- Konu Sahibi elektroforez
-
- #36.201
Ne demek inşallah hemen geçerYarın garmastan alayım o zaman canım çok teşekkürler
Gecmis olsun. E elektroforez bebegide reflüydü sanirimGünaydın kızlar
Dün doktora gittik,genel kontrol ve ultrason çekimi için .Cok şükür iyi çıktı onlar .Kızım hep sol tarafına dönmek istiyordu onun için de ultrason çekildi bir sorun var mı diye .
Aranızda bebişi reflü olan var mıydı ?Kızım sürekli kusuyordu ki hala öyle ,yay gibi gerinmesi ağzına sürekli bir şeyler gelmesi,beslenme reddi vardı .Zaten beklediğim gibi kilo alımı yavaşlamış .Bebek reflü ilacı verildi ,bir hafta sonra değişim olmazsa farklı bir tedavi uygulayacağız dedi doktor .
Teşekkür ederim canımGecmis olsun. E elektroforez bebegide reflüydü sanirim
Ben kullanıyorum çok memnunum.Kizlar icinizde bu tarz anakucagi kullanan varmi ?
Tmm canım dikkat ederim çok teşekkür ederimArada temizleyin dedi doktor orda vajinal yapışıklık olabiliyor sonra bebeğin işemesi zorlaşabiliyor oranın nemli kalmasındasın ıslak mendil kullanımı da tetikleyebiliyormuş arada yıkarken hafif keseyi bastırmadan üstünden geçersin ben ilk kızımda da hiç dokunmuyordum açıkcası florasını bozmak istemedim bu doktor ilk defa dedi yıkayın arada vajinal yapışık olabiliyor diye dedi canım
Ise yariyormu gercekten. Oyalaniyormu icindeykenBen kullanıyorum çok memnunum.
Benim kızım onda bir süre duruyor ,o arada yapacağım şeylerin bir kısmını hallediyorum.Yemek yerken falan koyuyorum iyi oluyor .Hafif ,taşınıyor .Hava güzelleşince arabaya koy çık park bahçe.Her bebek sever mi bilmiyorum tabiiIse yariyormu gercekten. Oyalaniyormu icindeyken
Ben de aldım daha küçük diye çok koymuyorum ama yine de durum kurtarıyor duruyor içinde tabi acıktı ve uykusu varsa durmuyor keyfi yerindeyse duruyor. Ben sevdim güzelKizlar icinizde bu tarz anakucagi kullanan varmi ?
Valla benimki ozanan hic durmaz cnku keyifli zamanlari cok azBen de aldım daha küçük diye çok koymuyorum ama yine de durum kurtarıyor duruyor içinde tabi acıktı ve uykusu varsa durmuyor keyfi yerindeyse duruyor. Ben sevdim güzel
O beze gecmeyince ben de doktora yazdim once masaj yap elinle dusta, zamanla gececek dedi, en son mememin sekli bozulmustu, beze altindaydi memenin, atesim olmuyordu ama orasi cayir cayirdi ve kirmizi oluyordu. 1 hafta o aciyi cektim ve daha kotu oldu, sonra rutin kontrolumde baska bir doktor denk geldi vebo anladi. Antibiyotigine devam ediyor musun ?Şuan süt sağıyorum sıcak uyguladım bitince soğuğu deneyeceğim. Apse olduğunu nasıl anladın. Benim şuan meme ucumda beyazlık var ama öncekiler gibi top şeklinde değil bu daha çok enfeksiyona benziyor. Birde mastitte oluşan beze hala geçmedi Sıcak uygulayınca o bölge bayağı kızarıyor.
Benim oglum da reflu, hosgeldinGünaydın kızlar
Dün doktora gittik,genel kontrol ve ultrason çekimi için .Cok şükür iyi çıktı onlar .Kızım hep sol tarafına dönmek istiyordu onun için de ultrason çekildi bir sorun var mı diye .
Aranızda bebişi reflü olan var mıydı ?Kızım sürekli kusuyordu ki hala öyle ,yay gibi gerinmesi ağzına sürekli bir şeyler gelmesi,beslenme reddi vardı .Zaten beklediğim gibi kilo alımı yavaşlamış .Bebek reflü ilacı verildi ,bir hafta sonra değişim olmazsa farklı bir tedavi uygulayacağız dedi doktor .
Ben bestlağı dün bıraktım mesela, en önemli şey su 3 litre içmeye çalışSu cok icemiyorum canim 1 bucuk litre anca 2 yi bulmuyordur
Benimki de çok mutlu bir bebek değil sürekli mizirdanan ağlak bebiş hiç görmedim ki beş dakika battaniyenin üzerinde şöyle kendi kendine dursun ama kesinlikle yemek yerken çok işe yarıyor belim yorulunca koyup salliyorum uyuyor bazenValla benimki ozanan hic durmaz cnku keyifli zamanlari cok az
Sizde aynisindan mi kullaniyorsunuz ?Benimki de çok mutlu bir bebek değil sürekli mizirdanan ağlak bebiş hiç görmedim ki beş dakika battaniyenin üzerinde şöyle kendi kendine dursun ama kesinlikle yemek yerken çok işe yarıyor belim yorulunca koyup salliyorum uyuyor bazen
Mesela şu an ağlayarak uyandı gazı yok derdi ne bilmiyorum direk koydum sallıyorum sustuValla benimki ozanan hic durmaz cnku keyifli zamanlari cok az
Mamma benim evetSizde aynisindan mi kullaniyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?