• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
@
Kızlar çok çok sağolun ben doğum yaptım 2:30 da. Herşey yolunda çok şükür. Sadece şuan hiç
Sütüm yok inşallah zamanla o da gelcek 🙏🏻🙏🏻 doğum bekleyen herkes sağlıkla kucağına alsın bebişini ♥️🥰
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım ❤️ 🌸
Sanırım ben lohusalığı en dibine ka

Hala küvezdeyiz canım. Durumumuz iyi çok şükür 🙏🏻
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak kavuşursun 🙏❤️
Kızlar, geldim hastaneye. Suni sancı verdiler. 2 saat bekleyecekmişim etki etmeye başlaması için. Dua edin bize 🙏
Kız naptin acaba ya 🥹🥹🥹🥰

Kızlar Merhaba takip ediyordum ama uzun zamandır giremedim. Çok acil bir sorum olacak 😕 Bebişin kakası vajina bölgesine bulaşmış gece, biz uyurken 3-4 saat kalmış olabilir.
Ben pamuklu bez ve sıcak suyla iyice temizledim, bez değiştirdim hemen ardından yine yaptı yine bulaşmış hiç beklemeden tekrar temizledim…
Bezi de çok dikkatli bağlıyorum ama çok korkuyorum enfeksiyon olur diye. Bu tür bir durum yaşadınız mı? Nasıl temizlediniz, enfeksiyon oldu mu?

Kızlar çok çok sağolun ben doğum yaptım 2:30 da. Herşey yolunda çok şükür. Sadece şuan hiç
Sütüm yok inşallah zamanla o da gelcek 🙏🏻🙏🏻 doğum bekleyen herkes sağlıkla kucağına alsın bebişini ♥️🥰
Ayyy canııımmm Allah analı babalı büyütsün, bir ömür sağlıkla sıhhatle yaşasın minik kuş 🥰🥰 gözün aydın canım benim
Kızlar, geldim hastaneye. Suni sancı verdiler. 2 saat bekleyecekmişim etki etmeye başlaması için. Dua edin bize 🙏
Hadi tatlı güzel anne 😍😍 çok az kaldı yavruna kavuşmaya 🥰🥰 bir avazda kurtul inşallah 🙏 bizi de habersiz bırakma

Kızlar Merhaba takip ediyordum ama uzun zamandır giremedim. Çok acil bir sorum olacak 😕 Bebişin kakası vajina bölgesine bulaşmış gece, biz uyurken 3-4 saat kalmış olabilir.
Ben pamuklu bez ve sıcak suyla iyice temizledim, bez değiştirdim hemen ardından yine yaptı yine bulaşmış hiç beklemeden tekrar temizledim…
Bezi de çok dikkatli bağlıyorum ama çok korkuyorum enfeksiyon olur diye. Bu tür bir durum yaşadınız mı? Nasıl temizlediniz, enfeksiyon oldu mu?
Canım bebekler şu an çok akışkan kaka yaptıkları için her yerlerine bulaşıyor, vajinanın içine kadar girdiğini sanmıyorum açıkçası.. ben de ona bilhassa dikkat ediyorum çünkü, önden arkaya silme işlemi yapıyorum.. şu an o bölge kapalı gibi sanki, duş alırken o bölgeyi de yıkamak yeterli olur diye düşünüyorum

Teyzeleri bugün 52 cm 4570 gram olmuşuz 🥰🥰🥰🥰
🧿🧿🧿 maşallah yavruyaaaa 🧿🧿🧿 seninle aramızda bir gün var 🥰🥰 biz en son tartıldığımızda 3500 falandı, boyu 50 cm ölçüldü.. ama en son 2 hafta oldu ölçüm yapılalı.. ben de diyordum ki sepetin içine yatıralım evdeki hassas teraziyle ölçelim 🤣🤣🤣 merak ediyorum kilo alıp almadığını

🧿🧿🧿 maşallah yavruyaaaa 🧿🧿🧿 seninle aramızda bir gün var 🥰🥰 biz en son tartıldığımızda 3500 falandı, boyu 50 cm ölçüldü.. ama en son 2 hafta oldu ölçüm yapılalı.. ben de diyordum ki sepetin içine yatıralım evdeki hassas teraziyle ölçelim 🤣🤣🤣 merak ediyorum kilo alıp almadığını
Shbdjshdjsj tartın kız nolcak 😂😂
Maşallah maşallah 😍 😍 bizde bugün 1.ay aşkımızı olduk 🥺 boy 55 cm kilo 4800 olmuş 🥰 çok çabuk büyüyorlar ya
Maşallah kuzuya 🧿 evet ya artık göğsüme yatirinca minicik kalmiyor :((((( hem büyüsün hen büyümesin istiyorum🥹🥹

Bir şey sorucam 1 ay aşısını 30. Gün mu olmali illaki ya, benim 28 subatta doğdu ben de 28 Mart bir aylık olur diye düşünmüştüm ama gün olarak 30 olmuyor 😂 ona göre gidicektim şimdi bi şüpheye düştüm
Kaç kg doğmuştu canım hatırlıyor musun
3800 doğdu 3. Gün 3550 düşmüştü. 5. Gün 3700 tartıldı. Sonra 13. Gününde sağlık ocağında da tartıldık 4000 çıktı 🤗
Canım kızlar 5 cm ye kadar dayanabildim ☹️ inanılmaz sancım vardı ve açılmam çok yavaş ilerledi. Epidurele karar verdim . Şimdi yatıyorum prenses doğum 😂😂 sancım tamamen geçmedi ama dayanılmayacak kadar değil
Ne güzel böyle bir şansın varmış kullan tabi ki 🥹 hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebikon ❤️

Canım bebekler şu an çok akışkan kaka yaptıkları için her yerlerine bulaşıyor, vajinanın içine kadar girdiğini sanmıyorum açıkçası.. ben de ona bilhassa dikkat ediyorum çünkü, önden arkaya silme işlemi yapıyorum.. şu an o bölge kapalı gibi sanki, duş alırken o bölgeyi de yıkamak yeterli olur diye düşünüyorum
Quinnn Quinnn teşekkürler kuzu sevgiler 🥰💕💕

Kızlar bi sey sorucam acilmanin olmasi icin illa once nisan gelmesi mi gerekiyor? Nisan gelmeden de acilma olabilir mi? 38.haftamdayim ama hic alttan muayene olmadim cati, aciklik muayenesi vs. Devlet hastanesinde takipliyim

Kızlar bi sey sorucam acilmanin olmasi icin illa once nisan gelmesi mi gerekiyor? Nisan gelmeden de acilma olabilir mi? 38.haftamdayim ama hic alttan muayene olmadim cati, aciklik muayenesi vs. Devlet hastanesinde takipliyim
Sorunun cevabını bilmiyorum ama bende 7 cm açılma olunca su geldi arkasına nişan geldi, ben illa önce nişan sonra su gelir sanıyordum tam tersi oldu tecrübeyle öğrenmiş oldum 🥹demekki açılmada oluyormyş

Sorunun cevabını bilmiyorum ama bende 7 cm açılma olunca su geldi arkasına nişan geldi, ben illa önce nişan sonra su gelir sanıyordum tam tersi oldu tecrübeyle öğrenmiş oldum 🥹demekki açılmada oluyormyş
Oo sizin bayagi acilma olduktan sonra gelmis ne guzel 😍 darisi basimiza insallah o aciklikla hastaneye gitmeyi nasip etsin Allahim 🙏🥲

Back
X