- 16 Haziran 2018
- 603
- 1.339
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #5.661
Yeşil elbiseli güncel foto muTabi biraz elbisesinde azizliğine uğramış olabilirim aşırı bol ve kilolu gösteren bir model
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeşil elbiseli güncel foto muTabi biraz elbisesinde azizliğine uğramış olabilirim aşırı bol ve kilolu gösteren bir model
Benim doktora da geçen kalp atışı 172 den 165 e düşmüş normal mi dedim. Seni kırmak istemem ama çok yoğunum saçma sorular sorma dedi bana sonra kıyamadı bi daha dinletti. Adam Prof olunca bişe de diyemiyoruz bebeğim önce rabbime sonra ona emanetHe işte bu da öyle ultrason bitiyor hop 12. Haftada tekrar gel. Doğru düzgün yüzüme bile bakmıyor ben bişiler soruyorum habire
Onun ikizleri vardı biri kız biri erkekEvet evet aynen oyle kayiyor gibi cok tuhaf birsey cinsiyeti neydi acaba kuzeninin bebisinin canim
Benim iç karnım geniş aslında ama.bende akşamları patlayacak gibi nefes bile alamıyorum sankiKızlar akşamları özellikle 5-6 aylık hamile gibiyim hatta biraz daha zorlasam yarına doğum yapacağım. Bu şişkinlik tek bende yok dimi ah iç karnı dar olanların makus talihi
Kaçıncı doğumuydu kuzeninin? Ablam 3.doğumunu çok rahat yaptı mesela. Hatta kayınvalidesi 6.doğumunu yapmak için hastaneye gittiğinde hastane girişinde çocuğun başı gelmeye başlamış ve doğumhaneye girdiğinde doğmuş. Ama sancıyı evde çekip öyle gdiyor tecrübeli anneler. Kuzeninin de illa ki sancısı olmuştur.Olmuş olmuş he artık karnımızda da olsa bebemiz varrr
Ayy çekmemiş vallah öyle bir banyo yaparken kaynar resmennn
Sabah bunu düşündüm ben de karnımı görünce. Sabah 3 aylık beybitom, akşam 6 aylık oluyor, hatta öğleden sonra. Hiç mi iç karnım yokmuş, anlamadım ki.Kızlar akşamları özellikle 5-6 aylık hamile gibiyim hatta biraz daha zorlasam yarına doğum yapacağım. Bu şişkinlik tek bende yok dimi ah iç karnı dar olanların makus talihi
MasallahOnun ikizleri vardı biri kız biri erkek
Cok sık acikiyorum ama canim yemek istemiyor midem asiri kaziniyor bulaniyorAciktigim zaman sanki midemi kürekle kaziyorlar o an yemezsem bayılacak gibi oluyorum sizinde böyle oluyor mu ağzımın tadı berbat sürekli geceleri de tuvalete cikiyorum benim her hamillegim böyle geçiyor gercketen çok yorucu
evet evet rahatsız edici bir kazınma böyle bulantı gibi de değişik illa bişi yemem lazım bastırmak içinAciktigim zaman sanki midemi kürekle kaziyorlar o an yemezsem bayılacak gibi oluyorum sizinde böyle oluyor mu ağzımın tadı berbat sürekli geceleri de tuvalete cikiyorum benim her hamillegim böyle geçiyor gercketen çok yorucu
2. doğumuydu canım bi de bebiş 2 bucuk kiloyduKaçıncı doğumuydu kuzeninin? Ablam 3.doğumunu çok rahat yaptı mesela. Hatta kayınvalidesi 6.doğumunu yapmak için hastaneye gittiğinde hastane girişinde çocuğun başı gelmeye başlamış ve doğumhaneye girdiğinde doğmuş. Ama sancıyı evde çekip öyle gdiyor tecrübeli anneler. Kuzeninin de illa ki sancısı olmuştur.
Küçük çocuğu doğurmak daha zor derler aslında.evet evet rahatsız edici bir kazınma böyle bulantı gibi de değişik illa bişi yemem lazım bastırmak için
2. doğumuydu canım bi de bebiş 2 bucuk kiloydu
Evet canım güncel 9 aylıklarla yarışa girerimYeşil elbiseli güncel foto mu
Evet benimde aynı sanki çok uzun süre aç kalmışım gibi açlıktan nefesim kokuyormuş gibi değişik bir hallere giriyorum resmenAciktigim zaman sanki midemi kürekle kaziyorlar o an yemezsem bayılacak gibi oluyorum sizinde böyle oluyor mu ağzımın tadı berbat sürekli geceleri de tuvalete cikiyorum benim her hamillegim böyle geçiyor gercketen çok yorucu
fırt diye fırtlatmış vallah :) küçük daha zor olduğunu bilmiyordum vallahhKüçük çocuğu doğurmak daha zor derler aslında.
Bu haftaya kadar çook fazla gaz şişkinlik sorunum vardı kocaman oluyordu karnım. 2 gündür hayret yok, ben de şaşkınım :)
Vajinal doğumda çocuk da doğmak için bir güç uyguluyor,doğum kanalında ilerliyor. Kilolu çocuk daha güçlü olur, kilosu düşük çocuk bu gücü zor gösterir demişlerdi bana.fırt diye fırtlatmış vallah :) küçük daha zor olduğunu bilmiyordum vallahh
aa evet çok mantıklı açıklama. Demek ki bu dünden hevesliymiş hemencik çıkmış :)Vajinal doğumda çocuk da doğmak için bir güç uyguluyor,doğum kanalında ilerliyor. Kilolu çocuk daha güçlü olur, kilosu düşük çocuk bu gücü zor gösterir demişlerdi bana.
Agzimin tadinda sorun yok ama diger tum soylediklerinz bendede mevcut. Aciktigim an bseler atmazsam agzima kesin bayilcam diyorumAciktigim zaman sanki midemi kürekle kaziyorlar o an yemezsem bayılacak gibi oluyorum sizinde böyle oluyor mu ağzımın tadı berbat sürekli geceleri de tuvalete cikiyorum benim her hamillegim böyle geçiyor gercketen çok yorucu
MaşallahYemin ediyorum hamile çekimlerinden farkım yok bu ne şişkinlik göbeğimde var ama 1.66 boy 61 kiloyum ya sonum ne olur acaba umarım yürüyebilirim ilerleyen zamanlarda