- 31 Temmuz 2024
- 461
- 1.119
- 28
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #36.101
Ya bende uzun süredir bunu soracaktım sizlere unutuyorum. Emzirirken saç boyatıyor musunuz? Bitkisel boya mı kullanmak lazım?Galiba atak haftasindayiz, durup durduk yere aglamalar, memeyi istememeler basladikafam da cok karisiyor, beklenen dogum tarihine gore yasanir ataklar deniyor, benimki bir aya yakin erken geldi ya, sanki dogum tarihine gore de yasadik atak kafalar karisik.
sonunda sacimi boyadim bugun, sute gecer mi acaba diye tribe girdim. Sanki bi doktor emzirirken boyamayin demisti ama hayirlisi diyorum
Benimki mesela gunde 10 defa emiyorsa 5inde sakin digerlerdinde emerken ıkınıyor bacaklarini çırpıyor agliyor ama memeyide birakmiyor ozaman kesin kolik benimkiSağol canım. Yok sevmedi beyaz gürültüyü onu açıyorum eşim uyuyakalıyor sinirleniyorumdün doktora kolik mi acaba diye sordum. Kolik bebekler memede de sakinleşmiyormuş. Memedeyken ağlamıyorsa kolik değildir dedi
Ben mailde gördüm ama daha almadımKizlar icinizde süt parası alan oldumu.
Nereye yatiyor para cnm. E devletten bakiorum yatnamis gibi ama pek anlamadimBen mailde gördüm ama daha almadım
Biz iyşyix çok şükür acayip sallandık dışardayız.. çok korktuk ya anlatamamkizlar iyi mi herkes? Cok siddetli olmus diyorlar, cok uzuldum cok gecmis olsun
Bana doğumdan birlaç gün sonra yatmıştı. Banks hesabım ekliydi ödemrler için direkt hesabıma geldi. Hesap ekli değilse ptt tc ile alınıyr diye biliyorumNereye yatiyor para cnm. E devletten bakiorum yatnamis gibi ama pek anlamadim
Benimki de hiç sevmiyor beyaz gürültüyüSağol canım. Yok sevmedi beyaz gürültüyü onu açıyorum eşim uyuyakalıyor sinirleniyorumdün doktora kolik mi acaba diye sordum. Kolik bebekler memede de sakinleşmiyormuş. Memedeyken ağlamıyorsa kolik değildir dedi
Hamileliğin 3. Ayından beri boyuyorum bitkisel içerikli olanlarla. Eskisi gibi her ay değil de 3 ayda bir gibi boyuyorum. Hamilelikte doktorum onay vermişti ama emzirme dönemi için bir doktor onayı almadım. Sormak da aklıma gelmediYa bende uzun süredir bunu soracaktım sizlere unutuyorum. Emzirirken saç boyatıyor musunuz? Bitkisel boya mı kullanmak lazım?
Ne kadar yatti peki cnmBana doğumdan birlaç gün sonra yatmıştı. Banks hesabım ekliydi ödemrler için direkt hesabıma geldi. Hesap ekli değilse ptt tc ile alınıyr diye biliyorum
1238 olması lazımNe kadar yatti peki cnm
Çok geçmiş olsun, biz de arabaya bindik direkt. Parka geldik sma çok esiyor bebişle ben arabada dueuyorumAy kızlar 10. Kattayız çok kötü sallandık bebeyle elimiz ayağımıza dolandı Allah tan eşim evdeydi şimdi yine girdik eve biz bebeyle de olmuyor napcagımızı bilemedik resmenAllah beterinden korusun
Cok gecms olsun cnmÇok geçmiş olsun, biz de arabaya bindik direkt. Parka geldik sma çok esiyor bebişle ben arabada dueuyorum
Valla ben tek olsam bu kadar elim ayağıma dolaşmazdi napacagimi şaşırdım o panikle ki panik biri de değilimdir. Biz de evdeyiz salonda turuyorum telefon şarjda, bebişe acil bir şeyler doldurdum cantasina kapının orda duruyor. Ama daha düzgün hep kapının önünde Dursun diye küçük valiz ayarlicam deprem çantası niyetine bebisin cantayi da daha düzgün ayarlamayi düşünüyorum hep dursunlar orda diye. Şartmış yani. Allah kullanmamizi gerektirecek bir deprem yaşatmasınAy kızlar 10. Kattayız çok kötü sallandık bebeyle elimiz ayağımıza dolandı Allah tan eşim evdeydi şimdi yine girdik eve biz bebeyle de olmuyor napcagımızı bilemedik resmenAllah beterinden korusun
Nereye basvuruyoruz bunun içinKizlar icinizde süt parası alan oldumu.
Dogum yaptigim gun hastanede basvurdu esim. Hastanede yonlendirdiler sut parasina basvuru icin cagirdilar bizde bilmiodukNereye basvuruyoruz bunun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?