- 14 Mayıs 2021
- 4.528
- 8.891
- Konu Sahibi elektroforez
- #3.421
Ateslı hastalık yasayıncamı oluyormus öyleMerhaba geçmiş olsun öncelikle ateşli hastalık grip vs yaşadınız mı hamilelik süresince ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ateslı hastalık yasayıncamı oluyormus öyleMerhaba geçmiş olsun öncelikle ateşli hastalık grip vs yaşadınız mı hamilelik süresince ?
bana direkt 3 ay asla yok dedi. Kuruduk burada diyemedim fdgfgsfcinsellikle ilgili ne dedi size? bana sıkıntı yok devam edebilirsiniz dedi. haftaya kalp atışı için gideceğim 5+6 şuan
allahallah herkes serbest diyor sizde neden öyle dedi acababen de ilişkiyi sordum ki benim kanama alanım vs yok sadece kahve akıntım vardı o da bitti. Her ihtimale karşı progestan kullanıyorum. Asla asla ilişki yok dedi, sonrasında da sık olmamak kaydıyla olabilir. Direkt eşime dedim bu kadın sekse karşı
Off benjm de gittiğim doktorlardan biri öyle dedi. bebeğin giderse doğal seleksiyon olarak düşün öyle bir bebeğin yaşadığına sevinmezsin dedi ve ben o sırada kanamami yoğun yaşadığım her an korku içinde olduğum günlerdeydim. Böyle diyeceğine dikkat et yat dinlen bebeğin iyi olsun de yani niye kötüye yoruyolar şaka gibiler. İnsana da kal geliyo bir şey diyemiyo o anBenımkı sıfır doktor ozaman.zaten bende sogumaya basladım.kanama alanları var ne yapıyım dıyorum normal hayatına devam et bısey olacagı varsa bız naparsak yapalım tutamayız,zehırlendım cocuga mıkrop gecmısmıdır ,Allah bılır bakalım haftaya anlayacagız,daha bana bıkere şunu yeme içme demedi yada bunu yapma demedi normal hayatına devam et ilaçlarını al dogal seleksıyona bırak kendını dedı
Maşallah canım.Öyle birini tanıyorum ama 2 saatlik uzakta malesef yasadıgım yere sureklı gıdıp gelemıyoruz ,o yuzden burda bırını tercıh ettım,ama cıddı bı sekılde konusmayı dusunuyorum doktorla cuma gunu.boyle yapacaksa yol yakınken ayrılalım ben ona basta demıstım bu bebegı zor elde ettık bızımle ılgıleneceksenız sızınle devam edecegız baska doktora gıtmeyecegız dıye.ama malesef o sıcaklıgı alamadık.kendısıyle konusacagım cuma gunu,onun yüzünden tüm haftam zehir şuanda,sadece dedıko senı taburcu edıyorum tedavıye cok guzel yanıt verdın,ee bebek nasıl ıyımı dedım,onu cuma gunu anlayacagız Allah bılır dedı.şakamı yani bu.sonra beynımde bırsuru senaryo.Tekrar geçmiş olsun. Bebeğin etkilenmemiştir umarım. Bunu bilmek için beklemek gerekebilir belki ama bunu da doktorunun güzel izah etmesi gerekir. Önemsediğini hissettirmesi gerekir. Sana bu duyguyu verememiş belli ki. Kanama alanı da ciddi bir durum, bebeğe yakın mı uzak mı, istarahat etmen gerekir mi hep konuşmak gerekir bunları.
Benim doktorum maaşallah, "kucağına çocuğunu verene kadar içim rahat etmez" diyen bir doktor. Bugün bazı korkularımı onunla paylaştım ve "Olacak olan varsa, öyle yazıldıysa olacak. Senin sebep olduğun bir durum olmayacak. Bu kadar üzülmek sana zarar" dedi. Yorum farkı diye buna diyebiliriz sanırım.
Evet bende hıc cevap veremıyorum boyle durumlarda.Bılmıyorumda ozellıkle kadın dogumcular vıcdanlı olmalı,olaya musterı yaklasımıyla yaklasmamalı bır can tasıyan anne olarak yaklasmalılar.böyle insanlarda hep ıyı hastanelerde varlar genelde.kucuk yerlerde saldım cayıra mevla kayıra durumları mevcutOff benjm de gittiğim doktorlardan biri öyle dedi. bebeğin giderse doğal seleksiyon olarak düşün öyle bir bebeğin yaşadığına sevinmezsin dedi ve ben o sırada kanamami yoğun yaşadığım her an korku içinde olduğum günlerdeydim. Böyle diyeceğine dikkat et yat dinlen bebeğin iyi olsun de yani niye kötüye yoruyolar şaka gibiler. İnsana da kal geliyo bir şey diyemiyo o an
yaaa ahahaha öldüm gülmektenbana direkt 3 ay asla yok dedi. Kuruduk burada diyemedim fdgfgsf
Merhaba canım bende kullanıyorum oksapar tıp merkezindeki doktorum yaşamadığını söyledi devlete gidip rapor çıkardım artık raporsuz veremiyorlarmışMerhaba kızlar bugün dra gittim kan sulandırıcı iğne olmam lazım. Raporlu olması lazım dedi rapor yazamıyormuş. Diğer çocuklarda öğrenir öğrenmez başlamıştım iğnelere. Raporu sonradan çıkarmıştık. Kullanan var mı raporlu mu alıyorsunuz sizde. Her yıl bir kural değişiyor anlamadım.
