Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaaar iki gündür bebıs resmen mıdemı tekmelıyorbenım gıbı hısseden varmı?o kadar yukarıya cıktılarmı artık?ayy cok degısık bıseey
Evet bende şaşırdım orda hiç tekme beklemıyordum

Acaba daha nerelerımıze tekme yicezböbrek dalak hahah
Benim halen aynı yerde tekmeleri ya yukarı çıkması lazım diye düşünüyordum ben de. Ama geçen hafta kontrolüm vardı normal olmasa doktorum söylerdi bakalım bu hafta ne direk

Benim halen aynı yerde tekmeleri ya yukarı çıkması lazım diye düşünüyordum ben de. Ama geçen hafta kontrolüm vardı normal olmasa doktorum söylerdi bakalım bu hafta ne direk
Benim de asagda hala, hatta doktor gobegimi olcerken bu bebek mi diye bir sok yasadim o da yok bu uterusun, bebek hala gobek deliginin altinda diyip gobek deligimin yukarisinda bir yere kadar olctu.

Benim de asagda hala, hatta doktor gobegimi olcerken bu bebek mi diye bir sok yasadim o da yok bu uterusun, bebek hala gobek deliginin altinda diyip gobek deligimin yukarisinda bir yere kadar olctu.
Hepsı farklı yerlerde duruyor demekkı bana ultrason yaparken gobek delıgının ustunden falanda tutuyor ultrasonu,oturuyormus dünkü kontrolde öyle dediyukarlarda tık tıklar basladı ama bende ıkı gundur,hergun bı guncelleme gelıyor elı kulagındadır bence sızınkıde

Yaaaa yerim onun oturusunu. Hepimizin ic alanlari da farkli tabi, normal

Öğretmenler gününüz kutlu olsuuunnn canımız öğretmenlerimizzzz

Günaydın kızlar öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım
Ben kendi adıma çok teşekkür ederim düşünceli ve güzel yürekli anneler

Kızlar çok garip bir şey sorucam Göbek deliğim bildim bileli baya içeri doğrudur ve dibinde siyah ben gibi bir çıkıntı görürdüm ama Şimdi göbeğimin büyümesiyle delik içindeki çıkıntı dışarıdan rahatça belli olabilecek kadar yukarı yakınlaştı Ve sanki göbek bağımın bir parçası mı yoksa et beni mi merak ediyorum sizce birine göstermeli miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…