- 9 Ağustos 2016
- 7.093
- 22.967
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #8.681
benim de ptesi yanımda yoktu getirden muz kefir falan sipariş verdimNe bulursam yiyorum ama her gun duzenli yedigim soylenemez, vicdani olarak rahat olmasam da unutuyorum ya da alisverise vaktim olmuyor
Sürekli ağrıyor sürekli. Semienrler yüzünden uzun süre oturmak zorunda kaldığım dönem çok oldu bu sıralar. Mahvoldum ya. Her yolu deneyesim geliyor faydasını görürsem yazarımyaa iyi gelirse haber ver :) benim evde eğilip falan bişiler yaparsam. uzanıp ayağa kalkınca oluyor
ya ben de öğleden sonra saat 3 gibi yiyorum 2 çeşit az mı diye düşündüm de fazlası da zarar vermesin dedim
Evet doktoruma yazdım hemen bana yazdı magnezyum onu kullanıyorum. O kadar çok ağrı çekiyorum ki durmadan araştırmalar yapıyorum ne iyi gelir diye oturma simitlerine denk geldim onu da deneyeceğim. Buz da uygula o da rahatlatıyor birazMagnezyumu doktor tavsiyesi ile mi aldin peki? Oturma simidi ama iyi bir fikirmis
Bence iki gayet yeterliyaa iyi gelirse haber ver :) benim evde eğilip falan bişiler yaparsam. uzanıp ayağa kalkınca oluyor
ya ben de öğleden sonra saat 3 gibi yiyorum 2 çeşit az mı diye düşündüm de fazlası da zarar vermesin dedim
yaban mersini çook severim ay fileye mi gitsem üfYaban mersini ve muz yiyorum sadece
Kolay gelsin canım hayırlısıyla kolay geçen bir yıl diliyorum inşallahYa bende okul öncesi öğretmeniyim. Ve branşım gereği hiç oturmayan, sürekli çocuklarla hoplayan zıplayan biriydimbu yıl nasıl olacak hiç blmiorum. Bu hafta sınıfları ve dolapları temizledik o kadar yoruldum ki, bir yandan da çok korkuyorum bir şey olacak diye inşallah sıkıntısız güzel bir dönem geçiririz, kendimizi yormadan
amiin canım işim rahat ve eve yakın diye duruyorum :)45 saatte ne cok hamilesin cumartesi bari rahat bıraksalarmaya91 canım kolaylıklar diliyorum herkese çalışan anne ve hani olmak çok zor inşallah hepimiz rahat bir süreç geçiririz
Yaban mersini bebeğin fetal gelişimine çok faydalıymışyaban mersini çook severim ay fileye mi gitsem üf
ayy alayıımmm hemeeenYaban mersini bebeğin fetal gelişimine çok faydalıymış
Al al kuzumayy alayıımmm hemeeen
Teşekkür ederim cnm,ya ben ihtiyac duydukca iciyorum günde 6 fincan kadar oluyor ,yarin bulabilirsem ayva ile kombinasyon yapayim ,zencefil sayisini azaltayim ,sagolasin, ben yurtdisindayim burda o tarz manavlar yokama zor olsada normal marketlerde bulabilirim sanirim
Çok şükür darısı başımıza kaçıncı haftadasınBenim herşeyim geçti canım şu an prenses döneme girmiş bulunuyorum çok şükür .
Görülüyor diye biliyorumKızlar özel hastanede yapılan ikili tarama testi sonucu e nabızada da görülüyor mu?
Normal de doğum ne zaman dı,benim de sezaryen olacak 16 mart görünüyor doğumEvet kuzum daha once rahımden amelıyat gecırdıgım ıcın dogumum subatın sonunda olacakmıs sezeryanle.ama ben burdada bazı arkadaslarımı takıpteyımburayıda okuyorum orayıda okuyorum
Benimde öyle çıkmıştı canım. O yüzden yazmıştım sana uyarmak amaçlıHeh buldum. Benim tsh ım olduğundan daha düşük çıktı. Bende doktoruma yazdım şimdi
sağol canım aminn, darısı sana bakalım seninki ne çıkıcakmertugce35 canım 3. Prensesin hayirli olsun ilerde bolca kıyafet kavgasının olacağı günler bizi bekliyor bir de evde bolca saç olacak, benim daha belli değil. Devlet Hastanesi'nde genelde 16 dan önce pek söylenmiyor. İkinci kızım gibi olursa zaten geç de öğrenebilirim hiç kendini gostermemisti.Kız ismi bulmakta zor seçenek çok. Sağlıklı bir şekilde inşallah dünyaya gelir bu prensesinde.
Bizimkine ablası Pırıl koymak istiyor Parla da bu aralar çok popüler Duru, Defne, Birce bu aralar düşündüklerimbu arada arkadaşlar varsa kız ismi önerilerinizi alabilirimşuan aklımda bi isim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?