-
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.781
Gerçekten çok ama direkt ona yönlendirdiği için yapacak bir şey yok normal kontrol doğum vs hiçbir şeye para ödemeyeceğim için bir seferlik vereceğiz mecburAy çokmuş ya
Devlet hastanesinde yaptırdım yaklaşık 35-40 dk sürdü baya detaylı bakıyor bir de bende kısalma avr diye alttan da Baktı incelediçok zamandır girmemişim anammm ne kadar sayfa birikmil. Okuyamadımumarım hepiniz iyisinizdir. Ayrıntılı ultrason a gireceğim ben de cumartesi günü. İnşallah.
Önceden girenler ortalama ne kadar sürdü?
Direk enabızda gözüküyor aynı şehirde doktor sistemdende görüyorBen de bir şey sorayım devlette girenler için bana devlet detaylı için randevuyu 18 kasıma verdi. Bunun sonucu direkt doktora gidiyor mu yoksa bir süre geçince mi sonuç vs çıkıyor? Ona göre önden ultrasonun ertesi gününe falan randevu alayım diyorum
Ben kullaniyorum yeni basladim canim urinonvef diye bi takviye dr onerdiAnnem kullandı çok memnun kaldı. Cipro ya gerek kalmadı dedi. Hamileler kullanabiliyor mu bilmiyorum ama
Asil Kaan bence de. Diğerinin söylenmesi çok zor ağızda dönmüyor. Bir de naçizane fikrim ç ve ğ gibi Türkçe karakterleri isimde doğru bulmuyorum. İlerde yurt dışı düşünürse zorluk oluştururkızlar yine isim sorusuyla geldimSizce Asil Çağan mı? Asil Kaan mı?
Yaaaa hadi hayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına almak nasip olsun
O ben oluyorumİstanbul’da fiyatlar gerçekten yüksekmiş ya, her muayene için özele giden arkadaşlar ne iş yapıyor acaba
Daha dıştan göremedim yeni yeni hissediyorumEvett orada oluyor bu haftalarda. Benide çok huylandırıyor hatta bir kaç tanesi dışarıdan görülebilir şekildeydi çok tuhaf ama çok güzel
GünaydınnnnnnElleri kolları yatakta uyuşanlar, sağdan sola, soldan sağa dönerken karnını tuta tuta dönenler derneğinden günaaaaaydınlar
Ben gebelik takibimi devlette yaptiriyorum, cok sukur doktorum o kadar iyi ve ilgili ki ozelden bi farki yok. Detayli ultrason icin 3bin fiyat aldim ozelden. Devlette yaptirmak istiyorum ama devlet hastanelerinde esimi iceri almiyorlar o da bir kere olsa bile bebegimizi gormek istiyor ultrasondanDevlet hastanesinde yaptırdım yaklaşık 35-40 dk sürdü baya detaylı bakıyor bir de bende kısalma avr diye alttan da Baktı inceledi
Bende sırf bu sebepten özele gidiyorum. Çünkü eşim her randevuya benimle geliyor gelmek istiyor.devlet hastanelerinde esimi iceri almiyorlar o da bir kere olsa bile bebegimizi gormek istiyor ultrasondandetayli usgde esinizi iceri aldilar mi acaba
Ah ne kadar guzel iste sadece bu yuzden bir kerelik ozele gitmeyi dusunuyorum bende. Malesef devlette hasta yogunlugu oldugu icin biz kalkip hazirlanirken yeni hastayi aliyorlar o nedenle erkekleri iceri almamalari iyi bence. Baskasinin esi orda olsa bende rahatsiz olurum acikcasiBende sırf bu sebepten özele gidiyorum. Çünkü eşim her randevuya benimle geliyor gelmek istiyor.Bebişi görünce benden daha duygusal gözleri doluyor. Bebişimizi videoya falan çekiyor. Doktoruma benden daha fazla soru soruyor. Hatta bir kere doktorum 3 boyutlu göstermedi eşim göremedim ki diyor Devlete gittik bir kere eşimi almadılar. Eşim cimere kadar yazdı. Biliyoruz prosedürü ama işte
Benim yaptırdığım devlet hastanesinde sıran gelince eşini de çağırabilirsiniz dediler :)Ben gebelik takibimi devlette yaptiriyorum, cok sukur doktorum o kadar iyi ve ilgili ki ozelden bi farki yok. Detayli ultrason icin 3bin fiyat aldim ozelden. Devlette yaptirmak istiyorum ama devlet hastanelerinde esimi iceri almiyorlar o da bir kere olsa bile bebegimizi gormek istiyor ultrasondandetayli usgde esinizi iceri aldilar mi acaba
Ya ben bi kere tatile gitmeden bakayım bi bebişe diye kontrole devlete gittim. Annemi de aldım görsün bi kere kadın diye. Annemi bile sokmadılar odaya ve bana çok ters davrandılar o günden sonra asla kontrole devlete gitmedim korktumBende sırf bu sebepten özele gidiyorum. Çünkü eşim her randevuya benimle geliyor gelmek istiyor.Bebişi görünce benden daha duygusal gözleri doluyor. Bebişimizi videoya falan çekiyor. Doktoruma benden daha fazla soru soruyor. Hatta bir kere doktorum 3 boyutlu göstermedi eşim göremedim ki diyor Devlete gittik bir kere eşimi almadılar. Eşim cimere kadar yazdı. Biliyoruz prosedürü ama işte
ben gittiğim de yoğunluk olmamasına rağmen annemi bile almadılar :)Ah ne kadar guzel iste sadece bu yuzden bir kerelik ozele gitmeyi dusunuyorum bende. Malesef devlette hasta yogunlugu oldugu icin biz kalkip hazirlanirken yeni hastayi aliyorlar o nedenle erkekleri iceri almamalari iyi bence. Baskasinin esi orda olsa bende rahatsiz olurum acikcasi
Benim yaptırdığım devlet hastanesinde sıran gelince eşini de çağırabilirsiniz dediler :)
Ben de randevu alirken bu durumu sorayim. Bir kere olsada gormeyi cok istiyor
Günaydın, magnezyum normal çıkmış kan testimde ama esnerken ayağım aşırı kitlendi napacukElleri kolları yatakta uyuşanlar, sağdan sola, soldan sağa dönerken karnını tuta tuta dönenler derneğinden günaaaaaydınlar
ben de şiddetli bi krampla uyandımGünaydın, magnezyum normal çıkmış kan testimde ama esnerken ayağım aşırı kitlendi napacuk
Tamamsn doktora ve keyfine bağlı bir şey bu sanırım. Bazi doktorlar normal muayeneye de eşi alıyor bazısı almıyorben gittiğim de yoğunluk olmamasına rağmen annemi bile almadılar :)