-
- Konu Sahibi elektroforez
- #20.121
Pijamalı olanında aynı markadan mi aldın canimM beden aldım daha gelmedi canımm. Bilemedim ikisinden de olsun dedim şimdi bizi ne bekliyor bilmiyoruz
Benim de boy kısa gelince yazarım buraya
Benim kaburgama baskı yapıyor ya
YiyerekSürekli tatlı canım çekiyor ya buna nasıl çare buldunuz
Kızlaaar iki gündür bebıs resmen mıdemı tekmelıyorbenım gıbı hısseden varmı?o kadar yukarıya cıktılarmı artık?ayy cok degısık bıseey
Benim halen aynı yerde tekmeleri ya yukarı çıkması lazım diye düşünüyordum ben de. Ama geçen hafta kontrolüm vardı normal olmasa doktorum söylerdi bakalım bu hafta ne direkEvet bende şaşırdım orda hiç tekme beklemıyordum
Acaba daha nerelerımıze tekme yicezböbrek dalak hahah
Benim de asagda hala, hatta doktor gobegimi olcerken bu bebek mi diye bir sok yasadimBenim halen aynı yerde tekmeleri ya yukarı çıkması lazım diye düşünüyordum ben de. Ama geçen hafta kontrolüm vardı normal olmasa doktorum söylerdi bakalım bu hafta ne direk
Benim halen aynı yerde tekmeleri ya yukarı çıkması lazım diye düşünüyordum ben de. Ama geçen hafta kontrolüm vardı normal olmasa doktorum söylerdi bakalım bu hafta ne direk
Hepsı farklı yerlerde duruyor demekkı bana ultrason yaparken gobek delıgının ustunden falanda tutuyor ultrasonu,oturuyormus dünkü kontrolde öyle dediBenim de asagda hala, hatta doktor gobegimi olcerken bu bebek mi diye bir sok yasadimo da yok bu uterusun, bebek hala gobek deliginin altinda diyip gobek deligimin yukarisinda bir yere kadar olctu.
Yaaaa yerim onun oturusunuHepsı farklı yerlerde duruyor demekkı bana ultrason yaparken gobek delıgının ustunden falanda tutuyor ultrasonu,oturuyormus dünkü kontrolde öyle dediyukarlarda tık tıklar basladı ama bende ıkı gundur,hergun bı guncelleme gelıyor elı kulagındadır bence sızınkıde
Meraba memnun kaldınız mı sonucunuz kaç günde geldi acaba bende perşembe günü verdimGenoksta yaptırdım canmım
Çook güzel olmuşKızlar sonunda eşimle paylaşmalık fotoğraf çekebildik, şansımıza dün kar da yağdı böyle bir şeyler çıktı ortaya
Teşekkür ederiiimÇook güzel olmuşbu şapkalardan ben de aldım inşallah çekicez bi ara biz de
Öğretmen arkadaşlarım emeğinizle gece gündüz işlediğiniz kariyerinizin, çocuklara ve gençlere verdiğiniz tüm bilgi birikiminizin kıymetinin bilindiği, değer gördüğünüz bir hayat dilerim size. Öğretmenler gününüz kutlu olsun
Öğretmenler gününüz kutlu olsuuunnn canımız öğretmenlerimizzzz
Ben kendi adıma çok teşekkür ederim düşünceli ve güzel yürekli annelerGünaydın kızlaröğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım
Harika gözüküyorsunuz, fotoğraflar çok tatlı olmuşKızlar sonunda eşimle paylaşmalık fotoğraf çekebildik, şansımıza dün kar da yağdı böyle bir şeyler çıktı ortaya
Ben idrar kesemde de hissediyorumEvet bende şaşırdım orda hiç tekme beklemıyordum
Acaba daha nerelerımıze tekme yicezböbrek dalak hahah
Benim de çikolata istiyorSürekli tatlı canım çekiyor ya buna nasıl çare buldunuz