eğer akraba evliliği değilse veya herhangi bir genetik problem yoksa evet.Ateslı hastalık yasayıncamı oluyormus öyle
yaa bence kendi yapamıyor kimsenin yapmasını istemiyor bir de zaten vajinismus yüzünden evlenince 2 ay yapamamıştık. Dön başa dsdjkallahallah herkes serbest diyor sizde neden öyle dedi acaba
biz normal rutine devam ediyoruz 2 günde 1 bence de bu doktor sekse karşı
Ama haksız mıyımyaaa ahahaha öldüm gülmekten
evet evet canım çok normal, sanırım regl günlerin şu anKızlar merhaba ben normalde nisan grubundayım ama merak ettim 4. Haftadayım adet sancısı yaşayanlar oldu mu? Çok şiddetli değil adet olacakmış gibi. Yaklaşık 1 haftadır var.
Merhaba aramıza hoş geldin :) Ben kahverengi lekelenmelerimden dolayı progestan kullanıyorum. Lekelenmem geçti, regl sancım çok çok nadir oluyor. O da şiddetli değil zaten. Fitil olarak alıyorum, yan etkisi ben de yok. Ağız yoluyla yan etkisi oluyor sanırım öyle kullanmadım.Herkese merhaba ben de grubu görünce katılayım aranıza hemen dedim, martta bir düşük yaşadım malesef, sat 19 haziran, şimdi 6+5 gebeyim 5+0 da keseyi 6+5 te kalp atışı duyduk, ama yaşanmışlıklardan heralde sürekli tedirginim, bulantım çok oluyo sabahları, gün içinde kasık ağrılarım da var doktorum bugün progestan başlayalım adet sancısı gibi ağrıları sevmeyiz bebeği gördükten sonra dedi kullanan çok heralde nasıl etkileri var acaba
E elektroforez
Ahahhaha vallahi çok özledim yaa bana da asla kesinlikle yasak bebeğin güzel yerlessin dedi. Sakince bu günlerin geçmesini bekliyorum ama galiba eşimi ikna edemicem riskli dönem geçse debana direkt 3 ay asla yok dedi. Kuruduk burada diyemedim fdgfgsf
Merhabalar hayırlı olsun bebişin Ben progestani alttan üstten popodan her yerden kullanıyorum şu an ahajsjj rahim hareketlerim durmadıgı ve kanamam olduğu için verdi. 6+3teyim 10 gün vajinal kullandım önce. Sonra onu bıraktık. 5 gün popodan iğne ve sabah akşam ağızdan başladık. Bende çok uyku ve mide yanması yapıyor ve iğneden sonra çok dinginleşiyorum. Başka da yaptığı bir durum gözlemlemedim. Kanamami da hayli azalttı çok şükür.Herkese merhaba ben de grubu görünce katılayım aranıza hemen dedim, martta bir düşük yaşadım malesef, sat 19 haziran, şimdi 6+5 gebeyim 5+0 da keseyi 6+5 te kalp atışı duyduk, ama yaşanmışlıklardan heralde sürekli tedirginim, bulantım çok oluyo sabahları, gün içinde kasık ağrılarım da var doktorum bugün progestan başlayalım adet sancısı gibi ağrıları sevmeyiz bebeği gördükten sonra dedi kullanan çok heralde nasıl etkileri var acaba
E elektroforez
ya benim canım bugün pastavilla marka erişte çekti ama pastavilla olcak sdfkjf ne alaka yaaa of nerden bulcam acabaTam buğday makarna ya geçiş yapmış bulunuyorum
rüyama girdi gece düşün dfkjdjk offffAhahhaha vallahi çok özledim yaa bana da asla kesinlikle yasak bebeğin güzel yerlessin dedi. Sakince bu günlerin geçmesini bekliyorum ama galiba eşimi ikna edemicem riskli dönem geçse de
Pastavilla önemli detayya benim canım bugün pastavilla marka erişte çekti ama pastavilla olcak sdfkjf ne alaka yaaa of nerden bulcam acaba
Kız bu gece benimde rüyamdaydı tövbe estağfurullah.rüyama girdi gece düşün dfkjdjk offff