- 30 Eylül 2014
- 512
- 783
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #1.041
Çok geçmiş olsun inşaallah sağlıkla tutunur bebeğin dua edelimKızlar sabah yazmıstım kımse cevap vermemıstı agrı nedenı ıle.dr a gıttık bebekte kesede hersey olusmus ama kocaman kanama alanı var yanında kesenın düşük tehlıkesı var dedı,saglıklıysa tutunur bebek dedı,yani eger benım gıbı normalden degısık ve fazla agrınız olursa doktora gıdın dıye sızede soyleyım dedım.bende lekelenme kanama yok ama rahımın ıcınde kesenın yanında kanama alanı var.
Çok geçmiş olsun. İnşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsınAy kuzum çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıklıdır tutunur. Bol bol dinlen
Nasıl geldi beta takibi yaptın mı?Teşekkür ederim
Daha yeni. İkinci beta mı yarın vereceğim.Nasıl geldi beta takibi yaptın mı?
Ben 5+5 teyım.normaldede oluyordu kasık agrısı ama bu farklı boyle hanı bı sıkıntı oldugunu bellı edıyor belım zonkluyor bıde kasıgım.Çok geçmiş olsun kaçıncı haftadasiniz.benim de son 1 haftadır kasık ağrılarım var çünkü çok yoruldum. Haftaya salı doktor randevum var kalp atışı için.tam 8.haftam dolmuş oluyor.doktor 10gun sonra gel demisti ama ben 20 gün sonra gitmis olacağım sıra bulamadim.bu arada kanama vs olmadığı için bende rahat davrandım ama ağrıları ciddiye almam gerekiyor demek ki
Çok sevindim canım aynı yerde ve benzer saatlerde vermeye çalış yoksa çok kafa karıştırıp moral bozuyorDaha yeni. İkinci beta mı yarın vereceğim.
Çok geçmiş olsun canım. İyi düşün iyi olsun ve bol bol dinlen, inşallah tutunur bebişinKızlar sabah yazmıstım kımse cevap vermemıstı agrı nedenı ıle.dr a gıttık bebekte kesede hersey olusmus ama kocaman kanama alanı var yanında kesenın düşük tehlıkesı var dedı,saglıklıysa tutunur bebek dedı,yani eger benım gıbı normalden degısık ve fazla agrınız olursa doktora gıdın dıye sızede soyleyım dedım.bende lekelenme kanama yok ama rahımın ıcınde kesenın yanında kanama alanı var.
Bol bol dinlen canim,çok şükür ki kanama vs olmamış bunlar aslinda bize birer uyarici.bende dinlenmeye aldim kendimi .ateş basıyor beni bir de ciddi anlamda önceki gebeliklerimde böyle olmamistiBen 5+5 teyım.normaldede oluyordu kasık agrısı ama bu farklı boyle hanı bı sıkıntı oldugunu bellı edıyor belım zonkluyor bıde kasıgım.
Gecmis olsun canim, simdi nasilsin? Moralini yuksek tutmaya calisKızlar sabah yazmıstım kımse cevap vermemıstı agrı nedenı ıle.dr a gıttık bebekte kesede hersey olusmus ama kocaman kanama alanı var yanında kesenın düşük tehlıkesı var dedı,saglıklıysa tutunur bebek dedı,yani eger benım gıbı normalden degısık ve fazla agrınız olursa doktora gıdın dıye sızede soyleyım dedım.bende lekelenme kanama yok ama rahımın ıcınde kesenın yanında kanama alanı var.
Aynıyım canım 2 kız 3. Gebelik 37 yaş doğana kadar 38 olmazsam tabi doğum tarihi 13 Mart gözüküyor bebişim benimde doğum tarihim 11 martMerhaba kızlar 38 yaşindayım. 3. Gebeligim olacak 6. Haftanın icindeyim. 2 kizim var Allah bagislasın. Aranizda en büyuk ben miyim yoksa:)
Öyle yapıcam canim 10.30 gibi gidicem iki gün önce gittiğim yereÇok sevindim canım aynı yerde ve benzer saatlerde vermeye çalış yoksa çok kafa karıştırıp moral bozuyor
Karnım ve belımde zonklamalar var kuzum moralım bozuldu tabii ama atlatırız ınsallahGecmis olsun canim, simdi nasilsin? Moralini yuksek tutmaya calis
Ben farklı yerde verdim ilk üç değeri altüst oldum çok moralim bozulmuştu. Şimdi de keseyi gördük hatta ilk kendi doktorum bebeği de gördü ama diğeri anlayamadı, bebeğin net görünmesini ve kalp atışını bekliyoruz. Birkaç doktora gittim hepsi başka başka sabit birine karar vermem lazım artık güvenebilmeliyimÖyle yapıcam canim 10.30 gibi gidicem iki gün önce gittiğim yere
Kesinlikle öyle. Bende kendime doktor belirledim onunla devam ediyorum. İlk gittiğimde eşimde bende tamam dedik aradığımız doktor bu doktorBen farklı yerde verdim ilk üç değeri altüst oldum çok moralim bozulmuştu. Şimdi de keseyi gördük hatta ilk kendi doktorum bebeği de gördü ama diğeri anlayamadı, bebeğin net görünmesini ve kalp atışını bekliyoruz. Birkaç doktora gittim hepsi başka başka sabit birine karar vermem lazım artık güvenebilmeliyim
Amin canim, dualarimiz bebislerimizleKarnım ve belımde zonklamalar var kuzum moralım bozuldu tabii ama atlatırız ınsallahkesenın yanındakı sıyah yer kanama alanıymıs,işaretlemıs alttan ilk resımde.progestrona basladım ınsallah cok ıyı olur saglıklıca saglıklıysa Allahım onu bıze bagıslasın
Ay darısı başıma inşallah ben de bi karar veririm artıkKesinlikle öyle. Bende kendime doktor belirledim onunla devam ediyorum. İlk gittiğimde eşimde bende tamam dedik aradığımız doktor bu doktor
Çok geçmiş olsun. İnşallah kanama alanı büyümez ve bebeği etkilemezKızlar sabah yazmıstım kımse cevap vermemıstı agrı nedenı ıle.dr a gıttık bebekte kesede hersey olusmus ama kocaman kanama alanı var yanında kesenın düşük tehlıkesı var dedı,saglıklıysa tutunur bebek dedı,yani eger benım gıbı normalden degısık ve fazla agrınız olursa doktora gıdın dıye sızede soyleyım dedım.bende lekelenme kanama yok ama rahımın ıcınde kesenın yanında kanama alanı var.
Hemen usg de bakarlar ve rutin kan tahlillerini isterlerBen de 30 yaşında ilk defa hamileyim, ilk denememde hamile kaldımBaktığım uygulamaların hesaplarına göre bebek 2 Mart'ta doğacak görünüyor, 7 hafta 6 günlük. Kendimi yorgun hissetmekteyim aşırı üşengecim. Hiç kanamam vs. olmadı. Ara sıra karnım ağrıyor çoğunlukla gazdan diye tahmin ediyorum. Hiç kusmadım ama şu zamana kadar midem 3-4 defa bulandı.
Henüz doktora hiç gitmedim. Aslında 20 haftalıkken ilk kez gidip cinsiyet öğrenmeyi planlamıştım ama karnım ağrırken işkillenip 29 Temmuz'a devlet hastanesine randevu aldım. Acaba direkt gittiğim gün beni ultrasona sokarlar mı yoksa başka gün randevu al gel falan mı derler merak ediyorum.