- Konu Sahibi elektroforez
- #3.381
Bu şekide ense ile kafa arasında ödemler var dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu şekide ense ile kafa arasında ödemler var dedi
Yarın zaten perinatolog bakacakmış. Tek doktorla kalmamanı tavsiye ederim. Hangi şehirdesin?Bu şekide ense ile kafa arasında ödemler var dedi
Şanlıurfadayım evet özel bir peranatolojiye gideceğim dua edin lütfenYarın zaten perinatolog bakacakmış. Tek doktorla kalmamanı tavsiye ederim. Hangi şehirdesin?
normal canım beni de 4 hafta sonra çağırdıKızlar az önce doktordan döndüm. Çok şükür herşey yolunda. Sat'a göre 9+2 olmam gerekirken 8+6 dedi doktor. Olabilirmiş. Endişelenme herşey çok iyi dedi çok şükür. Ama beni 3 hafta sonra çağırdı tarama testi için. Sizcede 3 hafta geç değilmi. Alıştım ben her hafta gidip bebemi görmeye. Şimdi 3 hafta görmeden nasıl olcak. Normal mi ki bu
Neyse bu iş için ben eşimden destek alayım hahahaBen o detayı atlamisim canım içeri biraz girse yolunu bulur ya dokulardan eriyerek etki ediyordur diye düşünüyorum
Dur bu akşam böyle deniyimmm bakalım nasıl olcaakBenim tüp bebek doktorum hemşireleri üstüne basa basa söylemişlerdi. Öncesinde bilmiyordum benim de mesela atıp yattığımda tuvalete gittiğimde çıkıyordu beyaz halde. Ama öyle dedikten sonra uyguladıktan sonra çok nadir olmaya başladı. Hatta hiç gelmemeye başladı
Allah yardımcınız olsun. O ödem geçici olsun. Tüm kalbimle dua ediyorumŞanlıurfadayım evet özel bir peranatolojiye gideceğim dua edin lütfen
Değişiyor. Bazen o şunlara şunlara dikkat et diyor. Bazen ben ne yapayım diye soruyorum. Muayene sonrası konuşurken şekilleniyor.Kızlar doktorunuz siz bir şey sormadan. Öneri, tavsiye işte dikkat etmeniz gereken şeyleri söylüyor mu yoksa siz mi soruyorsunuz hep?
Allah razı olsun hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallahAllah yardımcınız olsun. O ödem geçici olsun. Tüm kalbimle dua ediyorum
Tümden detaylı bakacaklardır yarın bebeğine. Kalbi, oluşan organları. Detaylı usg erken yapılmış oluyor.
Bana direk neler yiyip içmem gerektiğini söyledi neler yememem gerektiğini de tekrar gelirsen ilerleriz dedi . İyiydi kadınKızlar doktorunuz siz bir şey sormadan. Öneri, tavsiye işte dikkat etmeniz gereken şeyleri söylüyor mu yoksa siz mi soruyorsunuz hep?
Kendisi soyledi direkKızlar doktorunuz siz bir şey sormadan. Öneri, tavsiye işte dikkat etmeniz gereken şeyleri söylüyor mu yoksa siz mi soruyorsunuz hep?
Değişiyor. Bazen o şunlara şunlara dikkat et diyor. Bazen ben ne yapayım diye soruyorum. Muayene sonrası konuşurken şekilleniyor.
Bana direk neler yiyip içmem gerektiğini söyledi neler yememem gerektiğini de tekrar gelirsen ilerleriz dedi . İyiydi kadın
Kızlar yani ben sormadan bir şey söylemiyor. Mesela cinselliği bile utana sıkıla ben sordum. Kahveyi vs vs böyle küçük şeyleri. Yazmasam ben de unuturum yani. Sonuçta ilk gebeliğim tecrübesizim. Okey iyi pozitif bi doktor ama sanırım değiştireceğim.Kendisi soyledi direk
Antep fıstığını çok severim bende hergün avuç avuç yediğim şeyi şimdi ağacını bile görsem kusasım geliyor en çok ne seviyorsan o gidiyor snaırım yaBir insan en sevdiği şey olan çikolatadan nasıl tiksinirrrrr? Hamilelik cidden sen tuhaf bir şeysinn
Ben de degistircem canim medicalpark gaziosmanpasaya bakcam bir de liv hospital vadiparkKızlar yani ben sormadan bir şey söylemiyor. Mesela cinselliği bile utana sıkıla ben sordum. Kahveyi vs vs böyle küçük şeyleri. Yazmasam ben de unuturum yani. Sonuçta ilk gebeliğim tecrübesizim. Okey iyi pozitif bi doktor ama sanırım değiştireceğim.
Kahveden tiksindim ben de dus jelinden oda kokusundan surekli oda kokuyor sabah tansiyonum dustuBir insan en sevdiği şey olan çikolatadan nasıl tiksinirrrrr? Hamilelik cidden sen tuhaf bir şeysinn
Haklisin sen sormadan cogu seyi solemesi gerekirdiKızlar yani ben sormadan bir şey söylemiyor. Mesela cinselliği bile utana sıkıla ben sordum. Kahveyi vs vs böyle küçük şeyleri. Yazmasam ben de unuturum yani. Sonuçta ilk gebeliğim tecrübesizim. Okey iyi pozitif bi doktor ama sanırım değiştireceğim.
Ahh ahh o buyuk dert :) hamile olmadan once etçiydim et tavuk bayilirdim. Smdi midem almio et türü seyleri. Buaralar sadece sebze yemek istiyorum. Eşimde sebze pek sevmez. Kısir döngüdeyiz :)Kızlar aksam yemepinde neler yapıyorsunuz bıraz tavsıye verırmısınızmalum mıdeden dolayı pek secenek bulamıyorum ben.yazdıklarınızı not edıcem hergün birini pişiricem:))
Ben de acayip sekilde mercimek kofte istiyorum eksi eksi ama icinde taze sogan vs oldugu icin midem kotu olcak o yuzden yiyemiyorum etten cok tiksindim corbayi asla sevmezdim simdi canim corba istiyor yemek istemiyorAhh ahh o buyuk dert :) hamile olmadan once etçiydim et tavuk bayilirdim. Smdi midem almio et türü seyleri. Buaralar sadece sebze yemek istiyorum. Eşimde sebze pek sevmez. Kısir döngüdeyiz :)