- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 35
-
- Konu Sahibi elektroforez
2 kızım var canım aminn. biri 6 yaşına yeni girdi diğeri de 11 aylıkAyy ne güzelallah bağışlasın size cinsiyetleri ne peki çocukların
Merhaba. 5+2 de keseyi gördükten sonra kan tahlilleri istedi ve 6+2 de kalp atışını duyduk. 1 ay sonrası için randevu verdi. 5 Ağustosta tekrar gideceğim inşallah, 9+5 olacak nasipse o tarihte.Merhaba doktor muayenesini nasıl oluyorsunuz 6+5 muayene oldum , bebeği gördü. rutin kan testlerini ver dedi .ne zaman gelirsin vs demedi kan testini de 8. Haftada vermeyi planlıyorum.sizin süreciniz nasıl ilerliyor ?
Canım hiç sıkıntı yapma benim 5+5 Ken 6 mmydi 2 gün sonra 14 mm olmuştu dert etme çabuk büyüyorlarKızlar keseyi gördüğünüzde boyutu kaç mm ölçüldü ? Ben dün doktora gittim 5+3 de bakmış olduk karından ultrasonla kese boyutu 3.5 mm ölçtü doktorum çok küçük değil mi ya sizin kaç mm di keseniz bu haftalarda
Canım ister istemez düşünüyorum belki cihazdan cihaza ölçüler değişiyordur diyorum :) inşallah sağlıkla büyürlerCanım hiç sıkıntı yapma benim 5+5 Ken 6 mmydi 2 gün sonra 14 mm olmuştu dert etme çabuk büyüyorlar
Hamileliğinde düşük riski yoksa bu hareketler hiçbir risk oluşturmaz canım.Tecrubelı anneler size bısey sormak ıstıyorum,vileda yapmak yemek yapmak bulasık makınası yerlestırmek falan bunlar sıkıntı yaratacak hareketler degıl demı gebelıgın baslarında (ilk 3 aydan sonra sorun olmadıgını bılıyorum ama şimdi bi sıkıntı yaratırmı bu tarz hareketler)misophonia_ mertugce35
canim gayet normal ilerleyebilirsin, sadece asiri asiri zorlamalar yapma, mesela makine bosaltiyorsun ya cok böyle yukarilara uzanma, tüp bebek sürecinde daha cok dikkat edilmeli bence ama normal gebeliklerde asiriya kacmamak yeterli diye düsünüyorum. süpürgeni falan da tutabilirsin rahatca.. sadece agir tasima cok biseyi cekerken kendini zorlama. yemegini bulasigini camasirini falan gayet normal yapabilirsin biseycik olmaz allahin izniyleTecrubelı anneler size bısey sormak ıstıyorum,vileda yapmak yemek yapmak bulasık makınası yerlestırmek falan bunlar sıkıntı yaratacak hareketler degıl demı gebelıgın baslarında (ilk 3 aydan sonra sorun olmadıgını bılıyorum ama şimdi bi sıkıntı yaratırmı bu tarz hareketler)misophonia_ mertugce35
Ahhh bu zamanların zorluğu da bu işte canım.Kızlar benim de ıcimin rahatlamasina ihtiyacim var. Kontrole gittigimde gayet iyi hissediyorum ama bi kac gün sonra sürekli düşünüyorum acaba iyi mi bebek var mi kalbi atıyo mupazartesi doktor baktı. 5+4 dedi baska hic bilgi vermedi. Benim hafif lekem vardi o yüzden gitmistim. Kese duruyor dedi. Yolk sac gördü mü görmedi mi diye düşünüp duruyorum sürekli
Düşük tehlikesi yoksa sıkıntı yaratacak şeyler değil canımTecrubelı anneler size bısey sormak ıstıyorum,vileda yapmak yemek yapmak bulasık makınası yerlestırmek falan bunlar sıkıntı yaratacak hareketler degıl demı gebelıgın baslarında (ilk 3 aydan sonra sorun olmadıgını bılıyorum ama şimdi bi sıkıntı yaratırmı bu tarz hareketler)misophonia_ mertugce35
Dostum ben yemek yapıyorum bir iki ilk zamanlar ev süpürdüm ama Şuan yapamıyorum. Bulaşık boşaltma yerleştirme işi ağır işler temizlik işleri eşim yapıyor şu aralar aşırı yorgun ve halsiz hissediyorum ağrılarım da oluyor o yüzden. Yukarı uzanma. Uzanarak bir şey alma ağır kaldırma onun dışında hareketlerini kısıtlama. Şu ilk zamanları atlatalım yavaş yavaş yaparızTecrubelı anneler size bısey sormak ıstıyorum,vileda yapmak yemek yapmak bulasık makınası yerlestırmek falan bunlar sıkıntı yaratacak hareketler degıl demı gebelıgın baslarında (ilk 3 aydan sonra sorun olmadıgını bılıyorum ama şimdi bi sıkıntı yaratırmı bu tarz hareketler)misophonia_ mertugce35
Testin sonucunu söyledinz de görmedim mi ama merak ettim beta hcg artmış dimi :)Dostum ben yemek yapıyorum bir iki ilk zamanlar ev süpürdüm ama Şuan yapamıyorum. Bulaşık boşaltma yerleştirme işi ağır işler temizlik işleri eşim yapıyor şu aralar aşırı yorgun ve halsiz hissediyorum ağrılarım da oluyor o yüzden. Yukarı uzanma. Uzanarak bir şey alma ağır kaldırma onun dışında hareketlerini kısıtlama. Şu ilk zamanları atlatalım yavaş yavaş yaparız
Sizin artış nasıl? Yazdınız da ben mi kaçırdım? Bekliyordum mutlu haberiDostum ben yemek yapıyorum bir iki ilk zamanlar ev süpürdüm ama Şuan yapamıyorum. Bulaşık boşaltma yerleştirme işi ağır işler temizlik işleri eşim yapıyor şu aralar aşırı yorgun ve halsiz hissediyorum ağrılarım da oluyor o yüzden. Yukarı uzanma. Uzanarak bir şey alma ağır kaldırma onun dışında hareketlerini kısıtlama. Şu ilk zamanları atlatalım yavaş yavaş yaparız
Yaa ben de bekliyorum. İkimizde merak etmişizTestin sonucunu söyledinz de görmedim mi ama merak ettim beta hcg artmış dimi :)
Bilmiyorum ama uzun zaman bekleyenlerin sevinçleri görülmeye değer Rabbim olmayan herkese nasip etsin. İsteyen herkese versin inşallahYaa ben de bekliyorum. İkimizde merak etmişiz
Çok şükür bin şükür iyiSizin artış nasıl? Yazdınız da ben mi kaçırdım? Bekliyordum mutlu haberi
Ben de arkadaşların o heyecanını o kadar derinden hissediyorum ki. O yüzden bekliyorum haberiBilmiyorum ama uzun zaman bekleyenlerin sevinçleri görülmeye değer Rabbim olmayan herkese nasip etsin. İsteyen herkese versin inşallah3. Çocuğum olacak inşallah ona rağmen heyecanlıym. Aslında biraz da tedirginim 5 yaşında küçüğüm her şey sıfırlandı bende sanki ilk defa hamile kalıyorum
Çok şükür. Ayy çok sevindim sizin için. MaaşallahÇok şükür bin şükür iyihala inanamasam da iyi. İnşallah böyle sağlıkla ilerler. Dün 570 geldi sonucum