- 9 Ağustos 2016
- 6.333
- 20.766
- Konu Sahibi elektroforez
- #6.381
Olsun yaa kafana takma hiiiç. İlk 3 ay normalmiş yani. Kaç haftalık oldunYa ben 4 kilo verdim bulantım gitmişti geri geldi nasıl olucak böyle bilmiyorum artık çok bunaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun yaa kafana takma hiiiç. İlk 3 ay normalmiş yani. Kaç haftalık oldunYa ben 4 kilo verdim bulantım gitmişti geri geldi nasıl olucak böyle bilmiyorum artık çok bunaldım
Bugün 11+1 di kontrole gittim 11+5 e uyumluymuş. Doktor yüksek ihtimalle kız dedierkek bence :)
Ayy küçük minnoş demek ki fasülye şeklinde kese olunca erkek teorisi çürüdüBugün 11+1 di kontrole gittim 11+5 e uyumluymuş. Doktor yüksek ihtimalle kız dedi Eki Görüntüle 3468083
Ahahhah sanırımAyy küçük minnoş demek ki fasülye şeklinde kese olunca erkek teorisi çürüdü
Benim de sağ tarafta :) tüp bebek benim normalde tam rahmin ortasına bırakılıyor ama eşim doktor geçen ultrasonla baktı tamamen sağdaydı bebek sağda dediKızlar benim bebişim sanki sol tarafta, yani o tarafta bi sertlik var :) böyle bi hurafe de vardı sanki. Soldaysa bu sağdaysa bu diye falan :)
Ya tam bilmiyorum da işte solda hafif sertlik hissettim. Arada da solda sızı oluyorBenim de sağ tarafta :) tüp bebek benim normalde tam rahmin ortasına bırakılıyor ama eşim doktor geçen ultrasonla baktı tamamen sağdaydı bebek sağda dedi
Solda sızı hissediyorsan soldadır ben de aynı şeyi sağda hissediyorumYa tam bilmiyorum da işte solda hafif sertlik hissettim. Arada da solda sızı oluyor
Şuan biri 8 hafta 3 günlük diğeri 8 hafta 2 günlükMerhaba anneler benide aranıza alırsanız sevinirim sat 22 Haziran ikiz bebeklerim geliyor benim de cumartesi günü kalp atışlarını duyduk çok şükür
9+5 benim şu an senin ne kadarlık canımYalnız değilim yani Allahım haftalar geçse de bebişlerimiz sağlıkla büyüse hareketlerini hissetsek bir nevi rahatlardık. Sen ne kadarlık oldun canım
Hayırlı olsun ekledım sızı, ilk sayfadaki tablodakı eksık bılgılerı de paylaşırsanız tabloyu guncellıyım:)Merhaba anneler benide aranıza alırsanız sevinirim sat 22 Haziran ikiz bebeklerim geliyor benim de cumartesi günü kalp atışlarını duyduk çok şükür
Bu gün 10+0 oldumOlsun yaa kafana takma hiiiç. İlk 3 ay normalmiş yani. Kaç haftalık oldun
Evlenirken yaptırmıştık. Keşke yaptırmayan kalmasa..Kızlar günaydın sma testi yaptırdınız mı? Ya da yaptırmayı düşünüyor musunuz ?
Bizim zamanımızda yoktu evlenirken. Sonrasında zorunlu oldu sanırım bugün sağlık ocağına soracağım. Nasıl yapılıyor?Evlenirken yaptırmıştık. Keşke yaptırmayan kalmasa..
Eşlerden kan alınıyor ama maalesef test sonucu 6 ay sonra ancak çıkıyor. Evlenirken yapıldı, her çocuk düşünen çift 6 ay öncesinden yaptırsa keşkeBizim zamanımızda yoktu evlenirken. Sonrasında zorunlu oldu sanırım bugün sağlık ocağına soracağım. Nasıl yapılıyor?
Canım aynı şeyleri bende yaşıyorum yiyorum tamamen aç kalmıyorum ama yine de kilo düşüyor . Tartı da kullandığım ı pek öneremem şu an beğenerek kullanmıyorum çünküSürekli ilk başladığım kiloya göre eksik çıkıyorum hanımlar. Öyle çok kusmam yok birkaç günde bir akşamları bulantım oluyor ama direkt kusmuyorum. Kg takibi için eve bir tartı almayı düşünüyorum var mı kullanıp memnun olduğunuz bir ürün