- 2 Ekim 2022
- 1.101
- 1.102
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #5.621
Benimkini doktor hemsiresine soylerken duydum. 179 dedi ama kagitta yazmiyor evt :))Kızlar benim ultrasonda da kalp atışı yazmıyor maaleseffff bi dahakine gidince sorcamm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkini doktor hemsiresine soylerken duydum. 179 dedi ama kagitta yazmiyor evt :))Kızlar benim ultrasonda da kalp atışı yazmıyor maaleseffff bi dahakine gidince sorcamm
Uzun oluyor muymus olmuyor muymus kuzum yukarda fasulye gibi uzun oluyor demişsindeAynen kuzum uzun olmuyormuş
Olmuş olmuş he artık karnımızda da olsa bebemiz varrrOrda çocuğun var mı diyor var ve anneler kulübüne üye olmak istiyorum a tıkladım kaydet yaptım. Doğru değil mi
Ayy çekmemiş vallah öyle bir banyo yaparken kaynar resmennnAğğğğğ ne diyosunnn kız hiç sancı çekmemiş mi amanınnnn
Benim ki öyle bişey demedii hiiçç sadece gününü söylediiiBenimkini doktor hemsiresine soylerken duydum. 179 dedi ama kagitta yazmiyor evt :))
Pazartesi kontroldeydim. Ulturasonda bakarken hemşiresine seslendi bebegin boyunu ve kalp hizini not aldirdi. Bende o sirada duydum :)Benim ki öyle bişey demedii hiiçç sadece gününü söylediii
Bende yedim biraz önce şeftali her akşam rutinim bir tane yerim bağırsaklarım için birebir hiç bişey olmaz kuzum yememişsindir.Yediysende hiç bişey olmaz endişelenmeKızlar az önce şeftali yiyeyim dedim sapa sağlam ısırdım ve içinde kurtlar varmış ay acaba yedim mi bir kaç ısırık yutmuştum Çok tedirgin oldum yuttuysam acaba bir şey olur mu
Uzun oluyor kuzu yanlış yazmışımUzun oluyor muymus olmuyor muymus kuzum yukarda fasulye gibi uzun oluyor demişsinde
Neden söylemiyorlarsa artık yaa. Güzel güzel iza etse güzel olcak yani. Bu doktorum da öyle hiç bişeyi anlatmaz değiştiricem o yüzdenPazartesi kontroldeydim. Ulturasonda bakarken hemşiresine seslendi bebegin boyunu ve kalp hizini not aldirdi. Bende o sirada duydum :)
Ay hadi bakalım benimki ne çıkacakUzun oluyor kuzu yanlış yazmışım
Evet evet aynen oyle kayiyor gibi cok tuhaf birsey cinsiyeti neydi acaba kuzeninin bebisinin canimYa bunu kuzenim bana sordu geçen hafta aynı senin gibi tarif etti ben hissediyordum onuncu haftada sende de var mı diye. Bende yok öyle birşey ama sen söyleyince hatırladım. Hatta bir damar çekiliyor gibi oluyor sanki birşey kayıyor dedi. Öyle birşey mi bilmiyorum ama hissediyor olabilirsin
Tesekkurler canim ben de dedim ne dusuk sorun mu var diyeWmf kalp hızı değil kızlar ses dalgasının frekansı gibi bişey sanırım
Ayy hadi insallah canim tesekkurlerEn doğru yöntem kemiklere göre dr ların 10. Haftada yaptığıymış, kemikleri paralelse kız dikse erkek demişti bi arkadaşıma dr u, kız olunca = işareti gibi demişti, sanki seninkinde belli oluyor kemikler gibi geldi
İnşallah canım sağolun valla içimi rahatlattınızBende yedim biraz önce şeftali her akşam rutinim bir tane yerim bağırsaklarım için birebir hiç bişey olmaz kuzum yememişsindir.Yediysende hiç bişey olmaz endişelenme
Aa evet gercekten = isareti tarzi tesekkurler canimŞöyle göstermeye çalıştım ama görür görmez bu kız dedim bakalım ne çıkacak sağlıkla sıhhatle mutlulukla gelsin
Benimki en ince detaya kadar anlatıyor ama onu söylemediNeden söylemiyorlarsa artık yaa. Güzel güzel iza etse güzel olcak yani. Bu doktorum da öyle hiç bişeyi anlatmaz değiştiricem o yüzden
Evet olabilir isim benzerliğiZofran olabilir canım seninki zofran kullanılmıyor isimler benzer
Aaaaaaaa şimdi gördüm olmuşOlmuş olmuş he artık karnımızda da olsa bebemiz varrr
Ayy çekmemiş vallah öyle bir banyo yaparken kaynar resmennn
Ağğğğğ ne diyosunnn kız hiç sancı çekmemiş mi amanınnnn
İlk olunca ne sancı biliniyor ne ıkınmaOlmuş olmuş he artık karnımızda da olsa bebemiz varrr
Ayy çekmemiş vallah öyle bir banyo yaparken kaynar resmennn
Bacım bende vajinal doğum yaptım ama hiç tuvaletle karıştırılacak gibi değildi yavİlk olunca ne sancı biliniyor ne ıkınma
Ikınma zaten wc ihtiyacı ile aynı şey hiçbir fark yok
Bence oyüzden seçememiş olabilir
Çünkü bende sürekli sadece tuvaletim var bişeyim yoktur diyordum
Ebe izin vermiyordu girmeme
Kızzz o kurtlar içerde bebeği kuvalamasınKızlar az önce şeftali yiyeyim dedim sapa sağlam ısırdım ve içinde kurtlar varmış ay acaba yedim mi bir kaç ısırık yutmuştum Çok tedirgin oldum yuttuysam acaba bir şey olur mu