2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Günaydın kızlar

Dün doktora gittik,genel kontrol ve ultrason çekimi için .Cok şükür iyi çıktı onlar .Kızım hep sol tarafına dönmek istiyordu onun için de ultrason çekildi bir sorun var mı diye .
Aranızda bebişi reflü olan var mıydı ?Kızım sürekli kusuyordu ki hala öyle ,yay gibi gerinmesi ağzına sürekli bir şeyler gelmesi,beslenme reddi vardı .Zaten beklediğim gibi kilo alımı yavaşlamış .Bebek reflü ilacı verildi ,bir hafta sonra değişim olmazsa farklı bir tedavi uygulayacağız dedi doktor .

Gecmis olsun. E elektroforez bebegide reflüydü sanirim

Tmm canım dikkat ederim çok teşekkür ederim

Ise yariyormu gercekten. Oyalaniyormu icindeyken
Benim kızım onda bir süre duruyor ,o arada yapacağım şeylerin bir kısmını hallediyorum.Yemek yerken falan koyuyorum iyi oluyor .Hafif ,taşınıyor .Hava güzelleşince arabaya koy çık park bahçe.Her bebek sever mi bilmiyorum tabii

Kalça ultrasonunda 1 ml fazla çıktı değeriniz 55 olması gerekirken 56 çıktı. 1 ay sonra tekrar kontrol dediler inşallah düzelir böyle olan var mı veya tanıdığı olan tedirgin oldum biraz . Büyük bez takacağım o yüzden

O beze gecmeyince ben de doktora yazdim once masaj yap elinle dusta, zamanla gececek dedi, en son mememin sekli bozulmustu, beze altindaydi memenin, atesim olmuyordu ama orasi cayir cayirdi ve kirmizi oluyordu. 1 hafta o aciyi cektim ve daha kotu oldu, sonra rutin kontrolumde baska bir doktor denk geldi vebo anladi. Antibiyotigine devam ediyor musun ?

Benim oglum da reflu, hosgeldin saka bir yana gecmis olsun. İlacla biraz hafifliyor etkileri ama benim ilacin etki etmesi bile 1 hafta surmustu, sonrasinda biraz rahatlama yasadi cocuk.

Valla benimki ozanan hic durmaz cnku keyifli zamanlari cok az
Benimki de çok mutlu bir bebek değil sürekli mizirdanan ağlak bebiş hiç görmedim ki beş dakika battaniyenin üzerinde şöyle kendi kendine dursun ama kesinlikle yemek yerken çok işe yarıyor belim yorulunca koyup salliyorum uyuyor bazen

Normal memeyi sorunsuz alan bebekler hiç cebellesme yaşamadan hemen alıyor mu kizlar ya çok merak ettim direk açıyorsun ve alıyor mu

Sizde aynisindan mi kullaniyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…