- 11 Temmuz 2024
- 1.056
- 1
- 2.321
- 48
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #9.561
Bana ilk gebeliğimde 5 doz olursam ömür boyu koruyucu olacağını söylemişlerdi öyle yaptırmıştım ilk gebeliğimde ama tabi bu 5 dozun hepsini gebelikte yapmıyorlar belirli aralıklarla yapıyorlarKızlar sağlık ocağına gittiniz mi? Dün ben sağlık ocağına gittim kaydımı yaptı. 2 aya bir oraya da kontrolüm olacakmış, tetanoz aşısı falan yapılacakmış 2 doz.. sizlerde de mi böyle
Benimde yöntemim oBen parol alıp başımı sıkıyorum tülbentle, hiç inanmazdım hakikaten işe yarıyormuş
Benim doktorumda yeni dönüş yaptı. Regenesis max önerdi. Sizde kötü kokmuyor diyorsanız yarın onu alıp deneyeceğimKızlar bende baştan beri İmom kullanıcısıydım. Şimdi ki verdiği müthiş rahatlattı beni. Kokusuda yok balık yağıda var. Daha çok kakao gibi kokuyor rahat içiliyor. İçeriği de çok kapsamlı. Doktorum verdi sizede yazayım bir bakın derim .Regenesis Max30 kullandığım Multivitamin.
Kakao çikolata kokusu var canım kesinlikle kokmuyor. Ben imomu içtim bir kutu ama zar zor içtim midem bulanıyordu. Ama bu öyle değil. Sadece İmoma göre boyutj bir tık daha büyük o kadar.Benim doktorumda yeni dönüş yaptı. Regenesis max önerdi. Sizde kötü kokmuyor diyorsanız yarın onu alıp deneyeceğim
Çok iyiymiş. Bu arada elenatal2 den sadece 2 tane içtim. İçerken rahatsızlık duymayan biri varsa verebilirim. İlaçlar pahalı çünkü birinin işine yarasın isterim.Kakao çikolata kokusu var canım kesinlikle kokmuyor. Ben imomu içtim bir kutu ama zar zor içtim midem bulanıyordu. Ama bu öyle değil. Sadece İmoma göre boyutj bir tık daha büyük o kadar.
Ne güzel bir düşünce maşallah valla. Bencede öyle yapabiliriz ne güzel örnek bizeÇok iyiymiş. Bu arada elenatal2 den sadece 2 tane içtim. İçerken rahatsızlık duymayan biri varsa verebilirim. İlaçlar pahalı çünkü birinin işine yarasın isterim.
Yok canım gitmedim daha birazcık netlessin diye bekliyorum 3. Olunca biraz daha rahatım ikinci trimestera girdik ya hamile olduğumu unutuyorum çoğu zmaanG Gulguzeli2019 canım yoksun bikaç gündür ne durumdasın? gittin mi doktora tekrar?
Biz ne zaman unutacağız bende 2.trimesterdayim ama maşallah aratarak yeni sıkıntılar ekleniyorYok canım gitmedim daha birazcık netlessin diye bekliyorum 3. Olunca biraz daha rahatım ikinci trimestera girdik ya hamile olduğumu unutuyorum çoğu zmaan
Valla 12 den sonra hafifledi baya ama hamilelikte tamamen öyle rahat dönem yol benim tiksinti bulantı ağızdaki kötü tat bitti ama mesela gece 10 kez tuvalete giryorum sadece iyimserim diyelim.Biz ne zaman unutacağız bende 2.trimesterdayim ama maşallah aratarak yeni sıkıntılar ekleniyor
Aynı dert bende de varYa kızlar benim saçlarım çok dökülüyor çok üzülüyorum artıkzaten çok ince telli ve az saçlarım var, gebelikte hani saçlar gürleşiyordu Var mı böyle çok saçı dökülen
Hep böyle mi devam edecek bi noktada azalacak mıAynı dert bende de varbu 3. Hamileliğim hepsinde aynı mı olur felaket saç dökülmem oluyor yıkamaya da taramayada korkuyorum
Dökülmesi hafifledi ama gene de dökülüyorr. nerdeee gürleşmeYa kızlar benim saçlarım çok dökülüyor çok üzülüyorum artıkzaten çok ince telli ve az saçlarım var, gebelikte hani saçlar gürleşiyordu Var mı böyle çok saçı dökülen
He bi de bunun emzirme dönemi var ya kel kalcazHep böyle mi devam edecek bi noktada azalacak mı
Dökülmesi hafifledi ama gene de dökülüyorr. nerdeee gürleşmeince telli benim de
Hiç hafiflemiyor ya, bugün kompleks yağ kullanmaya başladım inşallah biraz toparlanırHe bi de bunun emzirme dönemi var ya kel kalcaz
Yağ evet işe yarıyor ya, yaz girince ben de saldım. Çok boca etme yağı saçına bir de en az 3-6 saat tut. Kafana bir şey de sar ki sıcaktan derine iyice nüfus etsinHiç hafiflemiyor ya, bugün kompleks yağ kullanmaya başladım inşallah biraz toparlanır
Emzirme döneminde cidden napcaz
Busecan'ı mı takip ediyosun, bi dönem onun sayesinde saçlarım derlenmiştii yine aynı rutine başladımYağ evet işe yarıyor ya, yaz girince ben de saldım. Çok boca etme yağı saçına bir de en az 3-6 saat tut. Kafana bir şey de sar ki sıcaktan derine iyice nüfus etsininstagramda birini takip ediyorum da onun taktiklerrii işe yarıyor cidden
Beni 20. Haftada çağırdı tekrarKızlar sağlık ocağına gittiniz mi? Dün ben sağlık ocağına gittim kaydımı yaptı. 2 aya bir oraya da kontrolüm olacakmış, tetanoz aşısı falan yapılacakmış 2 doz.. sizlerde de mi böyle
Gerçekten kel kalıcam diye korkuyorumYa kızlar benim saçlarım çok dökülüyor çok üzülüyorum artıkzaten çok ince telli ve az saçlarım var, gebelikte hani saçlar gürleşiyordu Var mı böyle çok saçı dökülen
EveeetttBusecan'ı mı takip ediyosun, bi dönem onun sayesinde saçlarım derlenmiştii yine aynı rutine başladımTam senin dediğin gibi yapıyorum inşallah toparlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?