- 26 Aralık 2015
- 11.545
- 18.534
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
Ya o güzel kalbiniz çok ama çok teşekkür ederim inşallah böyle ilerler sağlıklaÇok şükür. Ayy çok sevindim sizin için. Maaşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya o güzel kalbiniz çok ama çok teşekkür ederim inşallah böyle ilerler sağlıklaÇok şükür. Ayy çok sevindim sizin için. Maaşallah
Sakin kalmaya çalış iki haftaya kadar herşey netleşecek inşallah tüm sorular cevap bulacak güzel şeyler düşününKızlar benim de ıcimin rahatlamasina ihtiyacim var. Kontrole gittigimde gayet iyi hissediyorum ama bi kac gün sonra sürekli düşünüyorum acaba iyi mi bebek var mi kalbi atıyo mu pazartesi doktor baktı. 5+4 dedi baska hic bilgi vermedi. Benim hafif lekem vardi o yüzden gitmistim. Kese duruyor dedi. Yolk sac gördü mü görmedi mi diye düşünüp duruyorum sürekli
Yaaaa çok şükür ettı arttı az önce yazdım ben deTestin sonucunu söyledinz de görmedim mi ama merak ettim beta hcg artmış dimi :)
Hayırlı olsun sabredebilseniz iki hafta sonra gitmek hem keseyi hem bebeği görme imkanı verir hemde kalp atışını duyarsınızzaten doktor birkaç haftaya tekrar çağırır şimdi gitseniz bileHanımlar merhaba ben bata 3 gün kala temmuzun 11inde testte silik görüp hastanede kan vermiştim 29 çıkmıştı. Bu cuma hastanedeki doktor tekrar çağırmıştı. Dünde artışı görmek için sağlık ocağında tekrar kan verdim 254 çıkmış.Benim normal doktor randevusunu ne zamana almam gerekir. Bebişi görebilmek için. Şuan 4+5 gösteriyor uygulama. Haftaya çarşamba normal mi
Merhaba hayırlı olsun öncelikleDurumumuz çok benzer benim de 4 aylık bi kızım var mart annelerindenim keseyi gördük yarın kalp atışı için gidicez. Rabbim yardımcımız olsun inşallah bizim böyle bi planımız yoktu kızım biraz daha büyümeliydi ama rabbim böyle yazmış. Sizin istenen bir gebelik
Bende bugün gittim 7 haftalıkmış kalp atışı duyduk hakkımızda hayırlısı olsun inşallahMerhaba hayırlı olsun öncelikle
Kesinlikle düşünmüyorduk olmasına imkan da vermiyorduk fakat dediğiniz gibi Allahtan gelen bir hediye olduğuna inanıyorum
İlk öğrendiğimde kabullenemedim bebeğim çok küçük emiyor burda kimsem yok çok mahrum bir bölgedeyim Allah yardımcımız olsun ikiz büyüsünler inşallah
Pek heveste yok bende iki ayı dolacak diye tahmin ediyorum hastaneye dahi gitmedim
Ayyy inşallah saglicakla devam ederde.
Teşekkür ederim temmuz sonu ağustos başı gibi denk gelir mi acaba 26temmuz-1 ağustos 6 hafta gözüküyorHayırlı olsun sabredebilseniz iki hafta sonra gitmek hem keseyi hem bebeği görme imkanı verir hemde kalp atışını duyarsınızzaten doktor birkaç haftaya tekrar çağırır şimdi gitseniz bile
O korku hepimizde var ama dua ile devam edeceğiz canım. İyi düşünelim iyi olsun. Şimdi zor kısmı atlattın ben inanıyorum güzel olacakAyyy inşallah saglicakla devam ederde.
Diğeri kimyasal olmuştu ya, ondan sevindim yarım korkum devam ediyor.
