- Konu Sahibi elektroforez
-
- #9.701
Benim de yanmalar başladı, ilaçlar vitaminler de yakıyor sanırım, geçen birisi ayva çok iyi geliyor dedi ama bu mevsimde ayvayı nerden bulalımiyi akşamlar herkeseebenim midem çok yanmaya başladı acı biber yediğim için oluyor sanıyordum bugün yemediğim halde yanıyor sizlerde de durum böyle mi? Ne iyi geliyor mide yanmasına acaba (
Ay canım çekti kızBenim de yanmalar başladı, ilaçlar vitaminler de yakıyor sanırım, geçen birisi ayva çok iyi geliyor dedi ama bu mevsimde ayvayı nerden bulalım
Haydi gözün aydın canımFetal dna sonucum iyi çıktı çok şükür
Bir kızım daha oluyor.
Teşekkür ederimHaydi gözün aydın canımsağlıcakla gelsin prenses
Hadi gözünaydın canım benim kızçene arkadaş geliyor sağlıcakla gelsin inşallahFetal dna sonucum iyi çıktı çok şükür
Bir kızım daha oluyor.
Benim de asiri yanma oluyor midemde ayrica bulanti da var bende midem yaninca maden suyu iciyorum ben bir de zencefil diye duymustum suyun icine kök zencefil atip oyle yudumluyormuslariyi akşamlar herkeseebenim midem çok yanmaya başladı acı biber yediğim için oluyor sanıyordum bugün yemediğim halde yanıyor sizlerde de durum böyle mi? Ne iyi geliyor mide yanmasına acaba (
İnşallah geçer bir an önceBenim de asiri yanma oluyor midemde ayrica bulanti da var bende midem yaninca maden suyu iciyorum ben bir de zencefil diye duymustum suyun icine kök zencefil atip oyle yudumluyormuslar
Çok teşekkür ederim canım. İçim nasıl ferahladı, anlatamamHadi gözünaydın canım benim kızçene arkadaş geliyor sağlıcakla gelsin inşallah
Yok ya benim kadın doğum doktorum hormonlar tetikleyebilir migreni demişti ki mantıklıydı aylarca migren ağrısı çekmiştim şimdi çekmem inşallah ondan korkuyorum. Çok haklısın inşallahbir an önce iyi olur toparlanırsın canımDün bir nörologla görüştüm hamilelikte aksine migren atakları önlenirmiş gerilermiş vücudu bebek korurmuş. Bu bizdeki nasıl bişey anlamadım ben dünkü serum da bana mısın demedi sabahı sabah ettim. Magnezyum işe yarar inşallah ya o kadar yoruldum ki kızımla ilgilenememek de çok üzüyor beni böyleyken
Rica ederim canım sen de sağ ol çekilecek dert değil. Migreni sadece migreni olanlar anlarBenim de sürekli baş ağrım oluyo zaten normalde de migrenim vardı hatta auralı ataklarım oluyo kimse de magnezyum demedibi daha gidince sorayım ben de madem varsa böyle bişey niye çekelim sağol canım bilgi için
Ben ayva cok aradim ama yok bi yerdeBenim de yanmalar başladı, ilaçlar vitaminler de yakıyor sanırım, geçen birisi ayva çok iyi geliyor dedi ama bu mevsimde ayvayı nerden bulalım
İlkinde kanamam olmadı oğlum olduKızlar merhaba, yeni bir hurafe duydumhamileyken kanaması olanların oğlu oluyormuş diyor teyzeler kanaması olup cinsiyet öğrenen oldu mu?
Poyraz koyacağım nasipseÇevrem hep erkektir dedi doktor da bakar bakmaz kesin erkek dedi bize iki oğlumuz oldu çok şükür bunada birbirlerine destek olurlar inşallah
Erkek ismi için bence destekleyelim birbirimizi hiçmi güzel isim olmaz
Hepsi aynı gibi
Biraz Çağrı Kayra iyi gibi ama ondada emin değilim
Tahmin edebiliyorum çok şükürÇok teşekkür ederim canım. İçim nasıl ferahladı, anlatamam
sağlıkla gelsin bu kızın da inşallah canım, bayaa eğlenceli günler sizi bekliyor inşallahFetal dna sonucum iyi çıktı çok şükür
Bir kızım daha oluyor.
Kiz 14 haftalikta pipi gorunmuyormuymus tövbeeBugun kontrol vardı kızlaaargecen hafta sılahlı saldırının ortasında kalmıstım hatırlarsınız o yuzden baya endıselıydım ama bebısko ıyı cok şükür hatta 14+5 cıktı,eşi aşagıda takıp etmemız lazım bunu dedıı bıraz korkmadım desem yalan olur ama bekleyıp gormekten baska care yok yukarı cıkabılır kendılıgınden dedı.bende son durumlar bu bide fetal dna erkek cıktı ama doktor unutmus bunu kıza benzıyor büyük ihtimal kız bebek dedı sonra bız hatırlatınca fetal dogru erkek bebek olacak ıkı haftaya gozukur pipisi dedi
Allah Allah nasıl göremedi pipiyi kiBugun kontrol vardı kızlaaargecen hafta sılahlı saldırının ortasında kalmıstım hatırlarsınız o yuzden baya endıselıydım ama bebısko ıyı cok şükür hatta 14+5 cıktı,eşi aşagıda takıp etmemız lazım bunu dedıı bıraz korkmadım desem yalan olur ama bekleyıp gormekten baska care yok yukarı cıkabılır kendılıgınden dedı.bende son durumlar bu bide fetal dna erkek cıktı ama doktor unutmus bunu kıza benzıyor büyük ihtimal kız bebek dedı sonra bız hatırlatınca fetal dogru erkek bebek olacak ıkı haftaya gozukur pipisi dedi
Bari cikolata ye bidahaki sefereKız haftaya sonucunu almaya gel dedi. Gitmişken tekrar rica ederim bakar mısınız diye ya da kendi doktoruma gidicem direkt bakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?