- Konu Sahibi elektroforez
-
- #12.261
Aa o çifti geçen hafta takibe aldım:)İlaydamert var fenomen hamiş. O paylaşmıştı yanılmıyorsam
Ben bayadır takip ediyorum umarım o haftalara gelince o enerji de oluruzAa o çifti geçen hafta takibe aldım:)
Ay inşallah kız maşallah yani hamile kalmadan önce de çok güzelmiş ama hamiş olmak ayrı bir güzellik katmışBen bayadır takip ediyorum umarım o haftalara gelince o enerji de oluruz
Çok geçmiş olsun canım inşallah geçer bir an önceKullandım ya önce 15 gün arayla olan toz şase sonra 5 günlük antibiyotik sonra fitil 7 günlük şimdi 10 gündür hap yani bitmiyor gitmiyor ilaç kullanımımda fazla yani tedirgin oluyorum artık
Ben günlük değil de bebeğimin ilk albümü diye bir şey aldım büyükçe bir şey. İçinde ilk saçını koyacağın zarf var. İlk ultrason u yaptışstıracagın yer var gibi gibiHdjdjsjdjj offf tipik baba hesahi günlük alınıyordu noldu o alan var mı
Bana ilaç yazdı bulantı devam etti ama kusmalarımı kesti prilam drKızlar kusma icin hastaneye gitsem bu kusma biter mi yoksa sadece vitamin takviyesi verip gönderirler mi…Dayanamayacak haldeyim artık bayılacakmış gibi hissediyorum
Ay ben de yaa jdjdj Oğlak burcu olduğum için olabilirYa ben biraz bu konulardan odunum galiba hahsjx ben ultrason fotolarını yapıştırıp geçerim herhalde mcmcöc üf
Çoook teşekkür ederiiim :) siz de öyle sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) peki negatif çıkınca ne yapılıyor?İndirek coombs kandaki antikorlari ölçmek için yapılıyor. Pozitif olması bizim gibi rh- olanlar için gebelikte problem. Normalde 28. Haftada , etken doğum riski varsa bazı doktorlar 34. Haftada tekrarlst ve doğumdan sonra 72 saat içerisinde rhogam ignesi yapılır. Bu şekilde sorun olusturmaz . Bebeğin kan grubu Rh - ise bu durumda da sorun oluşturmaz ama.bunu doğunca öğreniyoruz benim bildiğimEğer gebeliğin başından bu yana kanama gibi bir durum yaşanmadı ise sıkıntı olmaz diye biliyorum. Doktorunuz tedbir amaçlı istemiş sanırım. Bende 10+3 deyim. Şimdilik benden de istemedi doktorum. Oğlunuzu sağlikla kucağınıza almanizi ve büyütmenizi yürekten dilerim.
gece 2 de kalktım yaa şaka gibi, ben hayatta kalkmazdım hahhHazır uyanmışkengece tuvalete kalkmaya o kadar üşeniyorum ki
Bana da 2 kay çorap giydiriyor ahahah
he işte öyle bişi olabilir, duygusal şeyler yazamam da jdfskjBen günlük değil de bebeğimin ilk albümü diye bir şey aldım büyükçe bir şey. İçinde ilk saçını koyacağın zarf var. İlk ultrason u yaptışstıracagın yer var gibi gibi
Ben de koçAy ben de yaa jdjdj Oğlak burcu olduğum için olabilir
Maşallah sanaKızlar merhaba en son hastaydım ben rapor aldım kaç gündür evdeyim İlaç kullanmadan çok zormuş ama daha iyiyim şükür .Bugün kontrolüm vardı heyecanlı gittim ve ayy kızım çok büyümüş maşallah Ağzımız kulaklarımızda çıktık çok şükür Hepimizin bebişleri sağlıklı ilerlesin ve sağlıkla gelsinler. Ani kasık ağrılarını sordum çok normal dedi Sizin de bilginiz olsun canlarım
Yükselenim de koçÇoook teşekkür ederiiim :) siz de öyle sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) peki negatif çıkınca ne yapılıyor?
gece 2 de kalktım yaa şaka gibi, ben hayatta kalkmazdım hahh
he işte öyle bişi olabilir, duygusal şeyler yazamam da jdfskj
Ben de koç
ya benim balık olcak galiba ya ahahYükselenim de koçÇocuk da koç olacak bakalım bizi ne maceralar bekliyor sjsjsj
Senin sat öne çekildi dimi ondanya benim balık olcak galiba ya ahah
ben de koç olsun isterim dfsa evet canım 5 gün öne çekildi ama ultrasonda gene önde gözüküyor anlamadım bu işi sfsadSenin sat öne çekildi dimi ondanbenim 23 mart görünüyo doğum, tam sınır ama ben koç olsun isterim yani eşim yengeç oğlum balık deliririm heralde jdjdjd
Off yengeçler berbat duygusallar, depresif duygusallıkben de koç olsun isterim dfsa evet canım 5 gün öne çekildi ama ultrasonda gene önde gözüküyor anlamadım bu işi sfsad
yengeçler de duygusal mı oluyor :)
Ben yengecim asiri duygusalim maaaalesef. Hic sevmiyorm burcumu. Bebis balik olcak oda duygusal. Ama eşim asla duygusal deil. Nasl bir aile olcaz merk ediomben de koç olsun isterim dfsa evet canım 5 gün öne çekildi ama ultrasonda gene önde gözüküyor anlamadım bu işi sfsad
yengeçler de duygusal mı oluyor :)
Tecrubeye sabittir, maalesef oyleyizOff yengeçler berbat duygusallar, depresif duygusallık
Bizim bebiş balık olursa benzer olacakBen yengecim asiri duygusalim maaaalesef. Hic sevmiyorm burcumu. Bebis balik olcak oda duygusal. Ama eşim asla duygusal deil. Nasl bir aile olcaz merk ediom
Eşim, kardeşim ve enn yakın arkadaşım yengeç... Ne çektim beeTecrubeye sabittir, maalesef oyleyiz
Ben gebelik öncesinde de nioli yağı kullanıyordum. Doktoruma akıntı kaşıntı olduğunda kullanabilir miyim hala diye sordum. İç çamaşırına 1 damla damlatarak kullanabileceğimi söyledi. Aynı zamanda idrar yolu enfeksiyonunu söktürüyor. İsterseniz bir doktorunuza danışınSağol anlamıyorum evdeyken de vardı okul başladı okuldayım mecbur da giriyorum tuvalete geçmiyor limon arada suya sıkıyorum ama çok da denemedim bir de aşırı sıcaklarda bile vardı bizim ev hamam gibi oluyor güney cephede olduğu için :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?