- 8 Ağustos 2023
- 5.347
- 5.306
- Konu Sahibi elektroforez
- #5.581
İvitt buldumArtık sende de yazıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İvitt buldumArtık sende de yazıyor
Ben 10+3 ün bugün baktık çok hareket ediyordu eli kolu durmuyordu şoka girdik tabi gitmeden bi küçük parça tatlı yedim onun da etkisi olabilirKızlar ultrasonda on haftadan sonra bebeğin hareket ettiğini görebilirmişiz galiba. Bana denk gelmedi ama hareket ederken gören var mı? Ben göremedim hareket ettiğini
Ben bu ara ekstra bi bulanıyorum gün geçtikçe azalır derler benim daha da arttı evde yemek yapamaz hale geldimİşte yarım ceviz bile o kadar etki ediyor ki. Neden bulantım yok diye korkmaya başlayanlar ceviz yiyebilir . Bakın 5 dakika sonra bebişiniz hatırlatır kendini
Tatlıyı birkaç kişi daha söyledi gitmeden mutlaka deneyeceğim teşekkür ederimBen 10+3 ün bugün baktık çok hareket ediyordu eli kolu durmuyordu şoka girdik tabi gitmeden bi küçük parça tatlı yedim onun da etkisi olabilir
Benim az kaldı iki hafta sonra kontrolüm ve cinsiyette belli olacak inşallahBenim artık bir daha ki kontrol 3 hafta sonra
Ama insanın aklına getiriyorsunuzYa benimde onlardan canım çekiyor normalde hiç yemediğim şeyler jelibon haribo falan
Detaylı ultrasonda doktor meyve bile tüketmeni istemiyor organlara tamamen bakabilmek için bilgin olsun normal muayenede ye ya çok farklı bir duygu minicik şey nasıl hareket ettiriyor kollarını ayaklarını hala ağlıyorumTatlıyı birkaç kişi daha söyledi gitmeden mutlaka deneyeceğim teşekkür ederim
Yaaa bunu da duymadım ben 12. Hafta kontrolüne gideceğiz bana doktorum birşey demedi ama ben yine de yarım saat önce bir tatlı yerim zaten öğlene doğru 11 de kontrolüm kahvaltı sonrası ve evet gerçekten büyülü birşey ilk hamileliğim durup durup eşime içimde canlı biri yaşıyor büyüyor hareket ediyor falan diyorum durup dururken ama görmek de istiyorum artık benimki hep hareketsizdi şimdiye kadarDetaylı ultrasonda doktor meyve bile tüketmeni istemiyor organlara tamamen bakabilmek için bilgin olsun normal muayenede ye ya çok farklı bir duygu minicik şey nasıl hareket ettiriyor kollarını ayaklarını hala ağlıyorum
Senin minnoş uykuyu seviyor belliYaaa bunu da duymadım ben 12. Hafta kontrolüne gideceğiz bana doktorum birşey demedi ama ben yine de yarım saat önce bir tatlı yerim zaten öğlene doğru 11 de kontrolüm kahvaltı sonrası ve evet gerçekten büyülü birşey ilk hamileliğim durup durup eşime içimde canlı biri yaşıyor büyüyor hareket ediyor falan diyorum durup dururken ama görmek de istiyorum artık benimki hep hareketsizdi şimdiye kadar
Annesine çektiyse seviyordur evetSenin minnoş uykuyu seviyor belli
B12 eksikliğinde olabiliyor sankiGebelikte de ağız yaraları çok oluyormuş diye duymuştum. Belki de vücudumda vitamin eksikliği vardır
Bence sizinki kızGoruntusu boyle
Esim anliyorum kiz istiyor aslinda onunda benimde gonlu kizdan yana ama kimse itiraf edemiyor saglikli olsun da diyoruz tesekkurler canim keseden dolayi mi tahmin ettinBence sizinki kız
Hadi inşallah hayırlısıyla bekliyoruz güzel haberleriniBenim az kaldı iki hafta sonra kontrolüm ve cinsiyette belli olacak inşallah
Ya bunu kuzenim bana sordu geçen hafta aynı senin gibi tarif etti ben hissediyordum onuncu haftada sende de var mı diye. Bende yok öyle birşey ama sen söyleyince hatırladım. Hatta bir damar çekiliyor gibi oluyor sanki birşey kayıyor dedi. Öyle birşey mi bilmiyorum ama hissediyor olabilirsinKizlar sacma belki 9.haftadayim ama ben sanki bazen hareketlerini hissediyorum karnim geriliyor ortasinda birsey var gibi sonra geciyor
Bir de 5 adet serum verdi icinde bemiks c vitamini bir de zofer diye ilaclar seruma katilcakmis
Zofran olabilir canım seninki zofran kullanılmıyor isimler benzerBana acildeki doktor zofer zararlı demişti
Söylenilene göre kız kesesi yuvarlak,erkek kesesi fasulye gibi uzun oluyormuşKızlar erkek kesesi nasıl oluyor kız kesesi nasıl oluyor ? Fark varmı aralarında ?