- Konu Sahibi elektroforez
-
- #36.141
Canım selamlar belirtiler neydi. Benim bebişte de hırıltı var inanılmaz. Öksürük yok ama çok hırıltılı burundan değil bronşlardan geliyor belli düzenli burnunu temizliyorum serum fizyolojik ile bir de günde 2 kere hava veriyorum nebülizatörün içine serum fizyolojik koyup. Çok geçmiş olsunkızlaaarr herkese selamm.. bizi de çıkarmadı, hatta 2-3 gün daha gözetim altında kalın dedi. Hastaneye gittiğim gün enfeksiyon boğazında, ciğere inmemiş dedi, ertesi gün kontrol ettiğinde ciğerden ses geliyor inmiş dedi ve kapsamlı bir hastaneye sevk etti.. antibiyotik şurup ve ilaçlı hava veriyorum. Hava ciğerlerdeki iltihabı balgamla atmasını sağlayacakmış.. memeyi hepten istemiyor, resmen hayatta kalacak kadar emiyor.. 50 günlük bebeğe sağdığım sütü çay bardağıyla veriyorum
Canım selamlar belirtiler neydi. Benim bebişte de hırıltı var inanılmaz. Öksürük yok ama çok hırıltılı burundan değil bronşlardan geliyor belli düzenli burnunu temizliyorum serum fizyolojik ile bir de günde 2 kere hava veriyorum nebülizatörün içine serum fizyolojik koyup. Çok geçmiş olsun
Aynı durumdayım yazdıklarınızla birebir bıraksam bütün gün emecek 26 günlüğüz biz deKızlar bu ataklar ne zaman baslıyor bizim bugün 24. Gün ama dün aksamdan beri memede olmadığı her an çığlık çığlığa ağlıyor sesi kısılıyor. Uyutuyorum 5 dk sürmüyor uyanması çığlık atarak ağlamaya başlıyor. Valla kucağımda tasıyıp gezdirmeye hoplatmaya gücüm kalmadıazıcık büyüselerde dertlerini anlasak
ZOrla memeyi tutturmaya calisiomusun. Benimkide oyle huysuzlandiginda birden memeyi itiyor ama zorla verince aliyo devam edio. Bide huysuzlugu aksamlari daha artiyor ozellikle 5 yada 6 gibi basliyor bir yada 2 saat suruyor. Sanırım kolik benimki. Yarin doktora gdcez sorcam ama benim tahminim o yöndeYa benim bebise aksam yine biseyler oldu cok huysuzdu gaz cok var atamiyor emme konusunda da sinirli sinirli oluyor memeyi tutmak istemiyor kafasini surekli bir oraya bir buraya ceviriyor
Ben weewell wmv815 kullanıyorum daha doğrusu ilk günler kullanıyordum gayet güzel ses ve görüntüsü ama artık uyumadığı için kullanamıyorumKizlar bebek kamerasi kullanan var mi? Hangini kullaniyorsunuz?
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm hemencecik iyileşsin minik kuş. Paylaştığın için çok sağol benzer bir durum olursa ihmal etmemiş oluruz bizlerdeCanım çok minik minik öksürükle başladı, ben açıkçası toz kaçmıştır, tükürüğü kaçmıştır galan diye düşündüm, sonra yavaş yavaş şiddetlenmeye başladı 4 gün içinde bu hale geldik, cuma çok huzursuzdu, uyumadı falan tam da atak haftasına gelince herhalde atak başladı diye düşündük ama pazar günü faciaydı, ağrısından acısından kafasına gözüne vurmaya başladı 50 günlük bebek.. ben o zaman bekleyerek hata yaptığımı anladım.. bize antibiyotik şurup veriliyor günde 2 defa, bir de hava veriyoruz bir tane ilaçlı bir tane saf su sanırım karıştırıp buhar şeklinde ciğerleri açmaya çalışıyoruz.. öksürük çok şükür tamamen bitti gibi oldu. Günde 4 defa serum fizyolojik yapılacak demişler çünkü o da ciğerlere havanın gitmesi için çok önemli ama ben kıyamıyorum 2 defa yapıyorum.. Dr geldi muayene etti, iyi gördü dünden bugüne.. yarın eğer daha iyi olduğuna kanaat getirirse çıkaracak inşallahdua edin teyzeler bize nolur çocuklarınızda farklı olan bir şey görürseniz hafife almayın, onların şu an bağışıklıkları inanılmaz düşük, erken farkederseniz müdahale kolay olur, ama benim yaptığım hataya düşmeyin
Benim oğlum 15 günlüken 14 tü sarıılık değeri 1 aylık kontrolde hala sarıydı ama doktor gerek görmedi , azalmaya başlamış dedi , bana da çok sarı geliyordu ama doktorlar anlıyorlar renginden azalmaya başladığınıBebeği sarılık olanlar 1 ay kontrolünde tekrar değerine baktırdı mı? Baktırdıysa kaç çıktı? Tenş hala sarı geliyor bana ya
Xiaomi c300 kullanıyoruz. Telefondan izliyoruzKizlar bebek kamerasi kullanan var mi? Hangini kullaniyorsunuz?
Ayni benim de aksamuzeri basliyor aksam da devam ediyor sabaha karsi kakasini yapmazsa yandik tum gun berbat oluyor ben anlamadim ikiniyor gazi da cikiyor bagirsaklarini cikarmak istiyor o dereceZOrla memeyi tutturmaya calisiomusun. Benimkide oyle huysuzlandiginda birden memeyi itiyor ama zorla verince aliyo devam edio. Bide huysuzlugu aksamlari daha artiyor ozellikle 5 yada 6 gibi basliyor bir yada 2 saat suruyor. Sanırım kolik benimki. Yarin doktora gdcez sorcam ama benim tahminim o yönde
Ben weewell wmv815 kullanıyorum daha doğrusu ilk günler kullanıyordum gayet güzel ses ve görüntüsü ama artık uyumadığı için kullanamıyorum
Doktora goturdunzmu hic. Biz yarin ilk defa goturcez bugune kdr goturemedik bikac aksilik yuzunden. Siz goturmuştunuz sanirim dimi. Kolik dedimiAyni benim de aksamuzeri basliyor aksam da devam ediyor sabaha karsi kakasini yapmazsa yandik tum gun berbat oluyor ben anlamadim ikiniyor gazi da cikiyor bagirsaklarini cikarmak istiyor o derece
EVet goturduk kolik dedi 3 ay sonra gecer dedi gsz damlasi verdi sab simplex #reklam degil# ama bir ise yaramadi kimyon vericem yapcak baska birseyim yok gece hic uyumuyoruz zombi gibiyim gunduz de dalamiyorDoktora goturdunzmu hic. Biz yarin ilk defa goturcez bugune kdr goturemedik bikac aksilik yuzunden. Siz goturmuştunuz sanirim dimi. Kolik dedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?