- 9 Ağustos 2016
- 6.377
- 20.899
- Konu Sahibi elektroforez
- #3.441
noldu bize böyle yaa libido tavan yaptı ufPastavilla önemli detay
Kız bu gece benimde rüyamdaydı tövbe estağfurullah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
noldu bize böyle yaa libido tavan yaptı ufPastavilla önemli detay
Kız bu gece benimde rüyamdaydı tövbe estağfurullah.
Medical park gaziosmanpasa 84 bin tl gebelik paketi icin dedi suraya bakinEvet, haklısınız zaten eşimle konuştuk. Başka doktor deneyelim bir de dedik beğenirsem onda devam ederiim.
aaa bana 90 dedi onlarrrrr florya şubesi 60 dediMedical park gaziosmanpasa 84 bin tl gebelik paketi icin dedi suraya bakin
Allah Allah ben mi yanlis anladim acaba ama hersekilde pahali ya cildirmislar demirhayatin sigortasi var iki can tss diye ama onda da guzel hastaneler yok sankiaaa bana 90 dedi onlarrrrr florya şubesi 60 dedi
o ne kadar ? Sompo nun 53 bin dedi sigortacım o da sadece bahçelievler medicanaAllah Allah ben mi yanlis anladim acaba ama hersekilde pahali ya cildirmislar demirhayatin sigortasi var iki can tss diye ama onda da guzel hastaneler yok sanki
Demir hayatin 62 bin tl silver paketio ne kadar ? Sompo nun 53 bin dedi sigortacım o da sadece bahçelievler medicana
Hahahah sanırım öyle doktorun bizimki sıkıntı yok diyor da ilk olunca korku var ya azcık duralım ne olacak sankiben de ilişkiyi sordum ki benim kanama alanım vs yok sadece kahve akıntım vardı o da bitti. Her ihtimale karşı progestan kullanıyorum. Asla asla ilişki yok dedi, sonrasında da sık olmamak kaydıyla olabilir. Direkt eşime dedim bu kadın sekse karşı
benim de durasım vardı da eşim çok yanaşınca doktor da rutine devam edebilirsiniz diyince 2 3 günde bi devam ediyoruz. şimdi ilk günden hamile kalınca hemen sırtımı dönmeyeyim dedim ona da yazıkHahahah sanırım öyle doktorun bizimki sıkıntı yok diyor da ilk olunca korku var ya azcık duralım ne olacak sanki
Evet cok fazla ucretleri huc bilmiyorum gercekten ne yapacagimi kararsiz kaldim bir de dojtor da bulamiyorum sıkıntı oallahım bunlar nasıl fiyatlar herkes uçmuş bildiğiniz yaa şaka gibi
inşallah bulursunuz gönlünüze göre bi yer. ben istanbul'da değilim o yüzden pek hakim değilim oralara. bi de gebelik öncesinde özel sigorta yaptırmıştım inşallah ondan yararlanmayı düşünüyorum. doğum vs de kapsıyorEvet cok fazla ucretleri huc bilmiyorum gercekten ne yapacagimi kararsiz kaldim bir de dojtor da bulamiyorum sıkıntı o
Kokudan artık mutfağa giremiyorum dün yediğimden bugün bi bakıyorum tiksinmişimKızlar aksam yemeğinde neler yapıyorsunuz bıraz tavsıye verırmısınızmalum mıdeden dolayı pek secenek bulamıyorum ben.yazdıklarınızı not edıcem hergün birini pişiricem:))
Ay dursun yaaaa hiç acımıyorum bebişimizi taşıyorum azcık kendi de fedakarlık etsin birseylerden biz sonuçta bedenimizden ödün vermeye başlayarak bu yola giriyoruz ilk baştabenim de durasım vardı da eşim çok yanaşınca doktor da rutine devam edebilirsiniz diyince 2 3 günde bi devam ediyoruz. şimdi ilk günden hamile kalınca hemen sırtımı dönmeyeyim dedim ona da yazık
ne kadarlık oldu acaba sizinki :)Kokudan artık mutfağa giremiyorum dün yediğimden bugün bi bakıyorum tiksinmişim
Göbüşün içindeki resmen beni yönetiyor
O an ne çektiyse canım eşim onu yapıyor
ayy dur beni gaza getirme ahahahaAy dursun yaaaa hiç acımıyorum bebişimizi taşıyorum azcık kendi de fedakarlık etsin birseylerden biz sonuçta bedenimizden ödün vermeye başlayarak bu yola giriyoruz ilk başta
Aralıkta 9 binciğe doğurmuştum ben o şehrinde en pahalı hastanesiydiaaa bana 90 dedi onlarrrrr florya şubesi 60 dedi
ooo baya fark var o zaman ya bu kadar artış normal bile değilAralıkta 9 binciğe doğurmuştum ben o şehrinde en pahalı hastanesiydi
Allahım fiyatlara neler oluyor
Ozaman muayenesi 850 tlydiooo baya fark var o zaman ya bu kadar artış normal bile değil
aaa ilk defa duydum çok iyiymiş o yaa :) şanslısınız vallahiOzaman muayenesi 850 tlydi
Şuan neler oldu düşünemedim
Burdaki özel hastanede normal doğumu ücretsiz yapıyormuş