidiyorum çok da korkuyorum
Henuz erken daha sizinBen su an 17.haftamdayim henuz olmadim
Bazı yerlerde asi sıkıntısı varmış ya20. Haftadayım beni de arayan soran olmadı, şimdi kendim ASMdeki hemşireyi aradım da ellerinde aşı olmadığını söylediler ve yarın tekrar iletişime geçeceklermiş benimle. Bence de kendinizi hatırlatmakta fayda var
benim de altta yok üstte var sinir bozucuuuAy dayanamadım göbeğimdeki kıllar saçtan hallice olunca ağdalattım yanıyorum shdjdn ama en azından doktordan artık utanmicam… çok çok iyi hissediyorum herkese açasım var göbeği ama işte böyle bi acı olamaz üstelik hayatımda ilk defa aldırdıgım icin yayılır mı korkusuağdacı da daha ne kadar yayılıcak diye zorbaladı zaten
21 haftada tahlilmi isteniyoMuhtemelen 20 de ararlar dolduralım diye beklerler bende 18+4 üm şuan benim daha var shsshh ama doktorum dediğin gibi 21. Haftada tahliller isteyecekmiş o zaman giderim muhtemelen aramazlarsa shshshd
Benimde üstte tüylenme çıktı ya gebelikten mi sinir bozucu ama düzelir heraldebenim de altta yok üstte var sinir bozucuuu
Benim Doktor ışıkları kapatiyo kıl olsada gözükmezAy dayanamadım göbeğimdeki kıllar saçtan hallice olunca ağdalattım yanıyorum shdjdn ama en azından doktordan artık utanmicam… çok çok iyi hissediyorum herkese açasım var göbeği ama işte böyle bi acı olamaz üstelik hayatımda ilk defa aldırdıgım icin yayılır mı korkusuağdacı da daha ne kadar yayılıcak diye zorbaladı zaten
Bize açabilirsin canımAy dayanamadım göbeğimdeki kıllar saçtan hallice olunca ağdalattım yanıyorum shdjdn ama en azından doktordan artık utanmicam… çok çok iyi hissediyorum herkese açasım var göbeği ama işte böyle bi acı olamaz üstelik hayatımda ilk defa aldırdıgım icin yayılır mı korkusuağdacı da daha ne kadar yayılıcak diye zorbaladı zaten
Her yerde aynı tedarik problemi var anlaşılanBeni geçen ay kontrole çağırmıştı kan tahlili vs yaptılar görüştük. Tetanoz aşı vaktin geliyor ama elimizde yok tedarik edince arayacağım demişti hemşire
Ay benim de ama masa ışığı gibi bişi var onu tutuyo spesifik olarak bu sefer her yer karanlık göbek bembeyaz ışıkta daha kötü ahdjdj neler çektim bi bilsenizBenim Doktor ışıkları kapatiyo kıl olsada gözükmez
Evet bence deOlabilir, diğer vitaminleri unutunca büyük fark etmiyodur amaagnezyum eksiliyorsa ağrılar çok fena geliyor sanırım eksikliği direkt belli oluyo demekki
Evet 20.haftada gidecegimHenuz erken daha sizin