- 11 Temmuz 2024
- 854
- 1.701
- 34
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.761
Tamam canım denemediğim bir o kaldı zaten bakayım teşekkür ediyorumEvet takviye edici gıda. Geçmeyen idrar yolu enfeksiyonunu çözüyor diyor herkes. Benim de antibiyotikle geçmese başlayacaktım. Tiktok falan bir yerlere yazarsan görürsün herkes yıllardır mücadelesini onunla kazanmış. Bilindik markalar zaten eczacıya da danışırsın
Canım bende johnson ile ilgili iyi şeyler duymamıştım bende o yüzden hiçbir ürününü kullanmıyorumYaa evet bazıları önermemiş kk dan da baktım. Bazıları da onları kullanmış. Sanırım bir tane yenidoğan alıcam doğal siveno falan eczaneden belirli bir ay dan sonra da bunları kullanırım
Benim 3500 dediler zam gelmezse 18 Kasım'daKızlar özelde yaptıranlar detaylı ultrason fiyatlarımız nedir benim doktorum 3400 dedi
Ay yerim bunu biz kız anaları alalımKızlar unisex olsun diye beyaz alayım dedim de kız için bu dediler sizce değiştirsem mi
Eki Görüntüle 3496847
Ben emin olamıyorum Konak oluyor saç dipleri vs geçer mi sade suyla yağlanmaz mı çocuk mustela o konuda içimin rahat oldugu bir şampuan oldu benim içinEvet ya benim bu bilgiyi öğrendiğim çok iyi oldu çok nadiren şampuan kullanıcam
Bize 4000 nakit 4500 kartla dediler canımKızlar özelde yaptıranlar detaylı ultrason fiyatlarımız nedir benim doktorum 3400 dedi
Perinatolojide bakıldığın için kapsamıyor diye biliyorum bende. İkili testte de ödeme yapmıştım. Detaylıyıda kapsamıyor demişlerdiKızlar selam. Bir şey sormak istiyorum. Özel sağlık sigortası olanlar sigortanız detaylı ultrasonu kapsadı mı? Ben 18+3 üm. Bir sonraki kontrolümde detaylı istenecek muhtemelen ama sigorta karşılamıyorsa şimdiden devletten randevu alayım diyorum.
Yaaa hadi hayırlı uğurlu olsun canım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
5800 dedi benim doktorumun yönlendirdiği perinatalogKızlar özelde yaptıranlar detaylı ultrason fiyatlarımız nedir benim doktorum 3400 dedi
Ben devlette girdim 20 dkya yakın sürdüçok zamandır girmemişim anammm ne kadar sayfa birikmil. Okuyamadımumarım hepiniz iyisinizdir. Ayrıntılı ultrason a gireceğim ben de cumartesi günü. İnşallah.
Önceden girenler ortalama ne kadar sürdü?
Hemen bittiği gibi raporu veriyorBen de bir şey sorayım devlette girenler için bana devlet detaylı için randevuyu 18 kasıma verdi. Bunun sonucu direkt doktora gidiyor mu yoksa bir süre geçince mi sonuç vs çıkıyor? Ona göre önden ultrasonun ertesi gününe falan randevu alayım diyorum
Asil Kaankızlar yine isim sorusuyla geldimSizce Asil Çağan mı? Asil Kaan mı?
Benim gittiğim kliniğinde anlaşmalı olduğu perinatolog 3400 dedi bende bunu fazla sanmıştım uygunmuş5800 dedi benim doktorumun yönlendirdiği perinatalog
Avakadoyu kağıt havluya sarıyorum ışık görmeyecek şekilde sonra tezgahın üstünde bekliyor 5-6 günde olgunlasıyor. Çok yöntem denedim en iyisi buKızlar bu avokadoları nasıl yumuşatıyorsunuz?ben bir türlü yapamıyorum ya içi kararıyor?
2750 fiyat aldım bugün çok önerilen bir perinatologtanKızlar özelde yaptıranlar detaylı ultrason fiyatlarımız nedir benim doktorum 3400 dedi
Yaa ismi nedir acaba2750 fiyat aldım bugün çok önerilen bir perinatologtan
Dr. İlknur Demir Karakılıç, Eskişehir’de bulunuyorYaa ismi nedir acaba
Ay çokmuş ya5800 dedi benim doktorumun yönlendirdiği perinatalog
Eskişehir uzakmışDr. İlknur Demir Karakılıç, Eskişehir’de bulunuyor
İstanbul’da fiyatlar gerçekten yüksekmiş ya, her muayene için özele giden arkadaşlar ne iş yapıyor acabaEskişehir uzakmış