- 30 Nisan 2018
- 1.829
- 2.228
- 133
- 37
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #15.521
Benim de böyle sabah yarısı akşam iki katıBenim de belli oluyor sanki akşamlarıSabah yarısı kadar oluyo hala
Erkek olunca değişmiyor sanırım biz de öyle olduKızlar bir şey soracağım gerek forumda gerek instagramda surekli cinsiyeti değişen bebekler görüyorum içime şüphe düştü ben daha ailem disinda kimseye cinsiyeti demedim 17+5 te erkek olduğunu öğrendim sizce değişir mi bu hafta öğrenilen bebekte.
Ay kordonu pipi gibi gören mi dersin klotirisi pipi sanan vs vs birde sürekli karşıma çıkıyor ne hikmetseErkek olunca değişmiyor sanırım biz de öyle oldu15. Haftada öğrendim hala erkek
Yüzdelik olarak söylemedi mi %100 mü dediAy kordonu pipi gibi gören mi dersin klotirisi pipi sanan vs vs birde sürekli karşıma çıkıyor ne hikmetse
Yok direk erkek bebek bu dedi bende öyle mi deyince ben öyle görüyorum dediYüzdelik olarak söylemedi mi %100 mü dedibana %80-90 dediği için hep bi şüphe olmuştu ama dün iyice gördük
Ben fetal dna bile inanmıyorum acaba yanılma payı olurda değişir mi diyiyorum eşime saglıkla gelsin kızı erkegi yokta tabikide hayırlı evlat olsında ben kendimi kıza fazla endeksledim herhalde o yüzden bi inanmama durumu oldu sağlıkla kucagımıza alalım gerisi önemli degilYok direk erkek bebek bu dedi bende öyle mi deyince ben öyle görüyorum dedi
Gunaydın canımKızlar günaydınben niye uyuyamıyorum çünkü birkaç gündür bizim kız geceleri ve sabah karşı böyle sanki göbek deliğimin içini cimcikliyor gibi bir acı hissediyorum. Sizde de oluyor mu?
Ben 14+0 da öğrendim ve şüphe duymadım ya bilmiyorum hayatta olacağı değiştiremeyeceğimizi düşündüğümden bir gün önce bile kız diyip erkek olabilir yani olacağı varsa olur canımKızlar bir şey soracağım gerek forumda gerek instagramda surekli cinsiyeti değişen bebekler görüyorum içime şüphe düştü ben daha ailem disinda kimseye cinsiyeti demedim 17+5 te erkek olduğunu öğrendim sizce değişir mi bu hafta öğrenilen bebekte.
UpKızlar nisan annelerinden geliyorum tecrübelerinize ihtiyacım var. Dün gece kanama başladı aniden ve regl gibi çok yoğundu acile gittim iğne vurdular ama hala hafiflese de devam ediyor. İlk gebelik ve tüp bebek. 13+0 olduk bu gün bu haftalar da yaşayan var mı böyle durumlar? Doktora gideceğim 11 de ama sabahı ettim ağlamakla
Ya beni bir kere kayıt için aradılar onun harici kimse aramadı
Ben de aldım bakalım içinde bir sürü uç var
Hahaah ya benim de artık hamile olduğum anlaşılıyor
ben aldim 2. bebeğimde canım bir kere bile kullanamadim. bence cok tuhaf bi alet yani bence bu daha cok canini acitir gibi geldi yapmaya calisirken biraktim hemen aldim tirnak makasini o daha güvenli bence canim.
Teşekkür ederim kızlar. Yanında ufak tırnak makası da alacağım artık hangisi olursa:)Evet tatlı heyecanlar
Evrt evet vardı görünce cvp yazarlar içini ferah tut bişey olmaz Allah’ın izniyleKızlar nisan annelerinden geliyorum tecrübelerinize ihtiyacım var. Dün gece kanama başladı aniden ve regl gibi çok yoğundu acile gittim iğne vurdular ama hala hafiflese de devam ediyor. İlk gebelik ve tüp bebek. 13+0 olduk bu gün bu haftalar da yaşayan var mı böyle durumlar? Doktora gideceğim 11 de ama sabahı ettim ağlamakla
Günaydın benim de her sabah uyandığım da karnım ağrıyor üstüne yatıyorum sanırım yan yatıyorum aslında ama yine ağrıyor uyanıyorum gece de sürekliKızlar günaydınben niye uyuyamıyorum çünkü birkaç gündür bizim kız geceleri ve sabah karşı böyle sanki göbek deliğimin içini cimcikliyor gibi bir acı hissediyorum. Sizde de oluyor mu?
Canım bende yapıyorum süpürme,silme vs. dikkatli bir şekildeKızlaar temızlık yapmaya basladınızmı?ay ben artık yapıyorum ya silme süpürme çamasır egil kalk,bişey falan iteklemıyorum uzanmıyorum yukarlara falan onlara dıkkat edıyorum ama yapıyorum dıger işlerımı artık yoksa dobiş gibi olucam çünküsabahın 6nsında kalkıp temızlıge basladım kombıcı gelıcek bugun bebıs gelmeden bakımını petek temızlıgımı yaptıralım dedık minnoşş üşümesin sonraaa
İnşallah çok korkuyorumEvrt evet vardı görünce cvp yazarlar içini ferah tut bişey olmaz Allah’ın izniyle
ultrasonla bakıldı mı dün?İnşallah çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?