2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Ohh canım çok sevindim. Darısı bana artık soğuk uygulamayı bende okudum ama doktora sordum o kesinlikle önermedi ters etki yapr damarları sıkıştırır gibi birşey söyledi. Benim muhtemelen suan meme ucumda tekrar enfeksiyon oldu beyaz bişey cıktı yine iğneler batıyor gibi bir acı var hangi kremi sürüyorsun sağımdan sonra?

Emzirmemin başından beri kullanıyorum ben ve sadece anne sütü ile gidiyoruz. Geçen denemek için içmedim ve o gecesi taş gibi olan memelerim yumuşaktı. Bence işe yarıyor. Malt içeceği de aklıma geldikçe içiyorum her gün içmiyorum

Sağımdan sonra yap soğuk uygulamayı bence işe çok yarıyor. Garmastan kullanıyorum canım. Çok rahatlatıyor

Canım benim çok geçmiş olsun umarım çıkmışsınızdır hastaneden güzel kızçenle birlikte daha iyisinizdir kv kp işini de boşver çok kafaya takma beklenti insanı eğer bir beklentin olmazsa daha rahat edersin kafana takmazsın görmezden gel aradıkları kadar konuş gösterdiklerimdeğer kadar değer ver çokta mühim değiller ki kendi kızları gibi görmedikleri bir gerçek sen bebeğini keyifle büyütmeye bak bu günler geri gelmeyecek üstüne bu kişileri hatırlayıp daha da kinleneceksin bal olayını da takma minicik benek nasıl sindirsin su içmeden vs biz boğazımızdan hemen atamıyoruz hayret birşeyler gerçekten

bir kisim mastite sicak uygula diyor bir kisim da soguk. Baya arastirdim ben bu surecte, doktorlarin bile ikisi farkli sey onerdi. En son mastit el kitapcigi gbi bir sey yayinlanmis burada iste, ona gore mastit tedavisi icin soguk oneriliyor. Lahana yapraginin mantigi da ayni, dolapta sogutup konuluyor o da. Bir kisim da sagim oncesi sicak uygula, sonrasinda soguk diyor. Senin mastit de benimki apseye donmus olabilir mi yoksa sut incisi mi acaba?

Şuan süt sağıyorum sıcak uyguladım bitince soğuğu deneyeceğim. Apse olduğunu nasıl anladın. Benim şuan meme ucumda beyazlık var ama öncekiler gibi top şeklinde değil bu daha çok enfeksiyona benziyor. Birde mastitte oluşan beze hala geçmedi Sıcak uygulayınca o bölge bayağı kızarıyor.

Canım benimki de akşam 5-6 gibi gazdan huzursuzlanıyor, gün içinde emdikleri sütler akşama doğru sıkıştırıyor onları, gazı çıkınca rahatlıyor.. benimki de memede 5 dk’dan fazla kesinlikle kalmıyor, 6. Dk’yı gördüğün çok nadir.. gündüz uykusu çok kısa oluyor, tam dalamadıysa da hemen uyanıyor. 5-10-15 dk uyuyor sıpa
Kızlar bir şey sorucam, bebekleri neden belli bir aya kadar oturtmayın diyorlar? Zararı ne? O pozisyonda hiç tutmamak gerekiyor doğru mu?
Onların kemikleri ve omurgaları henüz o ağırlığı kaldırmaya müsait değil canım, halen kıkırdak gibi düşün.. ben de oturtmuyorum ama bazen kucağımda oturur gibi olsa da oturtmuyor, omurgaya ya da popoya ağırlık binmediği sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum. 4. Aydan sonra yavaş yavaş artık kendisi de oturma eğilimi gösterir
Canım geçmiş olsun.. bu yavrular ahh bu yavrular emzirmeye çalış mutlaka canım benim, emzirdikçe gelecek o sütler..
Kizlar sutu en hizli nasil arttirabilirim?
Canım ben bestlak damla kullandım bir de malt içeceği aldım.. inanılmaz farketti, içtiğim günün akşamında bile memelerin dolu olduğunu farkettim o kadar deyim.. yemene içmene ağırlık ver aç kalma, ve bol bol

Canim bestlak yeni basladim ne kadarda etki gosteriyor benim bebis emmiyor sinirleniyor kolik bari biberonla vereyim diyorum emmediginde saginca da sut emdigi gibi gelmiyor emzirmek sutu arttiriyor bence saginca olmuyor
Baştan beri hep kullandığım için hiç bilmiyorum canım. Bir de en önemlisi bol su içmek. Kaç litre içiyorsun?

Cok sagol canim deneyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…