Bende yarın devlet Hastanesi'nde verecegim kan. Farklı yerler olacak. İnsalalh can sikici bir sonuç çıkmaz canım.O korku hepimizde var ama dua ile devam edeceğiz canım. İyi düşünelim iyi olsun. Şimdi zor kısmı atlattın ben inanıyorum güzel olacak
Evet canımm hadii geeel aramızaa Safransari ayy arkadasım gelecek sehır dısından benıde gormek ıstemıs ugrayacaklarmıs bızede kek yapım dedım iki vileda yaptm kasıgım agrıdı hemenben cuma nasıl işe baslıycam bu mınnoslukla bılemedımyatınca mutlu bu minnoş
Maşallah nasıl yine heyecanlı oluyormuBende bugün gittim 7 haftalıkmış kalp atışı duyduk hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
7 haftalıkta kalp atışı duyuluyor du bebekten bebeğe değişebilir bazen tabiTeşekkür ederim temmuz sonu ağustos başı gibi denk gelir mi acaba 26temmuz-1 ağustos 6 hafta gözüküyor
Bende pazartesi başlıyorumEvet canımm hadii geeel aramızaa Safransari ayy arkadasım gelecek sehır dısından benıde gormek ıstemıs ugrayacaklarmıs bızede kek yapım dedım iki vileda yaptm kasıgım agrıdı hemenben cuma nasıl işe baslıycam bu mınnoslukla bılemedımyatınca mutlu bu minnoş
Agır degıl ama sabah 8 aksam 6 masa başı kuzucum bı sure sonra bel kasık agrısı yapıyo sandalye.Keşke bu surecte evımızde olsak ne kadar guzel olurduyenı yasa tasarısı bu olsun bencepazartesine kadar bol bol dinlen iyice yerlessın minnak bebişimizBende pazartesi başlıyorum
Ama heyecan sıkıntıdan yatmaya alışamadım. Bugün 2 de yattım 6 da kalkmistim.
İsim ağır değildir inşallah canim
Onu Allah her türlü korur aşkım sen merak etme. Ben ilk hamileliğimde hamileymişim bilmiyorum tam o hafta okullar açıldı. Okulların ilk haftası. Anasınıfı öğretmeniyim. Ağlayan çocukları ikna etmek için kucağıma aldıklarım mı dersin, kaçmasınlar diye arkalarından koştuklarım mı dersin, bir sürü ağlayan çocuğu sakinleştirmeye çalışmam mı dersin üstüne üstlük o hafta kaynanamgil görümcem çoluk çocuk bize geldiler. Gelmediler gelmediler o zaman geldiler öncesinde halıları kaldır indir ev temizliği hazırlık onlar geldi yatılı ağırladık gezdirdik ama gezdirirken nasıl yorgun hissediyorum çok farklıyım ağlayasım geliyor çökesim geliyor eşime diyorum ki ben iyi değilim bana bir şey oluyor. O da diyor noluyor eve geldik ben ağla ağla ağla. Duygular değişik yorgunluk halsizlik bir yandan. Neyse misafirleri yolcu ettim. Tabi o zaman da çok uğraşmıştım çocuk olsun diye bir türlü o zaman da olmuyordu artık tedaviye başlayacaktık. Misafirler gitti ben tekrar halıları kaldır indir her yeri dip bucak temizlik yaptım. Ya dedim tuvalette test varmış bir yapim. Yani öylesine. Artık evin her yerinden test çıkıyordu. Ulan bir yaptım aman Allahım anında ikinci çizgi silik. Tuvaletten yarım yamalak nasıl çıkıp odalarda koştuğumu bilmiyorum. Eşimi aradım valla oldu valla oldu bu sefer diyorum ne oldu diyo adam şok dedim hamileyim. Koşarak geldi kan testi verdik 22 çıkmıştı. İşte oğlumun hikayesi bu. O telaşta o işte o yorgunlukta o streste rabbim koruyacak ona nefes verecek olduktan sonra veriyorEvet canımm hadii geeel aramızaa Safransari ayy arkadasım gelecek sehır dısından benıde gormek ıstemıs ugrayacaklarmıs bızede kek yapım dedım iki vileda yaptm kasıgım agrıdı hemenben cuma nasıl işe baslıycam bu mınnoslukla bılemedımyatınca mutlu bu minnoş
Nerden buraya alıyorsunuz acaba merak ettim
Benim kese tam 5 haftalıkken karından görüldü.Hanımlar merhaba ben bata 3 gün kala temmuzun 11inde testte silik görüp hastanede kan vermiştim 29 çıkmıştı. Bu cuma hastanedeki doktor tekrar çağırmıştı. Dünde artışı görmek için sağlık ocağında tekrar kan verdim 254 çıkmış.Benim normal doktor randevusunu ne zamana almam gerekir. Bebişi görebilmek için. Şuan 4+5 gösteriyor uygulama. Haftaya çarşamba normal mi