Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok zamandır girmemişim anammm ne kadar sayfa birikmil. Okuyamadım :KK43: umarım hepiniz iyisinizdir. Ayrıntılı ultrason a gireceğim ben de cumartesi günü. İnşallah.

Önceden girenler ortalama ne kadar sürdü?
Devlet hastanesinde yaptırdım yaklaşık 35-40 dk sürdü baya detaylı bakıyor bir de bende kısalma avr diye alttan da Baktı inceledi

Ben de bir şey sorayım devlette girenler için bana devlet detaylı için randevuyu 18 kasıma verdi. Bunun sonucu direkt doktora gidiyor mu yoksa bir süre geçince mi sonuç vs çıkıyor? Ona göre önden ultrasonun ertesi gününe falan randevu alayım diyorum 🙂↕️
Direk enabızda gözüküyor aynı şehirde doktor sistemdende görüyor

Hasta oldum olacağım gibi hissediyorum. Burnum akıyor, gözlerim yanıyor, sürekli üşüyorum, arada diz kapaklarım zonkluyor. Limonlu su tavsiyesi görmüştüm elma kabuğu limon kaynatıp içerim. Başka neler yapıyorsunuz kendinizi korumak için

İstanbul’da fiyatlar gerçekten yüksekmiş ya, her muayene için özele giden arkadaşlar ne iş yapıyor acaba 🤣
O ben oluyorum 🤣 Muayene ücreti 1200 den 1400 TL oldu.muayene+ kontrol ama mesela. Muayene de ücreti verince ertesi kontrol gününde ücreti ödemiyoruz. O yüzden çok gözüme gelmiyor.

Devlet hastanesinde yaptırdım yaklaşık 35-40 dk sürdü baya detaylı bakıyor bir de bende kısalma avr diye alttan da Baktı inceledi
Ben gebelik takibimi devlette yaptiriyorum, cok sukur doktorum o kadar iyi ve ilgili ki ozelden bi farki yok. Detayli ultrason icin 3bin fiyat aldim ozelden. Devlette yaptirmak istiyorum ama devlet hastanelerinde esimi iceri almiyorlar o da bir kere olsa bile bebegimizi gormek istiyor ultrasondan 😊 detayli usgde esinizi iceri aldilar mi acaba

devlet hastanelerinde esimi iceri almiyorlar o da bir kere olsa bile bebegimizi gormek istiyor ultrasondan 😊 detayli usgde esinizi iceri aldilar mi acaba
Bende sırf bu sebepten özele gidiyorum. Çünkü eşim her randevuya benimle geliyor gelmek istiyor. 🙂Bebişi görünce benden daha duygusal gözleri doluyor. Bebişimizi videoya falan çekiyor. Doktoruma benden daha fazla soru soruyor. Hatta bir kere doktorum 3 boyutlu göstermedi eşim göremedim ki diyor 😌😂 Devlete gittik bir kere eşimi almadılar. Eşim cimere kadar yazdı. Biliyoruz prosedürü ama işte

Bende sırf bu sebepten özele gidiyorum. Çünkü eşim her randevuya benimle geliyor gelmek istiyor. 🙂Bebişi görünce benden daha duygusal gözleri doluyor. Bebişimizi videoya falan çekiyor. Doktoruma benden daha fazla soru soruyor. Hatta bir kere doktorum 3 boyutlu göstermedi eşim göremedim ki diyor 😌😂 Devlete gittik bir kere eşimi almadılar. Eşim cimere kadar yazdı. Biliyoruz prosedürü ama işte
Ah ne kadar guzel iste sadece bu yuzden bir kerelik ozele gitmeyi dusunuyorum bende. Malesef devlette hasta yogunlugu oldugu icin biz kalkip hazirlanirken yeni hastayi aliyorlar o nedenle erkekleri iceri almamalari iyi bence. Baskasinin esi orda olsa bende rahatsiz olurum acikcasi

Ben gebelik takibimi devlette yaptiriyorum, cok sukur doktorum o kadar iyi ve ilgili ki ozelden bi farki yok. Detayli ultrason icin 3bin fiyat aldim ozelden. Devlette yaptirmak istiyorum ama devlet hastanelerinde esimi iceri almiyorlar o da bir kere olsa bile bebegimizi gormek istiyor ultrasondan 😊 detayli usgde esinizi iceri aldilar mi acaba
Benim yaptırdığım devlet hastanesinde sıran gelince eşini de çağırabilirsiniz dediler :)
Ya ben bi kere tatile gitmeden bakayım bi bebişe diye kontrole devlete gittim. Annemi de aldım görsün bi kere kadın diye. Annemi bile sokmadılar odaya ve bana çok ters davrandılar o günden sonra asla kontrole devlete gitmedim korktum

Ah ne kadar guzel iste sadece bu yuzden bir kerelik ozele gitmeyi dusunuyorum bende. Malesef devlette hasta yogunlugu oldugu icin biz kalkip hazirlanirken yeni hastayi aliyorlar o nedenle erkekleri iceri almamalari iyi bence. Baskasinin esi orda olsa bende rahatsiz olurum acikcasi
ben gittiğim de yoğunluk olmamasına rağmen annemi bile almadılar :)

X