- 8 Ağustos 2023
- 5.362
- 5.334
- Konu Sahibi elektroforez
- #6.401
Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah hepimizinn Benimde biri 8+4 biri 8+2Şuan biri 8 hafta 3 günlük diğeri 8 hafta 2 günlük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah hepimizinn Benimde biri 8+4 biri 8+2Şuan biri 8 hafta 3 günlük diğeri 8 hafta 2 günlük
Canım günaydın ben xıaomı nin tartısını almıştım uzun zamandır kullanıyorum çok memnunumSürekli ilk başladığım kiloya göre eksik çıkıyorum hanımlar. Öyle çok kusmam yok birkaç günde bir akşamları bulantım oluyor ama direkt kusmuyorum. Kg takibi için eve bir tartı almayı düşünüyorum var mı kullanıp memnun olduğunuz bir ürün
Bugün 9+0 olduk canım9+5 benim şu an senin ne kadarlık canım
Canım randevun saat kaçta? Çıkınca gelişmelerden haber vermeyi unutmaArada bende de oluyor bu tür düşünceler. Göğüslerim sertti, 1 haftadır yumuşadılar. Eskisi gibi yorulmuyorum da. Yarın randevum var, sabırsızlıkla bekliyorum
Ben de öyleyim canım. Ben arzumun şu ortasında tuşu olup kendin basıp enerji verdiğinden var. 2 yılı geçti kullanıyorum memnunumSürekli ilk başladığım kiloya göre eksik çıkıyorum hanımlar. Öyle çok kusmam yok birkaç günde bir akşamları bulantım oluyor ama direkt kusmuyorum. Kg takibi için eve bir tartı almayı düşünüyorum var mı kullanıp memnun olduğunuz bir ürün
Masallah kuzucugaEki Görüntüle 3468227
Günaydııın teyzeleeerrr 9+3 üm normal de 9+5 çıktık ❤
Merhaba canımMerhaba canım
Çok sevindim Kanı ne için vermiştin 2 li tarama için mi?
Ben yazlıktayım hala Senle satlarımız aynıydı.Heyecanlandım birden Benişlermiz iyi olsunlar da
Burada perşembe bir doktora görünceğim Ama asıl doktoruma haftaya randevum var.
Benim bu arada bugün folik asitimi ve bir kaç ilacımı daha kesti doktor
Cinsiyet hakkında bir şey demedi mi doktorun
Kesenin içinde sıra halinde minik minik kalpler var sanki Sağlıcakla gelsin kuzucuk, maaşallahEki Görüntüle 3468227
Bana seninki çiş yapıyor gibi geldi MaşallahEki Görüntüle 3468227
Oy yerim maşallah kuzuya armut gibi olmuş kese erkek gibi sankiEki Görüntüle 3468227
Masallah kuzucuga
Amiiiin şu altta böyle yuvarlak bişey var içi boş gibi o ne acaba yaaKesenin içinde sıra halinde minik minik kalpler var sanki Sağlıcakla gelsin kuzucuk, maaşallah
ahahah di mi yaa şu haftalarda çiş yapmaya başlıyorlarmış zatenBana seninki çiş yapıyor gibi geldi Maşallah
Annem gördü direkt erkek dedi Dedim ne alaka anne yaa, kardeşinin de ultrasonu böyleydi dediOy yerim maşallah kuzuya armut gibi olmuş kese erkek gibi sanki
Evet bende kız kardeşime sordum onunkinde armut gibiymiş canım
Amiiiin şu altta böyle yuvarlak bişey var içi boş gibi o ne acaba yaa
ahahah di mi yaa şu haftalarda çiş yapmaya başlıyorlarmış zaten
Annem gördü direkt erkek dedi Dedim ne alaka anne yaa, kardeşinin de ultrasonu böyleydi dedi
annem kardeşinin kafası da böyleydi dedi hahahahaEvet bende kız kardeşime sordum onunkinde armut gibiymiş canım
bana hep önde dediler canım, geç döllenme olunca geriden gidiyor diye biliyorumKızlar ultrasonda bazen daha önden gidiyor bazen daha geriden gidiyor ya. Kontrole gittiğinizde 2-3 gün daha geriden gittiğini söylediği oldu mu hiç
Benimki 3 gün geriden geliyorKızlar ultrasonda bazen daha önden gidiyor bazen daha geriden gidiyor ya. Kontrole gittiğinizde 2-3 gün daha geriden gittiğini söylediği oldu mu hiç
Ya benim normalde 8 hazirandı sat ama 13 Haziran olarak güncelledik geç döllenme olmuştu. Şimdi 9+5 olması gerekirken bugün 9+3 gibi oldu ama hastahane farklı cihaz farklı. Ondan fark eder diye de düşünüyorumBenimki 3 gün geriden geliyor